اساس پیشرفت کشور در تحقق اقتصاد مقاومتی/ اجرای طرح کمربند سبز محور اشکذر- میبد/ پروژههای نیمهتمام به بخش خصوصی واگذار شود
به گزارش خبرنگار یزد آوا، نهمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان یزد روز گذشته با حضور اعضا در سالن زنده یاد حمیدیا استانداری یزد با سه دستور کار ارائه گزارش وتصویب اجرای طرح کمربند سبز محور اشکذر- میبد، گزارش جمع بندی اطلاعات دستگاه های اجرایی استان در خصوص مطالبات پیمانکاران و اقدامات انجام شده و نتایج حاصله از اجرای ماده 27 قانون الحاق 2 تشکیل شد.
سید محمد میر محمدی استاندار یزد در این نشست با گرامیداشت ایام الله دهه فجر به دیدار مقام معظم رهبری با فرمانداران و استانداران اشاره کرد و گفت: معظم له در این دیدار هم به رعایت مر قانون در انتخابات تاکید داشتند و هم در مورد پسا تحریم بیانات ارزشمندی داشتند.
اساس پیشرفت کشور در تحقق اقتصاد مقاومتی است
وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر تکیه بر اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: رفع تحریم ها به عنوان فرصت تلقی می شود و نه برطرف کننده مشکلات و باید اقتصاد خود را دانش بنیان کنیم به گونه ای که بر محور توسعه و فناوری باشد و از استقامتی برخوردار باشد که تکانه های اقتصادی دنیا آن را منفعل نکند.
وی با بیان اینکه باید زمینه رقابت سالم و حضور پرشور مردم در انتخابات فراهم شود، ادامه داد: وزيران كشور و اطلاعات به نمايندگي از دولت يازدهم مأمور شدند با رایزنی های لازم با اعضای شورای نگهبان تا جای امکان زمينه رقابت برای حضور حداکثری مردم و انتخابات باشکوه فراهم کنند.
میرمحمدی با بیان اینکه اساس پیشرفت کشور محورهای اقتصاد مقاومتی است، ادامه داد: الزامات، هدف ها و چارچوب های این محورها مشخص است و دولت در این خصوص باید فعالیت داشته باشد.
وی تأکید کرد: تمام دستگاه ها باید برای تحقق اقتصاد مقاومتی و توجه به این رویکرد بسیج شوند تا اقتصاد مقاومتی محقق و به یک فرهنگ تبدیل شود.
استاندار یزد از مديران كل و مسئولان دستگاههای اجرايی استان خواست تا در زمينه اقتصاد مقاومتی توجه لازم را داشته باشند و ضمن محدود كردن حوزه مديريتی خود ميدان را برای مشاركت بخش خصوصی باز نمايند.
طرح کمربند سبز محور اشکذر- میبد اجرایی میشود/ اعتبار لازم؛ 6 میلیارد تومان
مدیر کل منابع طبیعی استان در این نشست با ارائه گزارشی از طرح کمربند سبز محور اشکذر- میبد گفت: این طرح بین دو باند راه مواصلاتی میبد – اشکذر و بخشی از راه ترانزیتی یزد - میبد به طول 23 کیلومتر و عرض 200 متر است که برای اجرا به اعتباری بالغ بر شش میلیارد تومان نیاز دارد.
سید ابوالفضل وکیلی، استفاده بهینه از آب پساب فاضلاب شهر یزد، افزایش سرانه فضای سبز استان، افزایش ضریب ایمنی محور مواصلاتی و ایجاد چشم انداز زیبا برای رهگذران و غیره را از اهداف این طرح نام برد و گفت: تردد پرترافیک مسیر، واقع شدن در محور ترانزینی شمال به جنوب کشور، قرار گرفتن در کانال باد و امکان استفاده از پساب از شاخص های طرح کمربند سبز محور اشکذر- میبد است.
