چرخش چرخ اقتصاد خانواده به دست بانوان بهابادی
به گزارش یزد آوا به نقل از یزد بانو، مشارکتهای زنان در ایران به انقلاب مشروطه بازمیگردد و ماقبل آنیک فرهنگ کاملاً مردسالارانه بر ایران حاکم بود. این فرهنگ، زنان را در خانه محصور کرده بود و وظیفه آنان را صرفاً همسرداری و خانهداری میدانست.
زنان باید با آگاهی از شأن و مقام اجتماعی خود به صحنه آمده و در فعالیتهای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و ... شرکت آگاهانهای داشته باشند.
حضور فعال و مؤثر زنان در جامعه و در عرصههای مختلف مزایای زیادی چون کاهش آسیبهای اجتماعی و ایجاد نشاط و شادابی اجتماعی در پی دارد.
با توجه به وضعیت فعلی کشور و اهمیت یافتن تحقق هرچه بیشتر فرهنگ اقتصاد مقاومتی بانوان بهویژه بانوان خانهدار میتوانند با راهاندازی واحد تولیدی هرچند کوچک گام مهمی در این راستا بردارند.
محبوبه محمدی بانوی بهابادی است که برای تحقق اقتصاد مقاومتی و استفاده بهتر از وقت خود 8 سال است که واحد تولیدی را راهاندازی کرده و بهواسطه این عمل برای 6 نفر اشتغال ایجاد کرده است. تولید مربا، ترشی، آبلیمو، آبغوره و فرآوردههای لبنی فعالیت اصلی این شرکت تعاونی است.
این بانوی کارآفرین اخیراً و برای اولین بار مربای گلبرگ زعفران را تهیه و ارائه کرده است. تا پیشازاین کشاورزان بهابادی گلبرگهای زعفران را دور میریختند؛ اما این بانوی خوشذوق بهابادی از آنها مربا تهیه کرده است.
وی که 36 ساله، متأهل و دارای 3 فرزند است در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، خاطرنشان کرد: واحد تولید خود را با همراهی و کمک همسرم راهاندازی کردم؛ همسرم در طی این مسیر حامی خوبی برای من بودهاند و هرکجا که به مشکلی برخورد میکردم در حل آن مرا یاری کردند.
این بانوی کارآفرین با بیان اینکه اصلاً بیکاری را دوست ندارم و همیشه سعی میکنم از وقت خود بهترین استفاده را ببرم، تصریح کرد: تأسیس شرکت تعاونی هم به خاطر استفاده مفید از وقت بود. خدا را شکر هستم که توانستم چندنفری را مشغول به کارکنم تا در اقتصاد خانوادهشان سهیم باشند.
وی با ابراز رضایت از بازار کار خود اذعان کرد: در حال حاضر سالانه قریب به یکتن کشک و قره قورت تولید میکنیم.
این بانوی کارآفرین در مورد چگونگی تهیه مربای گلبرگ زعفران اذعان کرد: مربای گلبرگ زعفران از شکر، آب، اندکی زعفران خشک و گلبرگ زعفران تهیه میشود.
محمدی با تأکید بر ضرورت استفاده بهینه از اوقات فراغت گفت: بانوان با کار کردن علاوه بر تقویت روحیه و کمک به اقتصاد خانواده، اعتمادبهنفس را در خود بیشازپیش افزایش میدهند.
این بانوی کارآفرین با ابراز خرسندی از ایجاد اشتغال برای چند نفر تلاش و توکل به خدا و نیت خیر را رمز موفقیت خود عنوان کرد و افزود: اگر حمایت مسئولان از کارگاههای کوچک و زودبازده افزایش یابد میتوان در سایه تحقق اقتصاد مقاومتی بسیاری از مشکلات اقتصادی را مرتفع ساخت.
وی به بانوان توصیه کرد با پشتکار و توکل به خدا وارد عرصه و از وقت خود نهایت بهرهبرداری را داشته باشند.
محمدی گفت: بالا بودن مبلغ بیمه کارگاه و نبود ایستگاه شیر ازجمله مشکلاتی است که با آن روبرو هستیم و امیدواریم مسئولان نسبت به این مهم توجه لازم داشته باشند.
انتهای پیام/ش
Related Assets:
- سازمان یافته نبودن ارتباط بین صنعت و دانشگاه/ دفتر مطالعات علم و فناوری دانشگاه یزد راهاندازی میشود
- مسئولان استان دست دلالان زعفران را کوتاه کنند/ ضرورت ایجاد صنایع فرآوری زعفران در بهاباد
- برجام؛ دستاویزی برای اعمال فشارهای بیشتر علیه ایران/ بدون تحقق اقتصاد مقاومتی به جایی نمیرسیم
- راه اندازی سه واحد تولید فرش دستباف حاصل کار و همدلی زوج یزدی
- تولید سالانه 750 هزار شاخه گل رز هلندی در یزد، به همت کارآفرین یزدی
- معرفی طرحهای كارآفرينی بانوان يزدی به صندوق اميد
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|