«شیخ نمر» سمبل مبارزه با استکبار در کشورهای اسلامی است/ اندیشه های شیخ نمر جریان پویای فکری منطبق بر تفکر اسلامی را به راه خواهد انداخت
به گزارش یزد آوا، کارشناس مسائل سیاسی در استان یزد در مصاحبه با یزدرسا؛ با اشاره به این مطلب که آیت الله « نمرباقرالنمر» به دنبال تشکیل یک حکومت واقعی اسلامی در کشورهای عربی بود گفت: این شخصیت مبارز قبل از اینکه داعیه دفاع از تشییع و شیعیان را داشته باشد به دنبال تحقق عدالت ، آزادی و طرد استعمار از کشورهای اسلامی بود.
غلامحسین دشتی افزود: ایشان عامل بدبختی کشورهای اسلامی و مسلمانان را صهیونیست و استکبار می دانست و معتقد بود راه حل برطرف شدن مشکلات کشورهای اسلامی دفع استکبار و صهیونیست از این کشورها ست .
دشتی با اشاره به جایگاه والا و پایگاه اجتماعی شیخ نمردر بین شیعیان عربستان و منطقه اظهارداشت: خط مشی فکری ایشان در امتداد خط و مشی حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری بود و مبارزات این عالم وارسته تنها منحصر به عربستان نبوده بلکه همواره دولت های دست نشانده منطقه را نیز امر به معروف و نهی از منکر می کرد.
وی وحدت بین کشورهای اسلامی را از دغدغه های مهم رهبر شیعیان عربستان برشمرد و ابراز داشت: ایشان یک رهبر دور اندیش و ساستمدار بود که تلاش کرد با سفربه کشورهای اسلامی منطقه این کشورها را در مبارزه علیه استکبار و رژیم صهیونیستی متحد سازد و همین تفکرات و تلاش هایش بود که دولت سعودی را به وحشت انداخت و علی رغم مخالفت های شدیدی که در عربستان و منطقه برای جلوگیری از به شهادت رساندن شیخ نمر صورت گرفت این عالم برجسته را به طرز وحشیانه ای به شهادت رساند.
معاون سابق سیاسی امنیتی استانداری یزد با بیان اینکه امروز در کشورهای اسلامی ازشیخ نمر به عنوان سمبل مبارزه با استکبار و حامیان آنان یاد می شود اذعان داشت: شهادت شیخ نمر به دست سعودی ها به نفع آنان نبوده و نیست چرا که تفکرات و اندیشه ایشان می تواند در آینده جریان پویای فکری منطبق بر تفکر اسلامی و مشی سیاسی که البته برگرفته از اندیشه های ناب حضرت امام(ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری است را در عربستان و بخشی از کشورهای اسلامی به راه بیاندازد.
دشتی تصریح کرد: قطعا شهادت شیخ نمر به دست دولت عربستان و با اشاره جریان های صهیونسیتی و استکباری صورت گرفته چرا که اعتراضات این عالم مجاهد نه بر سر دشمنی سعودی های وهابی با شیعیان بلکه به علت حمایت آنان از رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی بود.
گفتنی است آیتالله «نمر باقر النمر»، روحانی برجسته عربستانی در سال ۱۳۷۹ هجری قمری، در شهر «عوامیه» در استان «قطیف» در شرق عربستان و در خانوادهای سرشناس و اهل دین به دنیا آمد
وی تحصیلات مقدماتی خود را در شهر عوامیه تکمیل و در سال ۱۴۰۰ هجری قمری، برای تحصیلات حوزوی به ایران سفر کرد و در تهران در حوزه علمیه حضرت قائم(عج) مشغول به تحصیل شد.شیخ نمر پس از ۱۰ سال تحصیل در حوزه علمیه حضرت قائم(عج) به درجه اجتهاد رسید،عازم سوریه شده و ادامه تحصیلات حوزوی و علوم دینی را در حوزه علمیه حضرت زینب(ع) پیگیری کرد.
نخستین بازداشت شیخ نمر به می ۲۰۰۶ میلادی بازمیگردد، وی هنگام بازگشت از سفر کوتاهمدتش به بحرین، به دلیل مشارکت در همایشی بینالمللی قرآن کریم از سوی نیروهای امنیتی سعودی بازداشت شد.
آیتالله نمربرای آخرین بار در هشتم ژوئیه ۲۰۱۲ و در سن 56 سالگی به دست نیروهای امنیتی عربستان بازداشت شد که در پی بازداشت این عالم برجسته شیعه، فعالیتهای اعتراض آمیز گسترده ای در شرق عربستان روی داد و چندین جوان عربستانی نیز در جریان همین اعتراضها به ضرب گلوله نیروهای امنیتی شهید و یا مجروح شدند.
محاکمه آیت الله نمر در مارس ۲۰۱۳ آغاز شد و دادستانی کل عربستان در آن زمان با متهم کردن وی به فتنه انگیزی، اعدام ایشان را خواستار شد که نهایتا دادگاهی در عربستان بدون حضور رسانه ها و بدون اجازه به وی جهت دفاع از خوددر ۱۵ اکتبر ۲۰۱۴ حکم اعدام آیت الله نمر را صادر کرد
حکم اعدام آیت الله نمر در آبان ۹۴ در دادگاه استیناف و دادگاه عالی آل سعود نیز تأیید و برگهای به همین منظور به وزارت کشورعربستان برای دریافت امضای پادشاه ارسال و امضای انجام این حکم از دفتر پادشاهی گرفته شد.
سرانجام دولت عربستان با شمشیر سر از بدن این عالم برجسته جدا و وی را به طرز وحشیانه ای به شهادت رساند و سپس وزارت این کشور در بیانیه ای در ۱۲ آبان ۹۴ از اعدام آیتالله نمر باقر النمر خبر داد.
انتهای پیام/ح
Related Assets:
- وقوع تیراندازی در کاخ پادشاهی عربستان
- ادعای ایرانی بودن موشکهای شلیک شده به عربستان؛ ادامه سناریوهای امریکا علیه ایران
- جایگزینی ترکیه و عربستان بجای انقلاب اسلامی در منطقه هدف ایجاد داعش بود
- راهپیمایی مردم یزد در محکومیت جنایات آل سعود به روایت تصویر
- دستگاه دیپلماسی روحیه انقلابی ندارد/ ایران باید در روز اعدام شیخ نمر، سفیر عربستان را از کشور اخراج میکرد
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|