جایگاه سوم استان یزد در شاخص توسعه یافتگی فاوا/ کرونا مصرف داده در استان را سه برابر کرد
به گزارش خبرنگار یزد آوا، محمد رضا پاکدل امروز در نشست خبری انلاین با اصحاب رسانه استان یزد با بیان اینکه جهت گیری راهبردی استان و حوزه ارتباطات اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد دیجیتال است، گفت: استان یزد جایگاه سوم را در شاخصهای توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور دارد که در این زمینه در شاخص دسترسی جایگاه دوم، در شاخص استفاده جایگاه 6 و در مهارت جایگاه دوم را دارد.
وی با اشاره به روند رشد اقتصاد دیجیتال در کشور ادامه داد: نرخ رشد ارزش افزوده بخش ICT در سال 96، 4.5 درصد و نرخ ارزش افزوده اقتصاد کشور14.5 درصد رشد را نشان میدهد، این ارزیابی در سال 97 نشان میدهد نرخ ارزش افزوده اقتصاد کل کشور 3.7 درصد کاهش داشته اما اقتصاد دیجیتال 31.3 درصد رشد کرده است که نشان میدهد حرکت به سمت اقتصاد دیجیتال برای استان و کشور دارای مزیت است و باید جهتگیری ما به این سمت باشد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد در خصوص وضعیت پهنای باند استان یزد ادامه داد: ظرفیت پهنای باند ورودی استان یزد نسبت به ابتدای دولت یازدهم با 36 برابر افزایش مواجه بوده است و به واسطه توسعه اقتصاد دیجیتال، رونق تولید، توسعه دولت الکترونیک و ... پهنای باند مصرفی توسط اپراتورها 65 برابر نسبت به ابتدای دولت یازدهم افزایش داشته است.
پاکدل افزود: در حال حاضر 220 گیگابیت بر ثانیه پهنای باند ورودی استان است که با کیفیت بسیار خوب و بدون هیچگونه مشکلی تامین شده است، در اوج مصرف اپراتورها پهنای باند مصرفی در استان 98 گیگابیت بر ثانیه ثبت شده است که هر چه قدر این عدد را رشد دهیم و سهم استفاده از پهنای باند بیشتر شود نشان میدهد استان در جهت اقتصاد دیجیتال، رونق تولید، توسعه دولت الکترونیک و اشتغال در این حوزه حرکت میکند.
وی افزود: با شیوع کرونا مصرف داده در استان تقریبا با افزایش 60 واحدی مواجه شد و آموزشهای مجازی، مجازی شدن بخشی از کسب و کارها، توسعه بانکداری الکترونیک و استفاده از شبکههای اجتماعی و دورکاری، سرگرمیهای اینترنتی موجب شد مصرف داده با شیوع کرونا 2.5 تا سه برابر افزایش یابد.
پاکدل با بیان اینکه تقریبا تمامی شهرستانهای استان تحت پوشش اینترنت 3G و 4G هستند، گفت: 97 درصد جادههای اصلی و فرعی در استان یزد و 82 درصد محورهای ریلی تحت پوشش موبایل قرار دارند.
وی گفت: تمامی روستاهای بالای ۲۰خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل هستند و 97 درصد روستاهای بالای 20 خانوار در استان شامل ۵۶۸ روستا دارای اینترنت پرسرعت و مابقی آنها شامل ۱۸روستا فاقد اینترنت هستند که تا پایان سال این تعداد روستاها نیز به اینترنت پرسرعت متصل خواهند شد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد عنوان کرد: با توجه به پروژه هوشمندسازی مدارس در ایام شیوع کرونا، از 508 مدرسه روستایی اعلام شده در استان، برای 504 مدرسه برقراری اینترنت انجام شده و 4 مدرسه دیگر در حال اجراست همچنین در هوشمندسازی مدارس شهری استان نیز یک هزار و 80 مدرسه به اینترنت متصل شدند.
وی با اشاره به اینکه نقاط دسترسی استان به خدمات ای . سی . تی هم اکنون ۶۴۲نقطه است افزود: بیش از ۹۹ درصد جمعیت استان به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند و کمتر از ۳دهم درصد فاقد اینترنت پرسرعت هستند همچنین تنها دو درصد از جمعیت روستایی استان فاقد اینترنت پرسرعت هستند.
انتهای پیام/
Related Assets:
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|