جوکار نماینده مردم یزد و اشکذر نیز در این نشست بر استفاده از پساب های شهری در این طرح به جای حفر چاه تأکید کرد و گفت: با توجه به افت سفره های آب زیرزمینی بهتر است با ایجاد شبکه از پساب ها استفاده شود تا هم برای درختان مفید باشد و هم پساب ها به هدر نرود.
حجت الاسلام زارع زاده نماینده پنج شهرستان یزد نیز گفت: با توجه به اینکه کارخانه ها ومعادن که بیشترین نقش را در آلودگی محیط زیست دارند باید در این طرح مشارکت داشته باشند و به نحوی ضرر و زیان خود به محیط را جبران کنند.
دو هزار میلیارد ریال؛ بدهی نیمی از دستگاههای اجرایی استان
نمازی مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد نیز در این نشست با اشاره به دومین دستور کار جلسه درباره بحث ثبت بدهیها و مطالبات دولت متاسفانه از مجموع 83 دستگاه دولتی استان تنها 42 دستگاه اقدام به ارائه گزارش بدهی و مطالبات خود کرده اند .
سعید نورایمانی رئیس خزانه استان نیز در ادامه گفت: براساس گزارشهای اعلام شده به اداره کل اقتصاد و دارایی استان تا پایان 9 ماهه امسال، میزان کل بدهی های نیمی از دستگاههای استان بالغ بر دو هزار ميليارد ريال و ميزان مطالبات این دستگاه ها بالغ بر هزار میلیارد ریال بوده است که از میزن بدهیهای اعلام شده 885 میلیارد ریال مربوط به مطالبات پیمانکاران و مشاوران بوده است.
دستگاههای اجرایی پروژههای نیمه تمام را به بخش خصوصی واگذار کنند
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز در این نشست با ارائه گزارشی در خصوص ميزان پيشرفت اجرای ماده 27 قانون الحاق 2 گفت: دولت بعلت كمبود شديد اعتبارات، واگذاری پروژه های نيمه تمام خود به بخش غير دولتی را در دستور كار دارد و اين موضوع در شورای اقتصاد به تصويب رسيده است.
حمیدرضا نصیری زاده با بیان اینکه با کلیه دستگاه های اجرایی مبنی بر اعلام پروژه های قابل واگذاری مکاتبه شده است، ادامه داد: در مجموع 65 پروژه از سوی دستگاههای استان برای واگذاری به بخش خصوصی اعلام شده که بیشترین آن با 26 پروژه مربوط به اداره کل ورزش و جوانان استان است.
وی با بیان اینکه دیگر دستگاهها نیز باید هر چه زودتر پروژه های قابل واگذاری خود را اعلام کنند، افزود: اداره آموزش و پرورش 13پروژه، شرکت برق منطقه ای 10 پروژه، اداره کار و تعاون 6 پروژه، اداره آب و فاضلاب 3 پروژه، اداره آب و فاضلاب روستایی 3 پروژه و بقیه دستگاه ها از جمله منابع طبیعی، میراث فرهنگی، محیط زیست و فرهنگ و ارشاد اسلامی هر کدام یک پروژه را برای واگذاری اعلام کردند.
سید محمدرضا سید حسینی معاون هماهنگی عمرانی استاندار نیز در این نشست خطاب به مسئولان دستگاههای اجرایی گفت:پروژه هایی که هیچ پیشرفتی نداشته اند را در فرصت سرمایه گذاری بیاورید و پروژه هایی با پیشرفت زیر 50 درصد نیز به دلیل نبود بودجه، سازمان مدیریت برنامه ریزی با پایشی که انجام می دهدو با مطرح کردن در کارگروه ساماندهی می تواند تغییر کاربری یافته و به سرمایه گذاران واگذار شود.
در این نشست هر یک از مسئولان دستگاههای اجرایی و اعضای شورا به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و همچنین اجرای طرح کمربند سبزدر مسیر اشکذر- میبد نیز در این نشست با رای مثبت تمام اعضا به تصویب رسید.
انتهای پیام/
Related Assets:
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|