باوجودکسب مقام،هیچ کس سراغی از مانگرفت!/مدیرکل ورزش استان یزد:بخواهیم به استقبال هرتیم مدال آور برویم بایدکارهای دیگر را تعطیل کنیم!
به گزارش یزد آوا، ماه گذشته مسابقات قهرمانی پاورلیفتینگ نابینایان و کم بینایان جوانان و بزرگسالان کشور در گیلان برگزار شد وتیم 4نفره پاورلیفتینگ استان یزد متشکل از 3جوان و 1بزرگسال توانست با کسب1 مدال برنز در رده بزرگسالان و2مدال طلا و 1نقره در رده جوانان و کسب مقام سومی مسابقات دراین رده برگ زرین دیگری به کارنامه ورزش استان اضافه کند.
اما نکته قابل توجه اینکه مسئولین ارشد ورزش استان نه تنها درمراسم استقبال این ورزشکاران شرکت نکرده بلکه با گذشت قریب به یک ماه از بازگشت آنان هیچ گونه تقدیر و تجلیلی انجام نداده اند.
بر این اساس یزد امـــــــروز؛ به سراغ مسئول کمیته وزنه برداری و پاورلیفتینگ نابینایان و کم بینایان استان رفته تا ازچند و چون ماجرا آگاه شود؛(لینک خبر)
محمد علی فخرآبادی در سال 1367 و در روستای رحیم آباد بخش گاریزات بدنیا آمد. وی از 15سالگی ورزشپاورلیفتینگ را بطور حرفه ای در یزد آغاز کرد و توانست یک سال بعد به عضویت تیم ملی درآمده و رکورد جهان را به نام خود به ثبت برساند.
محمدعلی که 2مقام قهرمانی ،4مقام نایب قهرمانی و چندین مقام سومی کشوررا دارا می باشد دارای رکوردهای بی نظیر و جالب توجه دیگری نظیر کاهش 8کیلویی وزن در 24 ساعت و یا کاهش 13کیلویی وزن در 48 ساعت نیزهست که شاید توجه مسئولین ورزش استان کافی بود تا این رکوردها درکتاب گینس ثبت شود.
مسئول کمیته وزنه برداری و پاورلیفتینگ هیئت نابینایان و کم بینایان استان یزد گفت: بزرگترین هدف این هیئت آشتی دادن روشندلان با اجتماع و حضور در آن است چرا که بسیاری از این عزیزان درگوشه خانه منزوی و افسرده می شوند.
محمد علی فخرآبادی افزود: ورزش علاوه بر تضمین سلامت جسم و روح منجر به کشف استعداد و سپس افتخارآفرینی آنان در مسابقات داخلی و بین المللی نیزمی شود.
فخرآبادی با ابراز گلایه از مسئولین ورزش استان گفت: اگر یکبار مسئول ورزش استان در جلسه تمرین ورزشکاران شرکت کند خواهد دید که چگونه با عشق و علاقه برای افتخار آفرینی استان تلاش می کنند اما متاسفانه حتی پس ازبازگشت از مسابقات حتی یک نفراز سوی اداره ورزش و جوانان به استقبال نیامده و تنها به نوشتن یک پارچه اکتفا شده که شاید اگرخودمان روابط عمومی این اداره را در جریان نمی گذاشتیم ازآن هم خبری نبود.
این روشندل ورزشکاراضافه کرد: یکی از بزرگترین مشکلات ورزشکاران نابینا و کم بینای استان، ایاب و ذهاب است که آن هم به علت عدم تخصیص بودجه می باشد.
فخرآبادی تاکید کرد: برای حضور در این مسابقات یک ریال ازسوی اداره ورزش پرداخت نشده بلکه با حمایت های رئیس هیئت و با مکافات یک اسپانسر هزینه ها را تقبل کرد که آن هم با وجود همه زحمات صورت گرفته آن جور که باید به تعهدات خود عمل نکرده است.
مربی ورزش پاورلیفتینگ نابینایان و کم بینایان استان، با اعلام این مطلب که در کجای دنیا ورزشکاران را برای مسافت های دور با مینی بوس به مسابقات اعزام می کنند اظهار داشت: تعداد کم نفرات اعزامی به مسابقات نتیجه همین بی توجهی ها و کم لطفی ها وعدم حمایت مسئولین است والا استعدادهای بی نظیری در سطح استان نه تنها در این رشته بلکه در رشته های دیگر وجود دارد و نکته قابل توجه این است که با وجود مشکلات اینچنینی باز هم شاهد کسب عناوین برترکشوری و جهانی توسط این عزیزان هستیم.
