باراک اوباما رکورددار تجاوز به کشورهای مسلمان شد
یزد آوا؛ باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا در کنفراس خبری پس از انتخابات میاندورهای کنگره آمریکا که با پیروزی نامزدهای جمهوریخواه و تسلط جمهوریخواهان بر دو مجلس نمایندگان و سنا همراه بود، اعلام کرد که به دنبال کسب مجوز به کارگیری نیروی نظامی از کنگره جدید خواهد بود نظیر آنچه که حملات هوایی آمریکا در عراق و سوریه را بدهد که البته این حملات هوایی سه ماه است که در حال انجام است.
گرچه برخی از منتقدان سیاستهای اوباما بر این باورند که کسب مجوز از کنگره برای دست زدن به اقدام نظامی برای جنگی که سه ماه قبل آغاز شده است بهتر از درگیر شدن در جنگی است که پیش از این کنگره به صراحت ورود دولت را به آن منع کرده اما اوباما نشان داده که در دست زدن به اعمال در تضاد با قانون سابقه طولانی دارد نظیر مداخله نظامی واشنگتن در لیبی که اکنون این کشور را در آستانه فروپاشی قرار داده است.
با بمباران اهدافی در داخل خاک سوریه در ماه سپتامبر تعداد کشورهای مسلمانی که طی دوره ریاست جمهوری باراک اوباما هدف حملات نظامی آمریکا قرار گرفتند به عدد هفت رسید. پیش از این کشورهای افغانستان، پاکستان، یمن، سومالی و عراق به فرمان مستقیم اوباما هدف حمله قرار گرفتند که این امر نشان می دهد رییس جمهوری آمریکا که در سال 2009 به مناسبت تلاشهایش برای آنچه که صلح نامیده شد، جایزه صلح نوبل را دریافت کرد، آنقدر با صلح بیگانه است که جنگافروزیهایش بیش از اقداماتش برای صلح در برگهای تقویم تاریخ نقش بسته است.
به زبانی دیگر اوباما با صدور دستور بمباران مواضع داعش در عراق نام خود را به عنوان چهارمین رییس جمهوری آمریکا که به طور متوالی دستور بمباران عراق را صادر کرد، به ثبت رساند. به نظر می رسد اقدامات نظامی و خونبار آمریکا آنچنان مستمر و تکراری شده است که کمتر مورد توجه قرار می گیرد. چندی پیش موشک شلیک شده از سوی یک هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی باعث مرگ 10 نفر در یمن شد و معمولا کشته شدگان "شبه نظامیان مظنون" اعلام می شوند(که البته این عبارت به این معناست که اینان مردانی هستند که ممکن است اسلحه به دست گیرند پس مظنون هستند وچون روزی ممکن است سلاح به دست گیرند پس شبه نظامی هستند و باید کشته شوند زیرا شبه نظامی تحت امر آمریکا نیستند)؛ چنین تلفاتی هیچگاه مورد بحث نیست چه برسد که رسانهای آمریکایی به دلایل آن نیز بپردازد.
برای روشن شدن میزان جنگ افروزیهای آمریکا در جهان طرح این پرسش ضروری است که «چه تعداد کشور در جهان اسلام از دهه 1980 هدف بمباران آمریکا قرار گرفته یا از سوی این کشور اشغال شده اند؟» برای پاسخ به این پرسش نگاهی به مقاله اخیر «اندرو باچهویچ» تاریخ نویس امور نظامی و سرهنگ پیشین ارتش آمریکا در روزنامه واشنگتن پست به روشن شدن موضوع کمک می کند.
