«آب» مهمترین چالش فولاد آلیاژیِ یزد/ دود سهل انگاری فولادهای خصوصی در چشم فولاد آلیاژی
به گزارش یزد آوا، محمد ابراهیم قدیریان در نشست خبری با اصحاب رسانه یزد با اشاره به اینکه در حوزه رقابت بینالملل به دلیل شرایط تحریم از کشورهای رقیب خود عقب ماندیم و نتوانستیم چالاکی لازم را در این عرصه به دست آوریم اظهار داشت: فولاد آلیاژی را باید با کمک دستگاههای متربط به جایگاهی که شایسته آن است برسانیم به همین دلیل به دنبال این هستیم که این توان بالقوه را تبدیل به توان بالفعل کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در کنار فولاد آلیاژی، طرح "یزد یک" را در حال اجرا داریم که 5 مرحله از تجهیزات آن تا به الان خریداری و وارد کشور شده و دیگر تجهیزات مورد نیاز هم در حال خریداری است.
مدیرعامل فولاد آلیاژی ایران ادامه داد: ظرفیت اسمی فولاد آلیاژی 600 هزار تن و "یزد یک" 700 هزار تن است که در مجموع با رسیدن به این ظرفیت، افق تولید یک میلیون و 300 هزار تن محقق میشود.
قدیریان تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم در یک بازه زمانی دو ساله در فاز اول فولاد آلیاژی را به ظرفیت اسمی برسانیم و بعد از یک فرجه دو ساله، طرح یزد یک را به ظرفیت 700 هزار تنی خود برسانیم.
مدیرعامل فولاد آلیاژی ایران در خصوص اقدامات پیشگیرانه این شرکت در زمینه حفظ محیط زیست گفت: برای حفظ محیط زیست درحال بهبود شرایط هستیم و سطح آلایندگی با نصب دستگاه های سنجش بر روی دودکش های فولاد سازی به صورت آنلاین توسط مسئولان ذیربط در حال رصد بوده و باتوجه به استاندارد بودن سطح آلایندگی، این شرکت،جزو صنایع پاک محسوب می شود.
قدیریان در ادامه بابیان ایم مطلب که فولاد آلیاژی در زمینه محیط زیست 27 میلیارد تومان هزینه کرده و 65هکتارزمین را زیر پوشش فضای سبز برده است گفت: شرکت های فولادی اطراف این شرکت کوچکترین هزینه ای در زمینه محیط زیست نکرده و آلایندگی آن ها به حساب فولاد آلیاژی گذاشته شده و دود سهل انگاری این شرکت ها به چشم فولادآلیاژی می رود.
وی با بیان این مطلب که اشتغالزایی غیر مستقیم صنعت فولاد یزد یک به سه هست و به همین دلیل مسئولان به دنبال تقویت صنعت فولاد در استانهای مختلف کشور هستند، بزرگترین چالشی که فولاد آلیاژی ایران با آن روبروست را بحث تامین آب دانست و عنوان کرد: مصرف آب این واحد 80 لیتر بر دقیقه است.
قدیریان افزود: ابهاماتی در ارتباط با نتیجه طرح یک به دلیل کمبود و نبود منابع وجود داشت که خوشبختانه با بررسیهای صورت گرفته، توانستیم با یک سری برنامهریزیها از جمله کاهش سطح انبارها، بخش قابل توجهی از منابع مورد نیاز را تامین کنیم.
وی تصریح کرد: در گام دوم به وسیله مذاکره با پیمانکاران، تخفیفی در اجرای کار گرفتیم و با پایین آوردن هزینهها، خودمان را به حدی که بتوانیم از عهده یزد یزد در گام اول برآییم نزدیک کنیم.
مدیرعامل فولاد آلیاژی ایران خاطرنشان کرد: برای اینکه بتوانیم افق ظرفیت یک میلیون و 300 هزار تنی را محقق کنیم، در حال حرکت هستیم و منابع این طرح هم بدیهی است که به درآمدهای شرکت بستگی دارد.
قدیریان افزود: امسال طبق بودجه ای که در هیئت مدیره مصوب شده، قرار است که 340 هزار تن محصول تولید و به بازار عرضه کنیم و در این راستا در هفت ماه قبل با پوشش 100 درصدی برنامهها، 235 هزار تن محصول تولید کردیم.
وی ادامه داد: در بخش نورد سنگین هم هفت ماهه امسال 70 هزار تن بیشتر از برنامه تولید کردیم که به رقم 113 درصد در این حوزه دست پیدا کردیم.
انتهای پیام/
Related Assets:
- کاسبان تحریمی که پشت «فولاد آلیاژی یزد» را به زمین زدند+سند
- اخبار ناخوشایندی که امروز از فولاد آلیاژی یزد شنیده می شود!/ جاسوس دیروز فتنه، مشاور عالی فولاد آلیاژی یزد!
- تولید 340 گرید فولاد در فولاد آلیاژی ایران
- وقتی جیب صنایع بر سلامت مردم یزد ترجیح داده می شود!/آلایندگی و پرآبخواهی «یزد1» را چطور توجیه می کنید؟
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|