فخرآبادی هیئت کم بینایان و نابینایان استان یزد را یک هیئت مستقل نامید و گفت: این هیئت از کمیته های شطرنج، شنا و گلبال (بانوان و آقایان) و وزنه برداری، دوچرخه سواری و پاورلیفتیک (مخصوص آقایان) تشکیل شده که توانسته افتخارات زیادی را برای استان کسب نماید.
وی از مسئولین ارشد به ویژه مسئولین ورزشی استان خواست تا با توجه ویژه به ورزش معلولین (به طور ویژه نابینایان) از کناره گیری و هدررفتن استعدادهای استان جلوگیری به عمل آورند.
در پی اظهارات گلایه آمیز مسئول کمیته وزنه برداری و پاورلیفتینگ هیئت نابینایان و کم بینایان استان یزد برآن شدیم تا نظر مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد را نیز دراین باره جویا شویم.
هیچ بودجه ای برای اعزام ورزشکاران به مسابقات کشوری نداریم
مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد در گفتگو با یزد امـــروز درباره علت عدم استقبال از قهرمانان پاورلیفتیک نابینایان و کم بینایان استان گفت: 46 هیئت ورزشی دراستان فعال بوده و به دلیل کسب متعدد مقام در رشته های مختلف مسابقات کشوری، اگر قرارباشد برای هر تیم حائزرتبه مراسم استقبال برگزار شود باید کارهای دیگر این اداره را تعطیل کرد.
مسعود شریعتی ادامه داد: طبق دستورالعمل موجود تنها از قهرمانان جهان، المپیک و پاراالمپیک استقبال بعمل می آید ولی از این به بعد به جهت از دست نرفتن انگیزه قهرمانان کشور، روابط عمومی اداره موظف خواهد شد تا اخبار این قهرمانی ها را درسایت منتشر کند .
وی درمتولی اعزام تیم های ورزشی به مسابقات کشوری را هیئت های ورزشی دانست و گفت: اعزام تیم های ورزشی بر عهده خود هیئت ها بوده که معمولااز طریق جذب اسپانسر صورت می گیرد و این اداره کل هیچ بودجه ای برای این مسئله ندارد.
شریعتی با اشاره به این مطلب که متاسفانه در برنامه پنجم توسعه هیچ تفاوتی برای شرکت های حامی ورزش وشرکت های غیر حامی دیده نشده است گفت: به همین دلیل خیلی از این شرکت ها انگیزه ای برای اسپانسرشدن ندارند و بعضا اگر شرکتی هم اسپانسر شود به بهانه کسب سود بیشتر مالیات مضاعف تری اخذ می شود.
وی تصریح کرد : با پیگیری های صورت گرفته قانون تخصیص یک درصد از بودجه ادارات دولتی به امر ورزش مجاز شمرده شده و امیدواریم در این زمینه ادارات دولتی مشارکت خوبی داشته باشند.
متولی ورزش استان یزد با انتقاد ازعملکرد صداوسیمای استان در حوزه ورزش گفت: وقتی سیمای استان با شطرنجی کردن تصویر تابلو تبلیغاتی شرکت اسپانسر یک تیم ورزشی نارضایتی آن شرکت را فراهم می آورد طبیعی است که این دیده نشدن انگیزه ای برای آن شرکت باقی نمی گذارد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان درخصوص علت برگزارنشدن مراسم تجلیل از ورزشکاران روشندل نیز گفت: هرساله هیئات ورزشی با برگزاری چنین مراسمی ازورزشکاران مدال آور خود تجلیل بعمل می آورند و در حدود چند ماه قبل هم ازاین عزیزان تجلیل به عمل آمده و یقینا در آینده هم چنین اتفاقی خواهد افتاد.
انتهای پیام/
Related Assets:
- کسب چهار مدال توسط نابینایان و کم بینایان استان یزد
- برپایی جشنواره فيلم «سه دقيقه با ورزش» در یزد
- شاهکار مدیران ورزشی استان که باید در تاریخ یزد ثبت شود
- بیکاری 60 درصدی نابینایان تحصیلکرده استان یزد/ عدم مناسبسازی شهری موجب انزوای اجتماعی نابینایان است
- روشندلان یزدی ناخواسته تن به «ازدواج کور» میدهند!
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|