ID : 34939679
معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری یزد:

مخازن ذخیره آب در استان احداث می‌شود/ راه‌اندازی سامانه توزیع لاستیک برای حل مشکل کامیون‌داران


معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری یزد با اشاره به احداث مخازن ذخیره آب عنوان کرد: چنانچه آب انتقالی به یزد هر دلیلی قطع شود ما باید مخازن ذخیره مناسب آب داشته باشیم تا مدت زمان مشخصی بتوان آب مردم استان را تامین کرد.

به گزارش خبرنگار یزد آوا، معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری یزد  در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه برنامه محور بودن در دستور کار مدیران و دستگاه‌های خدماتی قرار دارد، گفت: تلاش شده که جهت دهی اعتبارات 97 به گونه‌ای باشد که در پایان سال دستاورد مناسبی از هزینه کرد اعتبارات داشته باشیم.

محسن صادقیان با بیان اینکه  بخش‌های مختلف استان باید برای توزیع اعتبارات برنامه داشته باشند، ادامه داد: به همین منظور برنامه‌ریزی شده تا دفاتر تسهیل گری با هدف تقویت و انسجام و یکپارچگی در روستاها در 21 بخش استان مستقر شوند تا ظرفیت‌ها، آسیب‌ها، اولویت‌ها و ... هر روستا شناسایی شود.

وی با اشاره به برگزاری جلسات سازگاری با کم آبی به منظور تامین و مدیریت مصرف آب گفت: در این جلسات به پروژه‌هایی به منظور حفظ و حراست از لوله‌های خط انتقال آب در نظر گرفته شده است، در خصوص منشا خط دوم انتقال آب نیز وزارت نیرو دستور تشکیل کمیته‌ای برای مشخص شدن منبع خط دوم انتقال آب به یزد را داده است.

صادقیان ادامه داد: در خصوص انتقال آب از خلیج فارس نیز، در سال‌های گذشته نیز پروژه عملیاتی آن شروع شده و بخش خصوصی به کمک استان آمده است، در خصوص انتقال آب از دریای عمان نیز جلساتی برای کسب مجوزهای لازم برگزار شده است و اقدامات لازم برای تامین سرمایه آن در حال انجام است.

وی در خصوص تامین آب با استفاده از آب‌های ژرف نیز گفت: در خصوص این آب‌ها مطالعاتی در استان انجام شده است و باید مطالعات تکمیلی دراین خصوص انجام شود و بخش‌های مختلف تصمیم دارند در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند.

معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری یزد در خصوص مدیریت مصرف آب در استان عنوان کرد: سعی کردیم تا دستگاه‌های مرتبط را در زمینه آب شرب، کشاورزی و صنعت صاحب برنامه کنیم، در این راستا بخش‌های مختلف کشاورزی، شرکت آب وفاضلاب شهری و صنعت ملزم به مدیریت مصرف آب با روش‌های مختلف شده‌اند.

صادقیان با اشاره به احداث مخازن ذخیره آب توسط شرکت آب منطقه‌ای در سه ماهه اول امسال عنوان کرد:  چنانچه آب انتقالی به یزد هر دلیلی قطع شود ما باید مخازن ذخیره مناسب آب داشته باشیم تا مدت زمان مشخصی بتوان آب مردم استان را تامین کرد.

وی افزود: دو مخزن 20 هزار متر مکعبی در خط انتقال در حال احداث است که 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، یک مخزن 20 هزار مترمکعبی در میبد، یک مخزن 50 هزار مترمکعبی در یزد و یک مخزن دو هزار مترمکعبی نیز در مهریز در حال احداث است که در مواقع بحرانی آب به ما کمک می‌کنند.

صادقیان گفت: یکی از موضوعاتی که  شرکت آب و فاضلاب در سه ماهه امسال عملیاتی کرده است حفر 22 تا 25 حلقه از چاه‌های اضطراری بود که به کمک آب استان می آید، همچنین شناسایی تمامی چاه‌های کشاورزی و لوله‌گذاری 11 حلقه از این چاه‌ها که کیفیت مناسب شرب دارند برای استفاده از مواقع ضروری و همچنین تعیین تکلیف شدن زمین‌های مزروعی قبل از تغییر کاربری به مسکونی از دیگر اقدامات در حوزه آب است.

وی با اشاره به بهره‌مندی 97 درصد جمعیت استان از نعمت گاز گفت: در سه ماهه ابتدایی امسال کلنگ گازرسانی به دهستان میانکوه مهریز عملیاتی شده است، در سه ماه دوم سال نیز  گازرسانی به دهستان شیرکوه یزد و هم دهستان جلگه در بهاباد کلنگ زنی و گازرسانی آن انجام می‌شود.

این مقام مسئول در خصوص میراث فرهنگی و به ثبت ملی رسیدن پرونده‌های بناهای قدیمی یزد ادامه داد: در سال گذشته 220 پرونده را برای ثبت آماده کردیم و در سه ماهه امسال 108 اثر شناسایی شد که 16 اثر برای ثبت در میراث فرهنگی مستندسازی شده است و 65 اثر نیز در دستور کار مرمت قرار دارند.

