ID : 15809739
یادداشت/

«پروژه نفوذ» در فضای پس از توافق


این روزها و پس از جدیت برخی از مسئولین در پذیرش و اجرایی کردن توافقی که حتی خودشان به اشکالات و روزنه های نفوذ و فشار غربی ها در آن اذعان می کنند، هشدارهای رهبر معظم انقلاب به عنوان دیده بان بیدار انقلاب رو به فزونی رفته است.

یزد آوا؛ قدیمی ترین، موثرترین و خطرناک ترین شیوه دشمنی ابلیس و لشکر شیاطین نفوذ در جبهه حق و بهره گیری از نقاط ضعف مومنین برای گمراه کردن و شکست دادن مقاومت آنان است. آن گاه که شیطان پس از تمرد و رانده شدن از درگاه قرب الهی برای انتقام از شکست بزرگش، با نفوذ و وسوسه حضرت آدم و حوا توانست زمینه اخراج آن ها از بهشت و هبوطشان به کره خاکی را فراهم کند، کشمکش تاریخی حق و باطل آغاز شد که تا کنون ادامه یافته است.
پس از فراگیر شدن اسلام در جزیره العرب و شکست تمامی دشمنان رسول مکرم و معزز، دشمنان با طرح ریزی پروژه نفوذ توانستند ضربات سنگینی به دین مبین وارد کنند و حتی اسلام تحریف شده را به خدمت اهداف پلید خود بگیرند.
 
در انقلاب اسلامی نیز نظام سلطه جهانی از آغازین روزهای پیروزی انقلاب در حالی که از روشهایی چون کودتا، جنگ و ترور برای شکست ملت ایران حداکثر استفاده را کرد اما از ظرفیت نفوذ در انقلاب هم غافل نبود. روی کارآمدن لیبرال ها در دولت موقت و ریاست جمهوری بنی صدر از نتایج این سیاست بود. امریکایی ها در طول 37 سال گذشته هزینه زیادی برای تقویت طیف سازشکار و هوادار غرب انجام دادند اما با هشدارهای به موقع و مدیریت امامین (امام خمینی و حضرت آقا) و حضور مردم در صحنه های انقلاب در رسیدن به امیال شیطانی شان موفق نشدند.
 
 این روزها و پس از جدیت برخی از مسئولین در پذیرش و اجرایی کردن توافقی که حتی خودشان به اشکالات و روزنه های نفوذ و فشار غربی ها در آن اذعان می کنند، هشدارهای رهبر معظم انقلاب به عنوان دیده بان بیدار انقلاب رو به فزونی رفته است و در هر فرصت و دیداری مسئولین و مردم را به هوشیاری و بستن راه های بازگشت دشمنی که سال هاست از در بیرون شده است، فرا می خوانند.
 
 این جملات حضرت آقا اهمیت و خطیر بودن فضای پس از توافق را به خوبی نشان میدهد، آنجا که می فرمایند: «بعضی‌ها اصرار دارند این شیطان بزرگ را با این خصوصیّات -که از ابلیس بدتر است- بزک کنند و به شکل فرشته وانمود کنند. چرا؟ دین به‌کنار، انقلابیگری به‌کنار؛ وفاداری به مصالح کشور چه میشود؟ عقل چه میشود؟ کدام عقلی و کدام وجدانی اجازه میدهد که انسان قدرتی مثل قدرت آمریکا را به‌عنوان دوست، به‌عنوان مورد اعتماد، به‌عنوان فرشته‌ی نجات انتخاب بکند؟ این‌[گونه‌] هستند؛ حقیقت امر این است. بله، خودشان را می‌آرایند؛ با ظاهر اتوکشیده، با کراوات، با ادکلن، با ظواهر بظاهر چشمگیر، خودشان را در چشم افراد ساده‌لوح جور دیگری جلوه میدهند؛ حقیقت رژیم آمریکا اینها است. این در مورد ما است؛ در مورد کشورهای دیگر هم همین‌جور است. ملّت بزرگ ایران این شیطان بزرگ را از کشور بیرون کرد؛ نباید بگذاریم دوباره برگردد؛ نباید بگذاریم از در رفت، از پنجره برگردد؛ نباید اجازه بدهیم نفوذ پیدا کند؛ دشمنی اینها تمام نمی شود.»*
 
 نفوذ دشمن دارای ابعاد مختلف فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی است و جا دارد تا به صورت مبسوط تبیین و تشریح شود. البته بعد فرهنگی و سیاسی نقشه های شیطانی دشمن از جنبه های دیگر خطرناک تر و مهمتر است. برای فهم بیشتر تلاش و اقدامات امریکایی ها کافی است به خبری که چند روز پیش در رسانه ها منتشر شد دقت کنیم:
در خبرها آمده بود: «دولت آمریکا دو تن از متخصصان جنگ نرم را به‌عنوان هماهنگ‌کننده ارشد واشنگتن در اجرای برجام منصوب کرد. رئیس این گروه استفان مول، سفیر آمریکا در لهستان است. وی سال‌ها در سمت مشاور ارشد در امور تصمیم‌گیری در زمان بحران و انتقال سیاسی برای سازمان ملل متحد کار کرده است. نفر دوم نیز فردی به نام گرت بلانک است که پیش از این برای بنیاد جامعه باز که متعلق به جورج سورس است کار می‌کرده و تخصصش در حوزه انقلاب‌های مخملی و مباحث براندازی و مدیریت انتخابات در کشورها است؛ برای نمونه پس از سرنگونی صدام بخش مدیریت انتخابات در عراق را به عهده گرفته بود؛ وظیفه این گروه ایجاد هماهنگی بین وزارت امور خارجه با نهادهای دولتی دیگر، از جمله شورای امنیت ملی، وزارت خزانه‌داری، وزارت انرژی و آزمایشگاه‌های هسته‌ای خواهد بود.»
 
با توجه به انتخابات در پیش روی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری و تلاش های فراوان جریان سازش با نظام سلطه و اقدامات گسترده ای که نمونه آن در خبر بالا آمد، امید است ملت شریف ایران و بخصوص جوانان برومند با هوشیاری و توجه به خط ترسیمی رهبری عزیز بار دیگر نقشه های شوم مستکبران دنیا و دنباله های منافق داخلی را به فضل الهی ناکام بگذارند. 
 
 
نویسنده: محمد حامد حرزاده
منبع: یزدرسا



Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.