ID : 23121758
رئیس بنیاد نهج البلاغه استان یزد:

تربیت بیش از 30 مربی در بنیاد نهج البلاغه استان یزد/ دوره تربیت مدرس در بنیاد نهج‌البلاغه راه‌اندازی می‌شود


رئیس بنیاد نهج البلاغه استان یزد با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های این بنیاد از تربیت 30 مربی نهج البلاغه در این بنیاد خبر داد و گفت: مراسمی به مناسبت دومین سالگرد تاسیس بنیاد نهج البلاغه استان در یزد برگزار می‌شود.

رئیس بنیاد نهج البلاغه استان یزد درگفتگو با خبرنگار یزد آوا، با بیان اینکه مهرماه دومین سالگرد تأسیس این بنیاد است، از برگزاری مراسمی به همین مناسبت در روز چهارشنبه 31 شهریورماه در فرهنگسرای شهرداری یزد خبر داد و اظهار کرد: در این مراسم جمعی از مسئولان استان، آیت‌الله ناصری امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان یزد و آیت‌الله سیدجمال الدین دین‌پرور نماینده ولی فقیه در بنیاد نهج البلاغه حضور دارند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد رضا ابویی جلب افکار عمومی و اذهان مردم به جایگاه نهج البلاغه را از نتایج فعالیت‌های بنیاد نهج البلاغه استان عنوان کرد و ادامه داد: با گذشت دو سال از تاسیس این بنیاد بیشتر از 30 نفر از علاقمندان به مربی‌گری نهج البلاغه تربیت شده‌اند که با گذراندن 70 وحد درسی در 4 ترم درسی فارغ التحصیل شدند و در مراسم روز چهارشنبه گواهینامه تربیت مربی نهج البلاغه به آنها اعطا خواهد شد.

وی راه‌اندازی دوره آشنایی نونهالان و دانش آموزان ابتدایی با نهج البلاغه را از دیگر فعالیت‌های  این بنیاد نام برد و افزود: نونهالان در کنار مربیان خود برخی حکمت‌های نهج البلاغه را حفظ کرده‌اند و نقاشی‌هایی نیز در زمینه نهج البلاغه و علاقمندی خود به امیرالمومنین(ع) به تصویر کشیده‌اند که در مراسم دومین سالگرد تاسیس این بنیاد به نمایش در می‌آید.

دکتر ابویی با اشاره به دیگر فعالیت‌های بنیاد نهج البلاغه استان گفت: با تقویت دانش و معرفت مربیان نهج البلاغه در ترم‌های گذشته جلسات تبلیغی نشر معارف نهج البلاعه در سطح شهر یزد توسط مربیان برگزار شده است به گونه‌ای که بیش از 15 جلسه نهج البلاغه به صورت هفتگی یا به صورت ماهیانه در محله‌های مختلف در سطح شهر و در مساجد و حلقه‌های معرفتی نهج البلاغه برگزار شده است.

وی با بیان اینکه بنیاد نهج البلاغه استان یزد در صدد برگزاری دوره تربیت مدرس نهج‌البلاغه است که به مراتب از دوره تربیت مربی بالاتر وعمیق تر می‌باشد، خاطرنشان کرد: فارغ التحصیلان دوره  تربیت مربی که تمایل دارند به مطالعات خود در نهج البلاغه عمق ببخشند در امتحان ورودی تربیت مدرس این بنیاد شرکت می‌کنند و پس از گزینش با گذراندن 4 ترم درسی به صورت تخصصی در زمینه مباحث نهج البلاغه وارد می‌شوند.

رئیس بنیاد نهج البلاغه استان با تأکید بر نیاز فعالیت‌های بنیاد نهج البلاغه به تدبیر و پشتیبانی نهادهای فرهنگی اذعان کرد: برای اولین بار جلسه هم اندیشی مسئولان فرهنگی، اندیشمندان و جمعی از مدیران مدارس علمیه و علمای یزد در پنج شنبه اول مهر با حضور نماینده ولی فقیه در استان یزد، نماینده ولی فقیه در بنیاد نهج البلاغه و همچنین آیت‌الله شاه آبادی مدیر موسسه غدیر شناسی   برگزار می‌شود تا فعالیت‌های این بنیاد با نظر و مشورت اساتید، علما و مسئولان فرهنگی و حمایت آن‌ها گسترده‌تر شود.

دکتر ابویی با دعوت مردم به توجه بیشتر به مباحث نهج البلاغه که موجب افتخار همه مسلمانان بالاخص شیعیان است، تصریح کرد:  بسیاری از خلأهای اجتماعی فرهنگی ما می تواند با بررسی سیره امیرالمومنین(ع) و استفاده از سبک زندگی در نهج البلاغه پر شود و مشکلات برطرف شود.

وی خاطرنشان کرد: بنیاد نهج البلاغه استان اکنون در فرهنگسرای قرآن وعترت شهردای یزد(خانه وزیری، جنب مسجد جامع کبیر یزد) فعالیت‌های خود را سازماندهی می‌کن و در صدد  هستیم که توسط خیرین و مسئولان استان مکان شایسته‌ای را برای فعالیت‌های این بنیاد ساخته و به بهره‌برداری برسد.

رئیس بنیاد نهج البلاغه استان در پایان از شهرداری و سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری یزد تقدیر و تشکر کرد و گفت: این نهادها نقش بنیانی و اساسی در در تاسیس این بنیاد داشتند و در تحقق برنامه‌های بنیاد نهج البلاغه پشتیبان و حامی بسیار خوبی بودند که جا دارد از آنها تشکر ویژه‌ای داشته باشیم.
 

انتهای پیام/ف ع




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.