وی افزود: در حوزه سرمایه‌گذاری در میراث فرهنگی نیز 27 پروژه گردشگری نزدیک 18 میلیارد تومان در حال سرمایه گذاری با بخش خصوصی است که تا چند روز آینده تفاهمنامه سرمایه‌گذاری آن نهایی می‌شود.

صادقیان در حوزه احداث راه نیز گفت: مهمترین موضوع در این زمینه که در دستور کار قرار دارد احداث آزاد راه بندرعباس تهران در محدوده استان است که به طول حدود 270 کیلومتر است، محدوه آزادراهی به سه قطعه اردکان نائین، اردکان مهریز و مهریز انار است که هر کدام در حال مطالعه، انعقاد قرارداد و پیگیری است.

وی ادامه داد: در سه ماهه اول امسال 26 کیلومتراز راه‌های استان از محل مشارکت و قیر قانون بودجه آسفالت شده است، ادامه روکش محور بافق-زرند، احداث باند دوم یزد –طبس که 12 کیلومتر آن مراحل نهایی خود را طی می‌کند و مراحل نهایی قطعه اخر یزد-بافق که چند کیلومتری بیشتر از آن نمانده است از پروژه‌های مهم عملیاتی شده است.

صادقیان گفت: در حوزه عمرانی با توجه به شرایط بودجه 96 و پیش بینی بودجه 97 بحث سرمایه‌گذاری می‌تواند به ما کمک کند که پروژه های نیمه تمام را به بخش خصوصی واگذار کنیم به خضوص پروژ های تفریحی و پروژه‌های راهداری که برای همین منظور در حوزه عمرانی کمیته سرمایه‌گذاری شکل گرفت تا پروژهای سرمایه گذاری که پیشنهاد می‌شود را بررسی و 40 پروژه عمرانی را در استان به عنوان چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی با کمک بخش خصوصی شروع کنیم.

وی در خصوص بازآفرینی شهری عنوان کرد: هدف از این بازآفرینی ساماندهی و ایمن‌سازی بافت‌های فرسوده و قدیمی، تامین نیاز مسکن جدید در استان به حای حاشیه‌نشینی و ایجاد استغال و رفع بیکاری است که در این زمینه 90 محله شهر بررسی شده که 48 محله دارای بافت فرسوده و ناکارآمد هستند که اکنون پنج محله برای بازآفرینی انتخاب شده است.

صادقیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه‌های مجموعه استان یزد برای بهره‌برداری از ثبت جهانی یزد، بیان داشت: طی چند ماه آینده احتمالاً جلسه شهرداران شهرهای تاریخی دنیا را در یزد برگزار می‌کنیم. همچنین کنفرانس بین‌المللی خشت خام را در اواخر دی‌ماه در استان خواهیم داشت.

معاون امور عمرانی استانداری در خصوص مطالبات کامیون داران یزدی گفت: یکی از مشکلات این رانندگان مشکل یمه بود که در سال 89 که حامل‌های انرژی آزاد می‌شد دولت تصمیم گرفت امتیازی برای رانندگان قائل شود که 50درصد از حق بیمه رانندگان را دولت و 50 درصد مابقی را راننده بپردازد که مهلت قانونی این بخشنامه تمام شده بود و بیمه یک طرفه حق دولت را حذف کرده بود و اکنون این بخشنامه تمدید شده و مشکل بیمه کامیون‌داران حل شده است.

صادقیان ادامه داد: مشکل دیگر کامیون‌داران این است که شغل خود را شغل سختی می‌دانند که بارها این موضوع در مجلس مطرح شده اما هیچ موقع این سختی کار تایید نشده است و هر چند شغل کامیون داران سخت است اما چنانچه شغل آنها حائز سختی کار شود باید شرایطی رعایت شود که درآمد کامیون‌داری به صرفه نخواهد بود.

وی با اشاره به مشکلات گرانی لوازم یدکی و همچنین مشکل لاستیک کامیون‌داران گفت: گشت‌های بازدید و نظارت در خصوص لوزام یدکی زیاد شده است، در بحث لاستیک نیز از لحاظ تامین لاستیک در استان مشکلی وجود ندارد و برای اینکه لاستیک به قیمت کارخانه به دست راننده برسد سامانه توزیع لاستیک راه اندازی شده است تا اطلاعات لاستیک‌هایی که وارد استان می‌شود در این سامانه وارد می‌شود و محل‌های پخش آن مشخص شده است و هر راننده با استفاده از کارت هوشمند می‌تواند لاستیک دریافت کند تا سوء استفاده‌ای نیز صورت نگیرد.

معاون امور عمرانی استانداری یزد در بخش دیگری از سخنان گفت: در خصوص  بابت قطعی برق یکی از مخالفین و معترضین هستم، یزد بیش از مصرف خود برق تولید می کند و ما الان داریم به کشور کمک کنیم باید به خاطر این تولید پیش بینی‌ها انجام می‌شد و در خصوص سرمایه گذاری در پنل خورشیدی بیشتر کار می‌کردیم و سرمایه‌گذاران خوبی که در این زمینه داشتیم جذب می‌کردیم با این حال این قطعی برق از برنامه‌های سراسری وزات نیرو است.

انتهای پیام/

 




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.