از مدیر کلی که با مادرش به مدرسه رفت تا مسئولی که مدرسه را دوست نداشت
بازخوانی: اولین روز مدرسه یکی از پرخاطرهترین روزهای زندگی است که همیشه سوژه جالبی برای خبرنگاران بوده است. از این رو خبرنگار یزد آوا با تعدادی از مسئولین استان در این زمینه مصاحبهای داشته است که در ادامه می آید.
برای من جدا شدن از پدر و مادر سخت بود/ از مدرسه فراری نبودم
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تبریک آغاز سال تحصیلی در بیان خاطرات خود از اولین روز رفتن به مدرسه، خود را یک بچه روستایی معرفی کرد و گفت: برای من جدا شدن از پدر و مادر سخت بود و قرار گرفتن در محیطی دور از خانواده برایم تازگی داشت.
وی ادامه داد: من علاقه خاصی به درس خواندن داشتم و از مدرسه فراری نبودم و در حقیقت انسان در مدرسه خانوادهای جدید پیدا میکند که پر از بچههایی است که بسیاری از آنها را نمیشناسد.
نماینده مردم یزد و اشکذر کلاس درس را با نشستن پشت میز و گوش دادن به صحبتهای معلم اولین جایی معرفی کرد که به انسان انضباط یاد میدهد.
وی ادامه داد: با اینکه محیط مدرسه برایم تازگی داشت ولی کم کم متوجه شدم که در مسیر زندگی این محیط جایی است که انسان برای افزایش سطح علم و اگاهی خود لازم است در سن خاصی در آن قرار گیرد.
جوکار از شیطنتهای خود در خانه و شکایت والدینش در جلساتی که با معلمان داشتند، گفت و ادامه داد: شاگرد درسخوانی بودم و شاید یکی از دلایل آن را بتوان مدیر دبستانم عنوان کرد که فرد وارستهای بود و من را مورد حمایت قرار میداد.
وی اول مهر و بازگشایی مدارس را تغییر در سبک زندگی و حرکت در چارچوب یک برنامه خاص عنوان کرد و گفت: همیشه اول مهر همانگونه که کفش و لباس میخریدم و در واقع نو میپوشیدم در رفتارم نیز تغییر حاصل میشد.
مدیر آموزش و پرورشی که با مادرش به مدرسه رفت
احمد شیرزاد در در مصاحبه با خبرنگار یزدآوا ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی به دانشآموزان و فرهنگیان گفت: اولین روزی که به مدرسه رفتم حس خیلی خوبی داشتم و با اینکه آن موقع کمتر والدین همراه فرزندانشان به مدرسه میرفتند، من به همراه مادرم راهی مدرسه شدم.
وی ادامه داد: همیشه چند روز قبل از شروع مدارس کیف، کتاب و لباسهایم را آماده میکردم و اول مهر را با اشتیاق خاصی شروع میکردم.
مدیر کل آموزش و پرورش استان از علاقه زیاد خود به فوتبال در دوران مدرسه گفت و ادامه داد: هر روز بعد از بازگشت از مدرسه، بچهها را دور خود جمع میکردم و در کوچه فوتبال بازی میکردیم و این موجب اذیت و آزار همسایهها میشد به طوری که آنها به پدر و مادرم شکایتم را میکردند.
وی همچنین از دغدغههایش در این سمت گفت و اظهار امیدواری کرد: مشکلات آموزش و پرورش استان با یک هزار و 500 آموزشگاه، 15 هزار معلم و 190هزار دانشآموز به نحو احسنت حل شود.
شیرزاد در پایان از خدا خواست که آموزش و پرورش بتواند با توجه و حمایت مردم و مسئولین، دلسوزی معلمان و تلاش دانش آموزان هر چه بیشتر به رسالت اصلی خود در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی بپردازد.
دوست نداشتم به مدرسه بروم/ در بین راه از رفتن به مدرسه پشیمان میشدم و به خانه برمیگشتم
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار یزد سومین فردی بود که در مصاحبه باخبرنگار یزد آوا ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تبریک آغاز سال تحصیلی از خاطرات اولین روز رفتن به مدرسه گفت.
محمد علی طالبی گفت: از آنجا که از مدرسه تا خانهیمان یک مقداری فاصله وجود داشت و وابستگی زیادی به خانواده داشتم، خیلی دوست نداشتم به مدرسه بروم.
وی ادامه داد: از طرفی کسی از دوستان، همسایگان و اقوام، هم کلاسی من نبودند و این رفتن به مدرسه را برایم خیلی سخت میکرد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار یزد اذعان داشت: اول مهر به زور به مدرسه رفتم و 10 تا 15 روز طول کشید که با مدرسه اخت شوم و رفتن به مدرسه برایم عادی شود.
طالبی ادامه داد: در روزهای اول مهر مقطع اول ابتدایی در بین راه از رفتن به مدرسه پشیمان میشدم و به خانه برمیگشتم.
وی با گذشت چندین سال از آن دوران هنوز هم خود را محصل میداند و میگوید: من الان در مقطع دکتری تحصیل میکنم وهنوز اول مهر برایم همان اول مهر و آغاز سال تحصیلی است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار موفقیت خود و رسیدن به این جایگاه را حرکت در مسیری عنوان کرد که به آن علاقمند بوده است و افزود: با اینکه حتی دو سال در رشتهای که مورد علاقهام نبود تحصیل کردم و به نوعی وقتم را تلف کردم ولی باز علاقه به رشته دلخواهم باعث شد به ادامه تحصیل در آن بپردازم.
