ID : 16209371
عضو فقهای شورای نگهبان:

برخی «کلید» سعادت کشور را در رابطه با آمریکا می‌دانند/ مسئولان محاسبات غلط خود را به جامعه تزریق نکنند


عضو فقهای شورای نگهبان اظهار کرد: آقایان مسئولین محاسبات غلط نکنید و محاسبات غلط خود را به جامعه تزریق نکنید. بعض از مسئولین در تحلیل ها و محاسباتشان اشتباه می کنند. در روزنامه ها و سایت ها می خواهند این محاسبات غلط را به اذهان مردم تزریق بکنند و متاسفانه بعض از کسانی که به عمق مسائل نمی توانند برسند و لایه های ظاهری را نمی توانند کنار بزنند این حرف ها را باور می کنند.

به گزارش یزد آوا به نقل از عصرفرهنگ، آیت‌الله سید محمدرضا مدرسی در جمع عزاداران حسینی هیات انصار ولایت با اشاره به نقش عمر سعد در واقعه کربلا گفت: شهوات، تمایلات، لذت ها و محاسبات غلط و منافع زود گذر دنیوی انسان را کور و کر می کند و نمی تواند خورشید وجود امام حسین را ببیند و خود را برای ابد شقی می کند. باید از قضایای کربلا درس بگیریم.

اگر ملتی از واقعه عاشورا درس بگیرد و یقین به وعده های الهی داشته باشد خداوند وعده داده است که هر که خدا رایاری کند خدا او را یاری می دهد.

عضو فقهای شورای نگهبان اظهار کرد: آقایان مسئولین محاسبات غلط نکنید و محاسبات غلط خود را به جامعه تزریق نکنید. بعض از مسئولین در تحلیل ها و محاسباتشان اشتباه می کنند. در روزنامه ها و سایت ها می خواهند این محاسبات غلط را به اذهان مردم تزریق بکنند و متاسفانه بعض از کسانی که به عمق مسائل نمی توانند برسند و لایه های ظاهری را نمی توانند کنار بزنند این حرف ها را باور می کنند.

آیت الله مدرسی افزود: چرا بعضی ها در رابطه با دشمن این چنین دچار انفعال هستند؟ فکر می کنند تسلیم در برابر زورگویان عالم و دولت جبار آمریکا می تواند خیر و برکت برای کشور به ارمغان بیاورد.

این یک محاسبه اشتباه است فهم غلط است از دشمن آن هم دشمن مستکبری مثل آمریکا که تحت تاثیر صهیونیست است. آیا اینها می توانند برای ما خیر و برکت داشته باشد. بله نرمش تاکتیکی مانعی ندارد. در صحنه نبرد ممکن است نیرو از یک منطقه به منطقه دیگر منتقل بشود.
وی با اشاره به آیه « قد بدات البغضا من افواههم و ما تخفي صدورهم اکبر»تاکید کرد: شما مسلمان هستید. قرآن می خوانید. ببینید قرآن چه می گوید. قرآن می فرماید بغض و کینه آن ها از دهان هاشان پیدا شده است.

بارها از زبان این ها شنیده اید که ما با جمهوری اسلامی دشمن هستیم و حال آنکه  آنچه که در دل های آن هاست بالاتر است. چرا بعضی ها کلید سعادت کشور را در رابطه با آمریکا می دانند و تبلیغات رابطه با آمریکا را ترویج می کنند.
مدرسی ادامه داد: اگر آمریکاقرار بود خیری به کشوری برساند زمان طاغوت رسانده بود. اگر کشوری قرار بود با تسلیم شدن مقابل آمریکا مترقی شود کشور عربستان یک کشور صنعتی بود. اگر بعضی کشورها از بعضی امکانات مادی برخوردارند در عوض نیروهای آمریکایی در کشورشان حضور دارند و خلاف اراده آن ها نمی توانند کاری بکنند.

در این تجربه تحریم ها دیدید کشورهایی که می خواستند به خاطر منافعشان با ایران رابطه داشته باشند با یک نهیب آمریکا سر جای خود نشستند. این کشورها از خودشان اراده ای ندارند، بیچاره هستند. در بزنگاه ها که سرنوشت ملتشان باید تعیین شود مشخص می شود که زنجیرهای آمریکا دست و پای آن ها را بسته است.
فقیه عضو شورای نگهبان خاطرنشان کرد: قدرت مادی و معنوی ایران از بعد از بریدن از آمریکا پدید آمد. روزگاری وقتی جنگ تحمیلی را علیه ما راه انداختند ما یک موشک نداشتیم جواب صدام را بدهیم.

ما در محاصره های اقتصادی توانستیم به امکاناتی دست پیدا کنیم که دشمن را برآشفته کرده است. هنوز فراموش نمی کنم در ابتدای انقلاب که نخست وزیر موقت فکر می کرد می تواند رابطه با آمریکا را حفظ بکند فشنگ سلاح های سبکی را می خواستیم حاضر نشدند به ما بدهند. این ها کی حاضر می شوند شکوفایی اقتصادی، سیاسی و آزادی را در ایران ببینند؟

آیت الله مدرسی تصریح کرد: هیچ وقت دشمن از شما راضی نخواهد شد. سراغ ملت بروید.با اتکال بر خداوند متعال و نیروهای بی پایان این ملت حسینی راه سعادت و ترقی را پیش بگیرید که انشاالله موفق خواهید شد.

وی بیان داشت: امیرالمومنین می فرماید مسلمانان یقین خود را تبدیل به شک نکنید. کاری نکنید که یقین از شما گرفته شود. طبق یقینتان عمل کنید. یقین به راه اسلام، تشیع و راهی که امام(ره) ترسیم کرد پیروزی را به دنبال خواهد داشت. یاری های خداوند را در جنگ تحمیلی و واقعه طبس دیدیم. این ها کافی نیست که ما یقین کنیم به نصرت پروردگار؟

مدرسی در پایان ابراز امیدواری کرد: اگر ملت و مسئولین با هم وحدت داشته باشند، تقوا داشته باشند و یقین به نصرت خداوند داشته باشند خدا هم هرگز ملت مسلمان را وا نخواهد گذاشت.

انتهای پیام/




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.