260 نانواي يزدي آموزشهاي پخت نان را فرا گرفتند
به گزارش یزد آوا ، علیرضا شهبازی اظهار داشت: طرح آموزش نانوایان با هدف ارتقا سطح کیفی نان و افزایش سطح مهارت و آگاهی نانوایان اجرا و در راستای انعقاد تفاهم نامه همکاری بین سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و اداره کل غله آموزش های مهارتی به نانوایان ارائه شد.
وی آموزش ارائه شده در استان یزد را 21 هزار و 533 نفرساعت اعلام کرد و افزود: ارائه آموزش های مهارتی برای نانوایان استان در هفت رشته از قبیل شاطر نان تافتون، شاطر نان لواش، کارگر پیشکار نانوایی، شاگرد خمیرگیر و چانه گیر تافتون و لواش و کارگر نان درآر و نان پهن کن لواش انجام گرفت که رشته های شاطر نان تافتون و کارگر خمیر گیر و چانه گیر بیشترین استقبال را داشته اند.
شهبازی بیشترین میزان آموزش را در مرکز آموزش فنی و حرفه ای آیت الله خامنه ای یزد با شرکت 96 مهارت آموز عنوان کرد.
وی ابراز کرد: با توجه به اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه ای و اداره کل غله کشور برای آموزش نانوایان نسبت به تأمین اعتبار و اموزش آنها اقدامات لازم را انجام داده اند، از مجموع شهرستانهای استان فقط شهرستانهای یزد، صدوق، مهریز، میبد، خاتم، بافق و اردکان از این طرح استفاده کرده اند و بقیه از این امتیاز بهره نبرده اند.
شهبازي يادآور شد: آموزش نانوایان در سال جاری نیز برای کلیه شهرستان ها به صورت رایگان ارائه می شود و متقاضیان می توانند با مراجعه به مراکز آموزش فنی و حرفه ای هر شهرستان از این شرایط استفاده کنند.
منبع : مهر
Related Assets:
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|