تشکیل ۱۰۰ گروه طلایهداران امر به معروف در استان یزد
به گزارش یزد آوا، سید مهدی امینی معاون مردم به دولت ومردم ستاد امر به معروف ونهی از منکر کشور در نشست مشترک معاونان ودبیران ستاد های شهرستان ها با بیان رشد اقبال به اسلام در کشورهای غیر مسلمان به ویژه اروپا به لزوم پرداختن به ضرورت های اجرایی وعملی دین اسلام در نظام اسلامی از جمله اجرای دو فریضه فراموش شده اشاره نمود.
معاون مردم به دولت ومردم ستاد امر به معروف ونهی از منکر به اصل هشتم قانون اساسی و آیات قرآن که مبنای این اصل است اشاره نمود و افزود : اجرای این دو اصل ضامن بقای نظام اسلامی است واجرای این دو مهم از فروع دین طبق قانون اساسی نیاز به ساماندهی و ایجاد تشکیلات قانونی دارد.
امینی به تشریح موادی از قانون حمایت از آمران به معروف ونهی از منکر و آیین نامه اجرایی پرداخت و در مورد شوراهای امر به معروف بیان داشت: وظیفه شوراهای تخصصی این است که در هر بخش مصادیق معروف ومنکر در حوزه خود را تعیین و دسته بندی و مخاطبان خود را به اجرای فریضتین دعوت کنند.
معاون ستاد گفت : مردم ما شیرینی سایر عبادات راچشیده اند ولی حلاوت امر به معروف را نچشیده ا ند در حالی که قرآن کریم این وظیفه را برای همه مردم به صورت عام و برای گروه هایی از مسلمانان به صورت خاص به عنوان امری واجب تعیین نموده است.
امینی در تشریح وظایف شورا های تخصصی مساجد بیان داشت: تمامی نماز گزاران، آمر به معروف اند که باید امام جماعت آن ها را به این امر آگاه کند.
وی با تقسیم عموم مردم به ۴ بخش در ادارات ،سازمان های نظامی، قضایی و حوزه عموم گفت : بخشی از مردم در حوزه شغلی خود در شورا های امر به معروف فعالیت دارند در حالی که در بخش مردمی مانند شورای مساجد نیز می توانند فعالیت داشته باشند.
امینی با اشاره به صحبت رهبر معظم انقلاب مبنی براینکه اگر ده نفر تذکر دهند منکر ازبین خواهد رفت گفت : بر همین مبنا گروه های امر به معروف به صورت ده نفره تشکیل شده است .
وی افزود: در هر شهرستان سی وشش تریبون در این حوزه وجود دارد که نه بخش آن در حوزه معاونت مردم به دولت ومردم همچون هیات های مذهبی، اتحادیه های صنفی، اماکن ومراکز خدمات عمومی وبانک ها وبیمه های غیر دولتی قرار دارد . وی با اشاره به ضرورت ایجاد سازمان های مردم نهاد برای پرداختن به امر به معروف طبق تصریح ماده ۱۴ قانون حمایت از آمران به معروف، یکی از وظایف این گونه تشکل ها را اعلام جرم بر اساس ماده ۶۶ قانون آیین دادرسی کیفری عنوان نمود.
وی ویژگی این معاونت را عضویت تمامی کارکنان دولت وقوه قضاییه در شورا های امر به معروف مساجد وهیات ها عنوان نمود.
وی به معرفی نه حوزه سازمانی برای حوزه معاونت دولت بر مردم ونه حوزه برای معاونت جدید قضایی که از معاونت سازمانهای نظامی تفکیک شده پرداخت.
وی تعداد گروه های طلایه دار معرفی شده در استان یزد را ۱۰۰گروه شامل ۸۳ گروه در حوزه برادران و۱۷ گروه در بخش خواهران اعلام و برنامه تعریف شده برای سال ۹۶ در استان را تشکیل۱۰۰ گروه اعلام نمود.
در این نشست سید علی محمد حسینیان جانشین ستاد با تقدیر از فعالیت قابل قبول ستاد های شهرستانی به ارائه گزارشی از برنامه های ستاد استان پرداخت واز دبیران شهرستان ها خواست برنامه های پیشنهادی سال آینده را برای جمع بندی و ارسال به ستاد مرکز ارسال کنند.
همچنین حسین حاجی یوسفی معاون مردم به دولت ومردم ستاد استان یزد با تبیین برنامه های استان در هفته احیاء بیان داشت : نشست شوراهای امر به معروف اصناف ، نشست هم اندیشی با روحانیون فعال فرهنگی وهیات های مذهبی وبرنامه های خاص حوزه دانش آموزی وبرنامه های پیش بینی شده صدا وسیمای مرکز استان از برنامه های این هفته است.
انتهای پیام/
Related Assets:
- گلایه از عدم رعایت حرمت ایام عزاداری در آموزشگاههای موسیقی یزد
- یزد جهانی میتواند تابلو تمامنمای فرهنگ عاشورا برای دنیا باشد/سطحی نگری به عاشورا؛ بزرگترین آفت عزاداری
- پرداختن به امر به معروف ونهی از منکر یک تکلیف دینی است
- گردهمایی اصناف یزد در استقبال از هفته احیاء امر به معروف
- واحدهای فاقد مجوز کشیک ماه رمضان پلمپ شدند
- آدرس اشتباه؛ مسئول گمراه؛ مردم سرگردان!/ گرفتاری مردم نتیجه ناکامی دولت در تحقق وعدهها است کنسرت دردی دوا نمیکند
- گردهمایی آمران به معروف و ناهیان از منکر شهرستان اردکان
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|