یک بار تنبیه شدم/ همیشه در درسهایم با یک یا دو نفر از دوستانم رقابت داشتم
محمود شاکری شمسی در مصاحبه با خبرنگار یزدآوا گفت: من یک روستا زاده متولد سال 1343 در روستای شمسی از توابع شهرستان اشکذر هستم و این از افتخارات من است که از بدنه پایین جامعه هستم و درک خوبی از زندگی کسانی که از امکانات اقتصادی خوبی برخوردار نیستند، دارم.
وی اولین حضور خود در مدرسه را در سال 1350 عنوان کرد و گفت: دبستانی که ما درآن درس میخواندیم 5 کلاس درس و یک اتاق برای معلمان و مدیر داشت.
فرماندار یزد از علاقه همیشگی خود برای رفتن به مدرسه گفت و ادامه داد: در آن زمان باید دو شیفت به مدرسه میرفتیم، از صبح تا ساعت 12 ظهر و از ظهر تا ساعت 4 بعداز ظهر.
وی از وضعیت تحصیل در آن زمان گفت و یاد آور شد: آن زمان منتظر بودیم پدرمان به شهر(یزد) برود و میوه بخرد تا با ذوق و شوق از نایلون آن به عنوان کیف استفاده کنیم که شاید اینها برای دانش اموزان این دوره باور نکردنی باشد.
فرماندار یزد با اشاره به اینکه علاقه زیادی به نقاشی و ریاضی داشته است، گفت: در سال سوم دبستان در مدرسه «شمسی»، معلمم من را سر کلاس پنجمیها می برد تا مسئله ریاضی آنها را حل کنم و به نوعی با این کار آنها را تنبیه می کرد که فردی که در مقطع پایینتری از شما قرار دارد، بهتر از شما مسئله ریاضی را حل میکند.
وی همچنین یاد معلمان خود را گرامی داشت و از «نبی پور» یکی از معلمان خود نام برد و ادامه داد: آقای «نبیپور» اصالتا میبدی بود و از آنجا که من را به نماز و اذان گفتن علاقمند کرد، همیشه از او به خوبی یاد میکنم.
وی ادامه داد: این معلم گرانقدر در کلاس دوم ابتدایی از بچه ها می خواست که موقع اذان به بالای پشت بام خانهیشان بروند و اذان بگویند و برای اقامه نماز نیز از بچه ها میخواست تا ظهر زودتر به مدرسه بیایند تا نماز را همگی به جماعت بخوانیم.
شاکری شمسی ار رقابت درسی بین خود و یکی از دوستانش گفت و افزود: همیشه در درسهایم با یک یا دو نفر از دوستانم رقابت داشتم.
فرماندار یزد با بیان اینکه رابطه معلمان با دانش آموزان آن موقع مثل الان خوب نبود، گفت: دوران تحصیل ما معلمان با چوب یا خط کش فلزی 50 سانتی وارد کلاس میشدند و تنبیه بدنی از رایج ترین کارها بود.
وی ادامه داد: کلاس چهارم یا پنجم ابتدایی بودم که یکی از بچه ها برام «آب پایین کرد» و معلم هم بدون بررسی من را تنبیه کرد.
فرماندار یزد همچنین از کار کردنش بر سر کوره، سیمان کاری و بنایی در ایام تابستان و تعطیلات عید نوروز از مقطع اول راهنمایی تا سوم دبیرستان گفت و ادامه داد: با اینکه وضع مالی خانواده ما متوسط بود ولی من خرج تحصیلم را از پول تو جیبی که با کار کردن بدست آورده بودم، میپرداختم.
شاکری شمسی با اشاره به گذشت سالها از اولین روز مدرسه گفت: دیروز(دوشنبه) در افتتاح دوره پیش دبستانی مرکز شقایق واقع درخیابان کاشانی حضور داشتم و از اجرای دکلمه و سرود توسط بچه ها و بهره هوشی بالایی که دارند، لذت بردم.
وی فراهم کردن فضا برای اجرای برنامههای مدرسه توسط بچهها را از مزیتها و ویژگیهای آموزش و پرورش عنوان کرد.
وی در پایان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره ایثارگران بالاخص شهدا گفت: باید از این فرصت و امنیتی که با ایثارگری ایثارگران در جبههها فراهم شده استفاده خوبی ببریم و انشالله در آینده شاهد استقلال هر چه بیشتر کشور در زمینههای اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و همه ابعاد جامعه باشیم.
انتهای پیام/
Related Assets:
- ۲۸۰ مدرسه فرسوده و غیراستاندارد در یزد وجود دارد
- لااقل مدرسه را نفروشید!
- طراحی بازی رایانهای «کابوس مرگ» پایان یافت/ توزیع بازی از سال تحصیلی آینده
- دختری که 12 بار مجبور به ترک تحصیل شد
- ممنوعیت ۳ قلم خوراکی در بوفه مدارس/۵ هزار ناظر بوفه ها
- تنبیه بدنی در مدرسه اینبار پرده گوش دانش آموز ماهنشانی را پاره کرد+جزئیات
- تصاویر/شاهدیه یزد به رنگ خزان
- تصاویری از جلوه گری پاییز در پارک قدیمی هفتم تیر یزد
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|