وی می نویسد: «همچنانکه تلاشهای آمریکا برای "زمینگیر کردن و در نهایت نابودی" شبه نظامیان اسلامی به سوریه کشیده می شود، جنگ سوم عراق را نیز باید نبرد چهاردهم خاورمیانه دانست. به عبارت دیگر سوریه دستکم چهاردهمین کشور در جهان اسلام است که آمریکا مورد تهاجم قرار داده، اشغال یا بمباران کرده و طی آن نیروهای آمریکایی یا کشتهاند یا کشته شدهاند و این رقم صرفأ از دهه 1980 است: ایران(1980، 1987-1988)، لیبی(1981، 1986، 1989، 2011)، لبنان(1983)، کویت(1991)، عراق(1991-2011، 2014-)، سومالی(1992-1993، 2007-)بوسنی(1995)، عربستان سعودی(1991، 1996)، افغانستان(1998، 2001-)سودان(1998)، کوزوو(1999)،یمن(2000، 2002-)، پاکستان(2004-) و اکنون سوریه.
البته این تحلیلگر آمریکایی اشغال و بمباران دیگر کشورهای مسلمان همچون فلسطین از سوی رژیم صهیونیستی که تحت حمایت قاطعانه آمریکا صورت گرفته را در گزارش خود منظور نکرده است و این گزارش در عین حال شامل کودتاهایی که علیه دولتهای دموکرات از سوی آمریکا صورت گرفته و قتل، شکنجه ها و زندانهای طولانی مدت افراد بی گناه نمی شود. از سویی اقدامات آمریکا نظیر تهاجم و اشغال دیگر بخشهای جهان نظیر آمریکای مرکزی، منطقه کارائیب و دیگر جنگهای نیابتی در آفریقا را باید به لیست بلندبالای جنایات آمریکا افزود.
جالب آنکه دستگاه رسانهای و تبلیغاتی غرب با چشم بستن به فهرست جنایات آمریکا( که البته با احتساب جنایاتی که متحدان واشنگتن صورت می دهند، آمار خوفناک می شود)، وقت و سرمایه عظیمی را متوجه تبلیغات علیه مسلمانان کردهاند و در این میان نقش رسانههای آمریکایی برای تطهیر یا تقبیح اقدامی که در راستای منافع آمریکا یا در تضاد با منافع این کشور باشد بیش از پیش موثر به نظر می رسد چرا که این رسانه ها هستند که معیار و مقیاس قضاوت درباره یک جامعه متمدن(از این منظر یعنی کشورهای غربی) یا جامعه عقب افتاده(یعنی کشورهای مسلمان) را تعیین و تفسیر کرده و به خورد جهانیان می دهد و در این میان تمامی سیاهنماییها علیه مسلمانان و تخریب وجهه آنها با هدف توجیه تهاجمات و مداخلههای کشورهای غربی و البته آمریکا در جنگی بی پایان صورت می گیرد.
رسانههای غربی دستور کار کاملا مشخصی در قبال مسلمانان دارند و آن اینکه رفتار یک مسلمان به ویژه اگر با هنجارها و معیارهای غربی همخوانی نداشته باشد، به کل مسلمانان تعمیم داده می شود و چنان تبلیغاتی در این باره صورت می گیرد که یک اتفاق ساده به بحران بین المللی تبدیل می شود اما جالب آنکه همین رسانهها که هر رفتاری از سوی مسلمانان را تهدیدی برای بشریت تبدیل می کنند در کشورهایی حضور دارند که دولتهایشان در دست زدن به فجایع علیه انسانهای بیگناه، اشغال و بمباران و حملاتی که جز به خاک و خون کشیدن زنان و کودکان نتیجهای به دنبال دارند، روی هر جنایتکاری در تاریخ را سفید کردهاند.
دولتمردان آمریکایی و انگلیسی که با تلاش وافر در اندیشه تزریق این ایده در اذهان مردم خود هستند که ریشه تمامی خشونتها به اسلام باز می گردد بدون آنکه وقتی را صرف اعتیاد جوامع خود به خشونت، تجاوز و افراطگراییها کنند با سناریویی هدفمند به دنبال تامین منافع خود هستند و دشمنسازی و تهدید نشان دادن مسلمانان از جمله دستاویزهایی است که غربیها همواره بخوبی از آن بهره گرفتهاند اما چیزی کنایهآمیزتر از این نیست که کسی برنده جایزه صلح نوبل میشود که در دوران حکومتش هفت کشور مورد تهاجم و تجاوز نیروهای آمریکایی قرار گرفته است.
منبع: فارس
Related Assets:
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|