برگزاری جشنواره دستپخت بانوی یزدی در یزد
به گزارش یزد آوا؛ مدیر درمانگاه مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت یزد در حاشیه این جشنواره در گفت و گو با خبرنگار ایرنا هدف از برپایی این جشنواره را ترویج غذاهای سنتی و سالم در جامعه بیان کرد.
محمدرضا آقایی افزود: در این جشنواره 50 خانواده شرکت کرده بودند و پخت انواع غذاهای مختلف را در معرض دید عموم قرار دادند.
وی تغذیه سلامت و ارائه محصولات غذایی سالم را از دیگر اهداف این جشنواره اعلام و اظهار کرد: باید با ترویج آشپزی سالم ذائقه افراد از خوردن غذاها پرچرب، پرنمک و شیرین به سمت غذاهای کم چرب، کم نمک و با شیرینی کمتر تغییر کند.
وی خاطر نشان کرد: رژیم غذایی نامناسب و نبود نظم در غذا خوردن از عوامل ابتلا به دیابت است و افراد باید هر روزه به اندازه مشخص و در زمان های معین غذا بخورند.
مدیر درمانگاه مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت یزدکم تحرکی، اضافه وزن و ورزش نکردن را از عوامل ابتلا به دیابت بیان کرد.
جشنواره دستپخت بانوی یزد با همکاری دستگاه مختلف از جمله مرکز دیابت یزد، آموزش و پرورش، بسیج اصناف، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد، بسیج جامعه پزشکی استان و سازمان فرهنگی ورزشی و رفاهی تفریحی شهرداری یزد برگزار شد.
انتهای پیام/
Related Assets:
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|