۱.۶ میلیون خانه خالی داریم
به گزارش یزد آوا، عباس آخوندی با طرح این پرسش که آیافکر میکنید حل مسائل 19 میلیون نفر بدمسکن در ایران، تولید مسکن مهر، تولید انبوه مسکن است؟ اظهار کرد: اگرچه قصد ندارم راجع به مسکن مهر صحبت کنم، فقط میخواهم این توجه را بدهم که اصلا این تصور که یکبار دیگر چنین پروژههایی در ایران شروع خواهد شد غیرممکن است و چنین پروژههایی در کشور، آغاز نخواهد شد.
وی با تاکید بر آنکه قصد صحبتهای انتقادی را ندارد، افزود: واقعیت این است که از این 19 میلیون نفر بدمسکن حتی 5 درصد آنها نیز به مسکن مهر منتقل نشدهاند. آنهایی که در بافت فرسوده بودهاند همچنان در بافتفرسوده و افرادی که ساکن بافتهای حاشیهای شهرها بوده اند، همچنان در همان بافت زندگی میکنند.
وی یادآور شد: از سوی دیگر اتفاقی که رخ داده است این است که در سال های 85 تا 90 تعداد خانههای خالی از 630 هزار خانه خالی به یک میلیون و 650 هزار واحد خانه خالی افزایش پیدا کرد. آیا حاصل فعالیت و عمر فعالیت حرفهای مهندسان ساختمان باید این باشد که خانههایی بسازیم که سرانجام خالی باشند؟
وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر آنکه از این پس، تولید انبوه و با کیفیت نازل ساخت و ساز اساسا در کشور رخ نمیدهد، گفت: واقعیت این است که باید مسئله افراد بدمسکن را حل کنیم. یعنی مهندسی موفق است که بتواند مسئله واقعی را حل کند.
آخوندی با بیان اینکه مسئله واقعی نه مسکن مهر، نه تولید انبوه مسکن، نه تولید برجها در شمال شهر تهران و نه ساخت برج در منطقه 22 تهران است، بلکه، مساله واقعی ساختمان، حل زندگی مردمی است که در وضعیت بدمسکنی به سرمیبرند.
وی با اشاره به اینکه کمتر مهندسی در کشور وجود دارد که با بدمسکنها زندگی کرده و سعی کند تا مسئله آنها را حل کند، افزود: معمولا همه علاقمند هستند که دولت یکسری پروژههای بزرگ تعریف کند و در آن پروژههای بزرگ نیز مهندسان به کار گرفته شوند که با توجه به شرایط اقتصادی دنیا و ایران چنین اتفاقی در آینده ایران اساسا، رخ نخواهد نداد.
آخوندی تاکید کرد: اتفاقی در ایران در حال رخ دادن است و شرایطی ایجاد شده که باید یک وضعیت روشنی در اختیار مهندسان باشد. علامتی که تاکنون به مهندسان داده شده علامت خوبی نبوده و این بوده که همه منتظر باشید که دولت قرار است پروژههای بزرگی تعریف کند. من به شما عرض میکنم که بروید و ببینید که در بازار تقاضا چیست؟ تقاضای واقعی بازار را خوب بشناسید. اگر شما تقاضای واقعی بازار را خوب بشناسید آن زمان است که میتوانید هم مساله خود، هم مساله ایران و هم مساله آبادانی کشور را به درستی حل کنید.
وی ادامه داد: مگر سایر نقاط جهان همچون اروپا، ژاپن و سایر کشورها که این همه مهندس تربیت میکنند آیا دولت برای آنها پروژه تعریف میکند؟ به عنوان نمونه، مگر چقدر تولید انبوه مسکن در کشور انگلستان انجام میشود؟ ولی اتفاقا شاهد هستیم که در آن کشورها برای مهندسان کار وجود دارد و کار، کار واقعی است. مهندسان میروند و مسائل واقعی شهروندان خود را حل میکنند.
انتهای پیام/س*
Related Assets:
- کاش حداقل مراعات ایرانی بودن خود را میکردید!
- وقتی وزیر بیکفایت پررویی را به نهایت میرساند!
- آب و فاضلاب روستایی:تا حریم زمین ها حفظ نشود مجوز آب صادر نمی کنیم/ بنیاد مسکن:زمین ها را جابه جا می کنیم/ شورای روستا: به جای پاسکاری به فکر حل مشکلات روستا باشید
- افزایش سربه فلک کشیده اجاره بها، امان یزدی ها را بریده است/پایان سال و غمِ دلِ 45 درصد مردم یزد!
- حمله جدید آخوندی به مسکن مهر
- واگذاری 75 مسکن مددجویی، به مددجویان نیازمند فاقد سرپناه/ 3 هزار نیکوکار یزدی در جشن رمضان مشارکت خواهند داشت
- افزایش 10 درصدی اجارهبها در یزد/ کاهش قدرت خرید مسکن و مهاجرپذیری یزد؛ عامل افزایش نرخ اجاره
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|