ID : 21476978
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان یزد:

30درصد از مساجد استان یزد فاقد روحانی هستند/ راه‌اندازی شبکه اجتماعی سازمان تبلیغات در آینده‌ای نزدیک


مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان یزدگفت: به دلیل فراوانی مساجد در استان و کمبود روحانی 30 درصد مساجد استان فاقد روحانی هستند.

به گزارش یزد آوا، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان یزد در گفتگو با یزدرسا؛ رویکرد سازمان تبلیغات اسلامی را رویکردی مشارکتی با مردم دانست و ابراز داشت: به دلیل ماهیت فرهنگی سازمان تلاش کردیم از پتانسیل مردمی نهایت بهره‌برداری را داشته باشیم مثلاً در حوزه قرآنی توانستیم با تشکیل اتحادیه‌های قرآنی و پوشش بالغ‌بر 700 موسسه و خانه قرآنی تحت این موسسه از نیروهای بالقوه استان در این زمینه استفاده کنیم.

حجت‌الاسلام سید محمد شریف حسینی کوهستانی در ادامه تشکل‌های دینی را از باسابقه‌ترین تشکلات اسلامی عنوان کرد و افزود: در راستای سامان‌دهی 2500 تشکل دینی و به‌ویژه هیئات عزاداری اقدامات خوبی صورت گرفته و برای تک‌تک این هیئتت پرونده شناسایی تشکیل‌شده است.

حجت‌الاسلام حسینی در خصوص ساماندهی ماد حین استان هم خاطرنشان کرد: پس از تشکیل کانون مداحان در سازمان برای ماد حین عزیز نیز تشکیل پرونده صورت گرفته و برای هرکدام کد شناسایی مداحی صادرشده است.

وی با اشاره به نقش تأثیرگذار شبکه‌های اجتماعی در انتقال سریع اطلاعات، ازراه‌اندازی شبکه اجتماعی سازمان تبلیغات در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: البته در فضای مجازی از طریق سایت تبیان حضور داریم و توانستیم در این فضای جای خود را بازکرده و در بروز رسانی این سایت ازنظر اطلاع‌رسانی و درج مطالب دینی تلاش می‌کنیم.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان از افتتاح 2 دبیرستان صدرا در سال جاری خبر داد و گفت: از سال 1385 تا سال 1394 تعداد 11 دبیرستان معارف اسلامی با این نام افتتاح و مورد بهره‌برداری قرارگرفته و تاکنون بیش از700دانش‌آموز در این دبیرستان‌ها تحصیل‌کرده‌اند.

حسینی کوهستانی در ادامه با اشاره به تجهیز 80 کتابخانه شبستان به 61 هزار جلد کتاب اظهار داشت: کتابخانه‌های شبستان کتابخانه‌هایی است که در روستاها برای دسترسی روحانیون به کتب مختلف و به‌ویژه کتب دینی اندازی می‌شود و در برخی روستاها یک اتاق از خانه عالم به این امر اختصاص داده‌شده است.

حجت‌الاسلام کوهستانی برگزاری دوره‌های آموزشی کارکنان دولت، دوره‌های تخصصی اصناف، دوره‌های پیش‌گیری از اعتیاد برای آشنایی روحانیون و مدیران هیئتت مذهبی با اثرات سوء مواد مخدر و بازتاب آن در جامعه، دوره‌های تخصصی غدیر شناسی، دوره‌های مدرسی قرآن کریم، حمایت از جلسات دائمی قرآن کریم، توزیع 6 هزار جلد قرآن در تشکلات قرآنی، آموزش تفسیر قرآن کریم و برگزاری کرسی تلاوت قرآن در سطح مدارس متوسطه را از دیگر اقدامات فرهنگی این سازمان برشمرد.

وی در خصوص فعالیت‌های عمرانی سازمان تبلیغات اسلامی هم گفت: سفر مقام معظم رهبری در سال 86 برکات و آثار فراوانی برای یزد داشت و با عنایت ویژه معظم له توانستیم در همه شهرستان‌ها به‌جز بهاباد که آن موقع شهرستان نبود مجتمع فرهنگی احداث کنیم.

رئیس سازمان تبلیغات استان با اشاره به اینکه خانه‌های عالم جهت استقرار حداقل یک‌ساله روحانیون به همراه خانواده احداث می‌شود ادامه داد: در حال حاضر 83 خانه عالم مورد بهره‌برداری قرا گرفته و 20 خانه دیگر نیز در دست احداث است.

وی همچنین در خصوص ساخت اردوگاه فرهنگی تفریحی امام صادق (ع) هم گفت: تاکنون برای احداث این اردوگاه بالغ‌بر2 میلیارد و پانصد میلیون ریال هزینه شده است.

حسینی کوهستانی درخصوص این که چند درصد مساجد استان فاقد روحانی هستند گفت: به دلیل فراوانی مساجد در استان و کمبود روحانی 30 درصد مساجد استان فاقد روحانی هستند.

وی در خصوص اقدامات سازمان متبوعش برای بروز بودن روحانیون هم ابراز داشت: رهبر معظم انقلاب بروزترین سخنرانی‌ها رادارند و در بسیاری از موارد درحالی‌که مسئولان و جامعه در غفلت بسر می‌برد ایشان با مطرح کردن مسائل روز نگاه‌ها را به این مسائل توجه می‌دهند و به همین دلیل فرمایشات معظم له را به چاپ رسانده و در اختیار روحانیون قرار می‌دهیم ضمن اینکه همان‌طور که اشاره شد برای آشنایی جامعه روحانیت با ابزارهای روز نیز برنامه‌های آموزشی داریم.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان درباره اقدامات این سازمان درزمینهٔ کاهش برخی ناهنجاری‌ها در هئیات مذهبی گفت: خوشبختانه با اقدامات مؤثر و جلساتی که در شورای فرهنگی استان به این امر اختصاص‌یافته و جلساتی که با حضور مسئولان هیئتت مذهبی و ماد حین عزیز برگزار کردیم با کاهش ناهنجاری‌ها مواجه بودیم البته معتقدیم که همه دستگاه‌های متولی امور فرهنگی نیز باید در این زمینه ما را یاری کنند.

انتهای پیام/




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.