ID : 39247243
مدیرعامل شرکت آبفای استان یزد:

افزایش 20 درصدی مصرف آب در استان یزد/ تامین آب تابستان امسال سخت خواهد بود


ریاضتی گفت: میزان مصرف آب استان یزد از ابتدای سال تاکنون بیش از 12 میلیون و 400 هزار مترمکعب بوده که با افزایش 20 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته مواجه است.

اصغر ریاضتی  در گفتگو با خبرنگار یزدآوا، گفت: تعداد شهرهای قلمرو فعالیت شرکت آب و فاضلاب استان یزد تا پایان سال 1399 در 13 شهر با 435هزار و 943 مشترک آب و 63 هزار و 676 مشترک فاضلاب و یک هزار و 188 روستا با  118هزار و 533 مشترک آب روستایی بوده و در قالب واحدهای خودگردان مدیریت می‌شود.

وی در خصوص میزان مصرف آب در استان در سال جاری عنوان کرد: میزان مصرف آب در استان یزد از ابتدای سال تاکنون بیش از 12 میلیون و 400 هزار متر مکعب بوده است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته افزایش 20.49 درصدی را نشان می‌دهد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد در خصوص آب مصرفی استان افزود: در استان یزد در بخش شرب و بهداشت حدود 50 درصد از منابع آب زیرزمینی و 50 درصد از منابع آب انتقالی استفاده می‌شود.

ریاضتی تصریح کرد: با توجه به کاهش شدید بارندگی در سال آبی 99-1400 با کاهش شدید منابع آب مواجه شده‌ایم علاوه بر آن،گرمای بی سابقه در فروردین امسال و نیز بحث کرونا مصارف را به شدت افزایش داده است بنابراین تابستان امسال سال سختی در تامین آب شرب و بهداشت هم در استان یزد و هم در کشور خواهد بود.

وی ادامه داد: با گرم شدن هوا و افزایش مصرف، میزان آب انتقالی پاسخگوی نیاز شهروندان نیست و برای تامین آب مجبور به اختلاط بیش تر آب منابع داخلی با آب انتقالی هستیم که این موضوع باعث تغییر در طعم و مزه آب می‌شود اما لازم به ذکر است این آب از لحاظ کاملا سالم و بهداشت می‌باشد و هیچ گونه مشکلی ندارد.

ریاضتی افزود: در هر فصل تابستان و افزایشظ مصرف، در هر منطقه یزد، منابع داخلی همان محدوده با آب انتقالی مخلوط می‌شود که طعم و مزه آب آن مناطق هم با توجه به EC مورد نظر آن منبع ممکن است متفاوت  با بقیه مناطق باشد.

وی در خصوص وضعیت آبرسانی به روستاها در سال جاری عنوان کرد: با توجه به وضعیت بارندگی سال جاری و نیز هوابین بودن تعداد زیادی از چاه‌های تامین آب شرب در مناطق روستایی وضعیت کمبود آب وجود دارد و بیش از 300 روستا  به وسیله تانکر آبرسانی سیار می شود.

انتهای پیام/




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.