توسعه صنعتی بدون در نظر گرفتن آمایش سرزمین، محیطزیست یزد را تهدید میکند
به گزارش یزد آوا، نیره پورملایی در گفتگو با یزدبانو، در رابطه با اولویتها و برنامههای خود در سمت مدیرکل حفاظت محیط زیست استان یزد، اذعان کرد: ارتقاء ضریب حفاظتی مناطق بر اساس برنامههای گشت و کنترل با مشارکت جوامع محلی جهت مقابله با حوادث طبیعی و بحرانهای زیستمحیطی و حفظ تنوع زیستی و زیستگاهی مناطق ازجمله اولویتهای بنده است.
وی با بیان اینکه، اجرای درست و دقیق ارزیابی زیستمحیطی میتواند مانع بسیاری از تعارضات توسعهای، اقتصادی و محیطزیستی، اجتماعی و فرهنگی شود، اذعان کرد: از دیگر اولویتهایی که داریم رویکرد فعالانه در راستای اجرای اصول ارزیابی زیستمحیطی است.
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه مدیریت سبز با تکیهبر مدیریت انرژی یکی از مهمترین مؤلفههای کار ماست، تصریح کرد: توسعه ایستگاههای پایش زیستمحیطی و برخورد قانونی و مؤثر با عوامل تخریب و آلایندگی محیط در دستور کار خواهد بود.
پورملایی ادامه داد: استفاده از پتانسیل تشکلهای مردمی یکی از عوامل موفقیت در آگاهسازی و همراه سازی مردم در خصوص مسائل زیستمحیطی است؛ به مطبوعات، اصحاب رسانه و نقش سازنده آنها در بهبود مسائل زیستمحیطی اعتقاد داریم.
عمده مشکلات محیطزیست یزد
مدیرکل محیطزیست استان یزد در رابطه با عمده مشکلات محیطزیست یزد خاطرنشان کرد: توسعه صنعتی که اکثراً بدون در نظر گرفتن برنامه آمایش بوده است، استقرار صنایع از نوع بالقوه آلاینده که خطرات زیادی را از جنبه سلامت بر مردم تحمیل میکند و در صورت رعایت نکردن استانداردها میتواند بسیار مشکلساز باشد، ازجمله مشکلات محیطزیست یزد است.
پورملایی تجمع صنایع در یک محور و نزدیکی با مناطق مسکونی، استقرار در جهت وزش باد مناسب و عدم توجه به منابع پایه سرزمینی در این زمینه را از دیگر مشکلات حوزه محیطزیست استان یزد عنوان کرد و افزود: برداشت بیرویه از معادن بدون ارزیابیهای استراتژیکی در این خصوص و ظرفیت سنجی در استان یزد از عمده مشکلات محیطزیست یزد محسوب میشود.
وی اذعان کرد: حرکتهای خوب و شایستهای از طریق مشارکت مردمی در حفظ تنوع زیستی رخداده که آینده روشنتری را در راستای حفاظت از محیطزیست نوید میدهد.
این مقام مسئول با بیان اینکه به دنبال دستیابی به کیفیت مطلوب محیطزیست هستیم تا هم سلامت مردم و هم پویایی زیستبومها حفظ شود، تصریح کرد: در این رابطه بهرهگیری از دانشمحوری به قانون مداری و تعامل هوشمندانه زیستمحیطی و الزام به پاسخگویی همواره مدنظرمان خواهد بود.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا برنامهای برای تغییر در ساختار تشکیلاتی محیطزیست یزد دارید، اذعان کرد: تغییر لازمه پویایی هر سیستمی است؛ ظرفیتسازی و توانمندسازی جزء مهمترین برنامههای کاری در حوزه اداری است.
انتهای پیام/3857
Related Assets:
- انجام مطالعات تکثیر نیمه طبیعی یوز در استان یزد/ روزهای آلوده سه ماهه یزد به هشت روز کاهش یافت
- هنوز مجوز اکتشاف برای معدن D19 صادر نشده است
- تلف شدن سه تا پنج دام در حمله گرگها به روستاهای یزد/ کوچک شدن زیستگاهها تعارض بین گرگ و انسان را زیاد کرده است
- معادن و احداث جاده مهمترین عوامل تخریب محیط زیست در استان یزد/ رشد دو برابری معادن استان
- منشا ذرات معلق در هوای استان یزد داخلی است/ افزایش 70 درصدی روزهای آلوده یزد
- صدور بیامان مجوز معدن ادامه دارد/ روستاها قربانی رتبه معدنی یزد
- آلودگی 20 ساله محیط زیست استان یزد را اورژانسی نمیتوان حل کرد/ کاهش 45 درصدی روزهای آلوده
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|