ID : 6687414
افراطی گری پشت نقاب شعار اعتدال؛

گزارشی از لشکرکشی افراطی‎ها، از سخنرانی در حضور هاشمی و گرم کردن جشن دولت تا بر هم زدن سخنرانی رقبای سابق/ اقدام بعدی افراطی‏‎ها چیست!؟


رییس جمهور محترم برای یک بار هم که شده ضمن پرهیز از کلی گویی و اظهارات شعارگونه در باب مفهوم «اعتدال»، به تشریح دقیق و جزیی آن بپردازد تا برای افکار عمومی این طور تلقی نشود که منظور ایشان و دولت یازدهم از بکارگیری مفهوم اعتدال، میدان دادن به عناصر افراطی پشت این شعار و عملا «حرکت میان حق و باطل» است.

به گزارش یزدرسا ،«انتخابات ۲۴ خرداد پیام به افراطیون داخل بود که فکر می‌کردند طرفدار فراوانی دارند و می‌توانند راه افراط و خشونت را طی کنند. در واقع ۲۴ خرداد یک نه بزرگ به تندروهای داخل و خارج بود.»
اینها بخشی از سخنان آقای روحانی در نشست خبری روز گذشته در نهاد ریاست جمهوری است که با استناد به رای مردم در خرداد ماه سال گذشته، آنها را به دو قسمت تقسم کرد؛ افراد معتدلی که به رییس فعلی رای داده اند و نیم دیگری از مردم کشور که به استناد این سخنان رییس جمهور افراد افراطی و تندرویی هستند که به کاندیدایی غیر از آقای روحانی رای داده اند.
به گزارش رجانیوز، فارغ از تبعات اظهارات «وحدت شکنانه» رییس جمهور و اثرات شکاف آمیز آن بر جامعه که تاکنون بارها بعد از انتخابات تکرار شده است، تاملی کوتاه نسبت به بسیاری از اقدامات و مواضع حامیان دولت طی یک سال گذشته نشان می دهد چه جریانی با «نقاب اعتدال» در عمل «افراطی ترین اقدامات» را انجام داده است.
به عنوان مثال، لشگرکشی سازمان دهی شده برخی از چهره های نه چندان خوشنام دانشگاه امیرکبیر حین سخنرانی دکتر سعید جلیلی در فروردین ماه سال جاری در حالی انجام شد که قاطبه دانشجویان این دانشگاه با حضور در سالن، آماده شنیدن سخنان دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی بوده و حتی با وجود اختلاف دیدگاه با وی، ترجیح دادند بدون «عربده کشی» سخنان وی را بشنوند اما همزمان عده ای که با شعارهای حمایت آمیز از رییس جمهور و وزیر خارجه به داخل آمفی تئاتر دانشگاه آمده بودند، نه تنها به درگیری و ضرب و شتم با دانشجویان پرداختند بلکه با برخی رفتارهای عجیب و غریب و دون شان جامعه دانشگاهی، در عمل اعتدالی را که طی یک سال اخیر به عنوان نقاب اقدامات تندروانه خود بکار گرفته اند را کنار زدند.

نکته جالب توجه اینکه، این افراد پیش از این نیز در روز دانشجو، اقدام به شکستن درب دانشگاه امیرکبیر کرده و در همان ایام، طی نشستی با هاشمی رفسنجانی پدر معنوی دولت جدید حاضر شده بودند؛ تصاویری که انتشار آنها جای هیچ شبهه و تردیدی از آبشخور اصلی «عربده کش های مدعی اعتدال» در افکار عمومی باقی نگذاشت.

به فاصله دو ماه بعد از این ماجرا، این بار در جشن دولتی سالگرد پیروزی آقای روحانی که هفته گذشته در سالن وزارت کشور و با حضور رییس جمهور برگزار شد، باز هم تعدادی از چهره های شاخص برهم زننده سخنرانی آقای جلیلی مشاهده شدند که این بار در حمایت از گفتمان «اعتدال» مشغول شعار دادن بودند!

 

در همین راستا، مروری بر کارنامه دیگر افراد و جریان هایی که طی یک سال گذشته تلاش کرده اند تا بیشترین حمایت را از دولت «اعتدال» انجام دهند نشان می دهد افراطی ترین افراد و جریان های سیاسی بعد از انقلاب در این راستا تمام تلاش خود را کرده اند تا با پنهان شدن پشت مفهوم «اعتدال» ساختارشکنانه ترین اقدامات و مواضع را از خود بروز داده و آن را به افکار عمومی تحمیل کنند.

این مساله تا جایی پیش رفته که حتی ابراهیم یزدی دبیرکل گروهک نهشت آزادی که امام خمینی در دهه ۶۰ بر «خطرناک تر بودن آنها حتی نسبت به منافقین» تاکید کرده بودند نیز چندی قبل در گفتگویی اعلام کرد:«بقای ما در بقای دولت روحانی است.»
در مجموع به نظر می رسد رییس جمهور محترم برای یک بار هم که شده ضمن پرهیز از کلی گویی و اظهارات شعارگونه در باب مفهوم «اعتدال»، به تشریح دقیق و جزیی آن بپردازد تا برای افکار عمومی این طور تلقی نشود که منظور ایشان و دولت یازدهم از بکارگیری مفهوم اعتدال، میدان دادن به عناصر افراطی پشت این شعار و عملا «حرکت میان حق و باطل» است.

رجا نیوز




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.