وجود 75 دوربین نظارتی در شهر یزد
به گزارش یزد آوا؛ «سپنتا نیکنام» انجام کارهای فرهنگی در حوزه شهرسازی را ضروری خواند و تصریح کرد: استفاده از ابزار جریمه و سیستمهای نظارتی یک ضرورت است که باید در حوزه نظم ترافیکی در کنار فرهنگسازی مورد توجه قرار گیرد.
وی در این باره تاکید کرد: برای انجام این کار استفاده از تجربه و قانونمداری کشورهای پیشرفته که دارای این ابزار جدید هستند، پیشنهاد میشود. این عضو شورای شهر با بیان این که ابزار جریمه برای افرادی که شخصیت آنها شکل گرفته و نمیتوان با آموزش، نکات ترافیکی را به آنها منتقل کرد جواب نمیدهد، اظهار کرد: بنابراین در چنین شرایطی، نیازمند ابزارهای جدید بدون حضور فیزیکی هستیم . دوربینهای نظارتی، بهترین گزینه هستند و بر همین اساس علاوه بر کنترل نظم شهر، امنیت شهر نیز ارتقا مییابد.
یزد در رتبه دوم کاهش حوادث ترافیکی در کشور
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی یزد با اشاره به این که یزد، رتبه دوم کاهش حوادث ترافیکی در کشور را به خود اختصاص داده است، اعلام کرد: یزد در گذشته، اولین جایگاه حوادث ترافیکی و رانندگی درون شهری را به خود اختصاص داده بود.
به گزارش همشهری، سرهنگ «منصور جمشیدی» در این باره افزود: این جایگاه، پس از نصب دوربینهای نظارتی و کنترلی و ارائه آموزشهای ترافیکی به دومین رتبه تبدیل شد.وی در ادامه عابران پیاده را بیشترین کشتهشدگان و فوتیهای تصادفات درون شهری خواند و تصریح کرد: با توجه به جلوگیری از این حوادث ترافیکی، مسئولان استان تاکنون در مورد الکترونیکی شدن شهر و نصب دوربینهای نظارتی، عملکرد و همکاری خوبی داشتهاند.
جمشیدی با اشاره به کاهش بیش از 1500 مورد از تلفات حوادث رانندگی در شهر، گفت: در این رابطه به همکاری همه بخشها نیازمند هستیم. وی ادامه داد: همچنین در این مورد، فرهنگسازی از سوی بخشهای مختلف در مسیر تغییر تفکر و رفتار جامعه به شدت احساس میشود.
جمشیدی با اشاره به همکاریهای صورت گرفته با دیگر دستگاهها و نهادهای مختلف استان، اظهار کرد: راهنمایی و رانندگی در این مورد تعاملات خوبی با شهرداری، دانشگاه یزد، دانشگاه علوم پزشکی، صدا و سیما و رسانهها داشته است. بر همین اساس توانسته با ایجاد بهترین مرکز آموزش ترافیک کشور، روزانه تعداد زیادی از دانشآموزان و نونهالان را با مسائل ترافیکی آشنا کند که میتواند در آینده نتایج خوبی داشته باشد.
این مسئول از وجود برخی فرهنگهای اشتباه در جامعه انتقاد و عنوان کرد: دودی کردن شیشه خودروها ممنوعیت دارد اما برخی رانندگان به این موضوع توجه نمیکنند و اقدام به دودی کردن شیشه خودرو خود میکنند که با توجه به کاهش دید راننده، خطرآفرین است ؛ بنابر این با این رانندگان برخورد میشود.
انتهای پیام/
Related Assets:
- کمک یک میلیاردی شهرداری یزد برای پیاده روی اربعین حسینی
- خیابانهای یزد در تیررس 100 دوربین نظارتی
- زندگی 100 هزار حاشیه نشین در یزد و مرگ تدریجی امنیت!
- شب بازار در پایانههای اتوبوسرانی درونشهری یزد ایجاد میشود
- 10 درصد کشتار طیور در یزد غیراصولی است
- توجه ویژه شورا به زیباسازی شهر یزد/ تخصص و تجربه ویژگی مورد نیاز نامزدهای شورای اسلامی شهر
- انجام سه هزار و 300 ماموریت اورژانس یزد در ایام نوروز
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|