آمار پناهندگان جهان در سال گذشته بیشتر از آوارگان جنگ جهانی بود
به گزارش یزد آوا، سیوانکا داناپالا بعد از ظهر امروز در دیدار با استاندار یزد با بیان اینکه در استان یزد همکاری بسیار خوبی بین اداره اتباع خارجی و دستگاههای مختلف وجود دارد، اظهار داشت: پناهندگان در این استان از تأثیرات بسیار خوب هماهنگی بین دستگاهی بهرهمند میشوند.
نماینده کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل در ایران گفت: سابقه خدمات دولت ایران به پناهندگان از دیرباز زمینه افتخار ملت و دولت ایران را به دلیل روحیه انسان دوستانه فراهم کرده است.
تسنیم نوشت:وی در مورد تحولات سیاسی افغانستان افزود: کمیساریای سازمان ملل در گذشته دلایل زیادی در مورد نگاه مثبت به افغانستان نداشته اما شرایط کنونی این کشور نگاه جوامع انسان دوستانه بینالمللی را به خوبی تغییر داده و نگاهها به آن مثبت شده است.
داناپالا با اشاره به روی کار آمدن دولت واحد در افغانستان گفت: خوشبختانه دولت اشرف غنی وزیری فعال و پر انرژی برای وزارت مهاجران و عودت کنندگان بر سرکار گذاشته است.
نماینده کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل در ایران افزود: چهارمین جلسه کمیته چهارجانبه راهبری یک هفته قبل از سفر دیپلماتهای خارجی به استان یزد که در6 و 7 خرداد امسال انجام میشود در تهران برگزار میگردد.
وی تصریح کرد: کمیته چهارجانبه راهبری سه کشور ایران، افغانستان، پاکستان و کمیساریا را در کنار هم قرار میدهد و در مورد استراتژیهای وضعیت داخلی افغانستان، اقدامات موثر در این کشور و وضعیت در دو کشور ایران و پاکستان به عنوان میزبانان پناهندگان افغان بحث و تبادل نظر میشود.
داناپالا با اشاره به اقدامات دولت ایران در مورد پناهدگان گفت: کمیساریا در حال انجام انعقاد تفاهم نامهای بین وزارت کشور، وزارت بهداشت، وزارت کار و تعاون، کمیساریا، سازمان مدیریت برنامهریزی و بودجه و بیمه سلامت به منظور پوشش دادن پناهندگان زیر چتر بیمه سلامت به عنوان بیمه دولتی در راستای اهداف دولت ایران است.
وی سیاستها و برنامهریزیهای ایران در مورد تغییر وضعیت پناهندگان و ساماندهی آنها در کشور ایران را بسیار هوشمندانه و مدبرانه دانست.
وی با اشاره به اینکه مشکلات سیاسی فقط راهحلهای سیاسی دارد، گفت: بیکاری کارمندان کمیساریا در اصل ایجاد صلح و آرامشی فراگیر در کل دنیا است و این مهمترین هدف این نهاد انسان دوستانه است.
نماینده کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل در ایران افزود: متأسفانه در سال 2014 برای اولین بار تعداد پناهندگان و آوارگان در دنیا بیشتر از تعداد آوارگان جنگ جهانی دوم شده و این مورد به هیچ عنوان قابل قبول نبوده و نیست.
وی با بیان اینکه تشویق بازگشت داوطلبانه پناهندگان از اولویتهای کمیساریا است، گفت: کمیساریا یک آژانس انسان دوستانه است و در مباحث سیاسی دخالت نمیکند.
داناپالا با اشاره به اهمیت حضور سفرای خارجی در یزد گفت: حضور سفرای خارجی و همچنین حضور سفرایی که کشور آنها عضو شورای امنیت است در استان یزد فرصتی بسیار خوب برای ایران و استان یزد است تا با آنها علاوه بر صحبت در مورد پناهندگان در مورد مسائل سیاسی دیگر هم بحث کند.
پناهندگان در ایران بیمه سلامت می شوند
رییس دفتر مرکزی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل گفت: در توافقی که بین کمیساریای عالی، وزارت کشور، بهداشت و درمان، تعاون و امور اجتماعی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی صورت گرفته است در آینده نزدیک پناهدگان در ایران بیمه سلامت می شوند.
به گزارش ایرنا، سیوانکا داناپالا روز سه شنبه در نشستی با فرماندار اردکان افزود: با همکاری خوبی که در اداره اتباع بیگانه و بقیه همکاران در دولت جمهوری اسلامی ایران داریم، به جامعه بین الملل نشان دادیم که ایران در مورد میزبانی از پناهندگان نمونه است.
وی اضافه کرد: امیدواریم با تعدادی از سفرا به همراه همکاران در اداره اتباع بیگانه در تهران سفری به یزد داشته باشیم و کارهای مثبتی که در یزد شده را ببینیم و چالش ها و کمبودها را به جامعه بین الملل منعکس کنیم.
رییس دفترمرکزی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل، با بیان اینکه با همراهی دولت جمهوری اسلامی ایران جلسه کمیته چهارجانبه راهبری (چهارمین اجلاس) در مورد پناهندگان در تهران برگزار خواهد شد، اظهار کرد: میزبان اصلی پناهندگان پاکستان و ایران و کشور مبداء افغانستان است که به همراهی کمیساریای عالی در اجلاس شرکت خواهند کرد.
فرماندار اردکان نیز در این نشست ضمن خوش آمدگویی به بیان فعالیت ها از جمله ساماندهی اسکان و تامین زمین و مسکن به بیش از 50 خانوار افغان ساکن، پیگیری مشکلات و مسایل بهداشتی، پیشگیری از بیماری های واگیردار و محصور نمودن محوطه میهانشهر به منظور کنترل تردد پرداخت.
حسین اسماعیلی با بیان اینکه در سال 93 تعداد 220 اتباع بیگانه در دوره سنی 10تا 49 سال تحت پوشش نهضت سواد آموزی این شهرستان درآمده اند، افزود: آموزش های لازم در حوزه بهداشتی، تربیتی ، اخلاقی و دینی در بین دانش آموزان اتباع صورت گرفته است.
وی ادامه داد: حضور پزشک عمومی هفته ای دو باردر مدارس، برگزاری کلاس های بهداشتی و برگزاری اردوهای تفریحی داخلی از جمله برنامه های اجرا شده است.
بازدید از بهداشت سرا و مدرسه افغان ها از دیگربرنامه های این مسوولان بود.
انتهای پیام/
Related Assets:
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|