ID : 37059916
مسئول حفظ آثار سپاه الغدیر استان یزد روایت کرد

چهار رزمنده‌ای که تنها چند کیلو از پیکرشان باقی ماند/ روحیه جهادی می‌تواند مشکلات کشور را حل کند


مسئول حفظ آثار سپاه الغدیر استان یزد با اشاره به رشادت‌ها و جانفشانی‌های دوران دفاع مقدس به بیان خاطره‌ای از دفاع مقدس پرداخت که در آن از پیکر چهار شهید تا چند کیلو از پاره‌های تن آنها باقی مانده بوده است.

سردار محمدمهدی فرهنگ دوست در گفتگو با خبرنگار یزد آوا، با اشاره به رشادت‌ها و جانفشانی‌های دوران دفاع مقدس گفت: سال 63 که عملیات خیبر انجام شد، تیپ الغدیر می‌خواست به طور مستقل می‌خواست در عملیات شرکت کند و مأموریتی به تیپ داده شد که بروند در منطقه طلاییه یک سری از کمین‌های دشمن را تصرف کنند.

وی ادامه داد: با اشغال این کمین‌ها، گردان مهندسی می‌توانستند جلوی جاده‌ای که از طلاییه عبور می‌کرد خاکریز بزنند و بعد از آن لشکر محمد رسول‌الله با عملیاتی که در طلاییه انجام می‌داد این جاده را به عنوان پشتیبانی جزایر مجنون باشد.

فرهنگ دوست با بیان اینکه آن زمان فرمانده گردان محمد رسول‌الله(ص) بودم، افزود: عملیات را انجام دادیم و موفق هم بودیم، خاکریز زده شد و هنوز داشتیم با گونی‌های که آورده بودند دیوارهای سنگر را درست ‌کردیم  اما هنوز سقف سنگر که باید از الوار برای آن استفاده می‌کردیم، تکمیل نشده بود.

وی ادامه داد: یک روز صبح بعد از نماز، کنار خاکریز در سنگر دیده‌بانی نشسته بودم که یکی از فرماندهان گروهان ما خبر آورد که چند تا از نیروها که دیشب در سنگر حضور داشتند اثری از آنها نیست و هر چه گشتیم پیدایشان نکرده‌ایم. بنابراین شهید علی خبیری که آن زمان جانشین گردان بود را به دنبال آن نیروها فرستادم.

این یادگار هشت سال دفاع مقدس عنوان کرد: شهید خبیری بعد از حدود نیم ساعت بسیار ناراحت با یکی از گونی‌های سنگر که غرق خون بود برگشت و گفت دیشب زمانی که این نیروها در سنگر خوابیده بودند گلوله درست به وسط سنگر اصابت کرده و چهار رزمنده پاره‌پاره شدند، هیچ‌کدام از این شهیدان اصلاً قابل شناسایی نبودند و شهید خبیری باقی‌مانده بدن‌های آنها را در حد سه یا چهار کیلو  در یک گونی جمع کرد، بزرگترین تکه از بدن این شهیدان، پوست صورت یکی از آنها بود. شهید رمضانیان و شهید جعفری جز این شهدا بودند.

فرهنگ دوست با بیان این خاطره تصریح کرد: این نظام و کشور با گوشت و پوست جوانان این مملکت حفظ شده است و اکنون که این نظام به دست ما سپرده شده باید با دل و جان از آن پاسداری کنیم و این چند وصیت اصلی شهیدان که حفظ نظام اسلامی، تبعیت پذیری از ولایت فقیه و رعایت حجاب و عفاف بوده را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

وی با بیان اینکه شروع کننده جنگ در دفاع مقدس رژیم بعثی عراق بود، اضافه کرد: این موضوع را همه مردم، مراجع، بزرگان، امام(ره) آن را یادآور شدند و دبیر سازمان ملل در آن زمان هم اعلام کرد که رژیم بعث عراق متجاوز بوده است و ما باید ببینیم اگر دشمن به اهداف خود در این جنگ رسید او پیروز میدان بوده است و اگر نتوانسته به اهداف خود برسد ما پیروز شدیم.

مسئول حفظ آثار سپاه الغدیر استان یزد گفت: رژیم بعث عراق سه هدف را از جنگی که با تحمیل کرد داشت ، هدف کوتاه‌مدت که پیش‌بینی کرده بود این بود که رودخانه اروندرود را به تصرف خود در آورد  برای این کار باید قسمت جنوبی خرمشهر و جزیره آبادان را تصرف می‌کرد، حتی نقشه آن را تهیه کرده بود و اسم شهرها را عوض کرده بود به‌گونه‌ای که آبادان را به عبادان، خرمشهر را به محمره، اهواز را به الاهواز و هویزه را به الهویزه تغییر نام داده بود و در نهایت به دنبال ساقط کردن نظام جمهوری اسلامی بودند که اکنون می‌بینیم که دشمن به هیچ‌کدام از اهداف خود نرسید و ما پیروز این جنگ بودیم.

فرهنگ دوست تصریح کرد: متأسفانه برخی که از سال 76 بر سرکار آمدند و سابقه جبهه نیز نداشتند، بیان می‌کردند که چرا بعد از آزادی خرمشهر جنگ را ادامه دادید، اینها به جای اینکه به این دوران دفاع مقدس و کار بزرگی که برادران بسیجی، نیروهای مسلح و مردم با رهبری امام(ره) انجام داده بودند افتخار کنند این رشادت‌ها را زیر سؤال بردند.

رئیس سابق بنیاد شهید استان یزد خاطرنشان کرد: به گفته امام(ره) دفاع مقدس یک نعمت برای ما محسوب می‌شود و یک گنج بود، هم از نظر مسائل دفاعی و عملیات و شیوه‌هایی که در اجرای آنها به کار گرفته شد و هم از نظر اخلاص، توسل به اهل‌بیت علیهم‌السلام و تبعیت پذیری از امام(ه) و ما باید آنها را قدر بدانیم.

فرهنگ دوست تصریح کرد: با این رشادت‌ها و ایثارگری‌ها بود که اکنون صنایع نظامی کشور بر روی پای خود ایستاده است، چنانچه آن روحیه جهادی که در دوران دفاع مقدس وجود داشت و همه در صحنه حاضر شده بودند اکنون نیز آن روحیه وجود داشته باشد می‌تواند حلال بسیاری از مشکلات کشور باشد.

انتهای پیام/




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.