ID : 15506339
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس مطرح کرد؛

فارغ التحصیلان دانشگاه، بیشترین بیکاران استان یزد/ ظرفیت‌های استان برای حل بیکاری


نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس گفت: بیشترین آمار بیکاری استان یزد مربوط به فارغ التحصیلان دانشگاه با مدارک بالا است که عدم تناسب بین مدارک تحصیلی و نیازهای بخش صنعت این بیکاری را تشدید می‌کند.

محمد صالح جوکار نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با خبرنگار یزد آوا، با اشاره به وضعیت بیکاری در استان یزد گفت: بیشترین آمار بیکاری استان یزد مربوط به فارغ التحصیلان دانشگاه با مدارک بالا است که با توجه به سطح تحصیلات خود شغل مناسبی را بدست نمی آورند.

وی عدم تجانس و تناسب بین مدارک تحصیلی و نیازهای بخش صنعت را تشدید کننده بیکاری دانست و افزود: عدم توسعه در بخش صنعت، عدم ایجاد مشاغل به دلیل رکود بازار و دپوی محصولات کارخانجات صنعتی و حضور مهاجرانی که در استان مشغول به کار شدند و جای بسیار از افراد بیکار در یزد را پر کرده‌اند از دیگر عوامل بیکاری در استان است.

عضو کمیسیون امنیت و سیاست خارجی مجلس با اشاره به ظرفیت‌های استان در جهت حل مشکل بیکاری گفت: استان یزد در بخش صنایع، نساجی، کاشی و سرامیک، گردشگری و کشاورزی بالاخص ایجاد گلخانه و توسعه آن، صنایع «های تک»، ظرفیت‌های عظیمی دارد که با برنامه ریزی و تشویق سرمایه گذاران در این بخش می توان بر بیکاری در استان فائق آمد.

جوکار با اشاره به جایگاه دوم استان یزد در بخش معدن خاطرنشان کرد: استان یزد در بخش معدن ظرفیت بالایی دارد که با مطالعات، اکتشافات و بهره برداری و ورود بخش خصوصی در حوزه معدن می توان در تحقق اقتصاد مقاومتی نیز گام‌های بسیار موثری برداشت.

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس یادآور شد:  توجه به تولید ملی، تأمین سرمایه در گردش و نقدینگی آنها و حمایت از سرمایه گذاران و راه اندازی واحدهایی که از 20 تا 80 درصد پیشرفت کار دارند می تواند زمینه اشتغال بیکاران در کشور را فراهم آورد.

جوکار با اشاره به اقدامات دولت در زمینه اشتغال زایی و حل معضل بیکاری گفت: دولت بایستی با برنامه ریزی و تأمین چشم انداز در مسیر مهندسی شده حرکت کند و با توسعه متوازن و توجه به زیرساخت‌ها برای مناطق محروم و همچنین توجه به توسعه روستاها و پایدار کردن جمعیت در آنها زمینه اشتغال را برای جوانان فراهم کند.

رئیس مجمع نمایندگان استان یزد با تأکید بر اینکه آمایش سرزمینی صنایع منجر به آمایش توانمندی‌ها و ظرفیت‌های استان می‌شود ادامه داد: این آمایش در متناسب سازی توسعه صنایع با شرایط عمومی و منطقه‌ای می تواند بسیار مؤثر باشد.

انتهای پیام/




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.