ID : 35947725
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد

فعال بودن 95 درصد از واحدهای دامداری استان یزد


مدیر امور دام و طیور سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: حدود 90 تا 95 درصد از واحدهای دامداری و پرورش دهنده گاو شیری، گوسفند و بز فعال در استان هستند.

عباس تیموری در خصوص وضعیت دامداری‌های استان در گفتگو با یزد آوا گفت: حدود 90 تا 95 درصد از واحدهای دامداری و پرورش دهنده گاو شیری، گوسفند و بز فعال در استان هستند.

وی ادامه داد: تعداد دام سبک استان (گوسفند و بز) 802 هزار و 449 راس، تعداد دام سنگین استان (گاو و گوساله) 140 هزار  و 885 رأس و شتر 15 هزار نفر و اسب و تک سمیان هشت هزار و 85 سر است.

مدیر امور دام و طیور سازمان جهاد کشاورزی استان یزد عنوان کرد: 518 واحد صنعتی پرورش دهنده گاو شیری با ظرفیت 18 هزار و 494 راس، 541 واحد نیمه صنعتی پرورش دهنده گاو شیری با ظرفیت 6 هزار و 437 راس، 45 واحد صنعتی پرورش دهنده گوساله پروری با ظرفیت 5 هزار و 380 راس و 197 واحد نیمه صنعتی پرورش دهنده گوساله پرواری با ظرفیت چهار هزار و 446 در استان وجود دارد.

تیموری افزود: همچنین 112 واحد صنعتی پرورش بره پرواری با ظرفیت 59 هزار و 495، و470 واحد نیمه صنعتی پرورش بره پرواری با ظرفیت 47 هزار و 902 راس در استان فعالیت دارد.

وی در خصوص میزان تولیدات دامی استان گفت: تولید گوشت قرمز استان در سال گذشته 18 هزار تن و میزان شیر تولیدی در استان در همین مدت 282 هزار تن بوده است.

تیموری با بیان اینکه در حال حاضر واحد دامداری تعطیل شده در استان نداریم، ادامه داد: تامین نهاده‌ها، عدم وجود انبارهای استاندارد ذخیره سازی محصولات و فروش محصولات تولیدی مانند شیر به دلیل مازاد بر نیاز بودن از عمده‌ترین مشکلات دامداران استان یزد هست.

وی در پاسخ به اینکه آیا دامداری‌های استان توانایی تامین گوشت مورد نیاز استان را دارند؟ گفت: در صورتی که از ظرفیت‌های ایجاد شده در واحدهای دامداری استان استفاده شود این واحدها توانایی تامین گوشت مورد نیاز استان را دارند.

مدیر امور دام و طیور سازمان جهاد کشاورزی استان در خصوص تاثیر صادرات دام بر افزایش قیمت گوشت گفت: در حال حاضر مجوز صادرات دام وجود ندارد ولی قاچاق دام از مرزهای کشور تا حدودی در گرانی گوشت تاثیرگذار می‌باشد.

تیموری با اشاره به تاثیر افزایش قیمت دلار بر دامداری‌های استان عنوان کرد: افزایش قیمت دام، نهاده‌های دامی مورد نیاز دام، وسایل و تجهیزات مورد نیاز واحدهای دامپروری، محصولات تولیدی، کرایه حمل و نقل نهاده‌های دامی، افزایش دستمزدها به دلیل کاهش ارزش ریال و افزایش قیمت داروها، واکسن ها و کالاهای بهداشتی از جمله مواردی است که در پی افزایش قیمت دلار صنعت دامپروی استان را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

انتهای پیام/




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.