ID : 37362013
دادستان عمومی و انقلاب یزد:

در مبارزه با فساد هیچ حد و مرزی قائل نیستیم/ تعداد بازداشتی‌های اغتشاشات اخیر در یزد کمتر از ده نفر است


دادستان عمومی و انقلاب یزد گفت: اطلاع‌رسانی در پرونده‌های قضایی محدودیت دارد و تا زمانی که رأی قطعی صادر نشده و حتی در مرحله صدور رأی قطعی هم ما امکان بیان خیلی واضح نداریم اما هیچ حد و مرزی قائل نیستیم.

به گزارش یزد آوا، محمدرضا حدادزاده شب گذشته در جلسه پرسش و پاسخ در جمع دانشجویان دانشگاه یزد خطاب به آن‌ها گفت: خیلی از مطالبات شما مطالبات ما هم هست، حسنی که شما دارید این است که می‌توانید فریاد بزنید و ما باید در دلمان بگذاریم.

دانشجوی منتقد را بر دانشجوی بی‌تفاوت ترجیح می‌دهیم

وی افزود: مطالبه‌گری دانشجویان یک افتخار برای نظام است و باید شهادت بدهیم که دستگاه‌های مختلف از مطالبه‌گری و پرسش‌گری و نقادی دانشجویان استقبال می‌کنند؛ در خود استان ما حتی یک مورد هم شاهد نبودیم که دانشجو بخاطر پرسش‌گری، نقد و یا مخالفت -حتی در سطوح خیلی بالا- مورد تعرض قرار بگیرد و انتظارمان این است که این نقادی و پرسش‌گری ادامه داشته باشد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد اظهار داشت: ما حقیقتا دانشجوی منتقد را بر دانشجوی بی‌تفاوت ترجیح می‌دهیم و فکر می‌کنم این فقط موضع ما نیست و موضع همه ارکان حاکمیت همین است. دانشجو حتی اگر اشتباه هم بکند و تندترین نقدها را هم به ارکان حاکمیت داشته باشد نشان‌دهنده این است که به سرنوشت کشور و آینده خودش حساس است و اتفاقا آنچه که ما نگران آن هستیم این است که این شور و هیجان و حساسیتی که نسبت به آینده نظام و ایران وجود دارد کم بشود که ان‌شاالله این اتفاق نخواهد افتاد.

در مبارزه با فساد هیچ حد و مرزی قائل نیستیم

حدادزاده با بیان اینکه در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی، زمین‌خواری و خیلی حوزه‌های دیگر اقداماتی انجام داده‌ایم، خاطرنشان کرد: البته اطلاع‌رسانی در پرونده‌های قضایی محدودیت دارد و تا زمانی که رأی قطعی صادر نشده و حتی در مرحله صدور رأی قطعی هم ما امکان بیان خیلی واضح نداریم اما هیچ حد و مرزی قائل نیستیم و اتفاقا در حوزه زمین‌خواری یکی از پرونده‌های مهمی که ورود کردیم مربوط به دستگاه‌های بود که قدرتشان هم زیاد بود.

وی تأکید کرد: در چند سال اخیر حتی یک مورد هم نداشته‌ایم که دانشجویی فعالیت دانشجویی کرده یا یک کنش سیاسی اجتماعی داشته باشد و به این جهت برای او پرونده‌ای تشکیل شده باشد، اصلا چنین چیزی نداشتیم.

با دانشجویان به خاطر فعالیت‌های سیاسی‌شان برخوردی نشده و نمی‌شود

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد اضافه کرد: در همین حوادث اخیر فردی بو که تخریب می‌کرد و دوربینی که در ارتفاع 30، 40 متری است را از بین می‌برد و یا کپسولی که 20 کیلو است را با قدرت تمام پرتاب می‌کند و در جایی شاغل است اما شغلش را دانشجو اعلام می‌کند، این را دیگر نمی‌شود گفت پرونده‌سازی برای دانشجو. این فردی است که دست بر قضا ممکن است دانشجو هم باشد خصوصا اینکه در هر جمعیتی برویم غالبا دانشجو هستند با توسعه آموزش عالی و دانشگاه‌های مختلفی که وجود دارد افراد با حفظ سمت غالبا دانشجو هم هستند اما واقعیت این است که برای افراد به خاطر فعالیت سیاسی دانشجویی‌شان هیچ‌گونه پرونده‌سازی صورت نمی‌گیرد و نگرفته است.

حدادزاده عنوان کرد: ما نمی‌توانیم پاسخگوی ضعف برخی از مسئولین حراست یا امور دانشجویی باشیم ممکن است آن‌ها نتوانند برای یک برنامه‌ای تدبیر کنند و بیایند بهانه کنند که از بیرون دانشگاه فلان نهاد امنیتی و اطلاعاتی به ما فشار می‌آورند در حالی که اینطور نیست.

برخی مسئولیت دانشگاه بی‌تدبیری خودشان را به نهادهای بیرون دانشگاه نسبت می دهند

وی ادامه داد: اگر فعالیت دانشجویی در چارچوب قوانین و مقررات باشد طبیعتا نهادهای بیرون دانشگاه هم دخالت نخواهند کرد اما این یک واقعیتی است که بعضا مسئولین دانشگاه برای راحت کردن خودشان ترجیح می‌دهند فلان برنامه برگزار نشود اما توپ را به زمین نهادهای خارج از دانشگاه می‌اندازند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد درباره حوادث اخیر نیز گفت: در استان یزد با تدبیری و پیگیری که شد با وجود اینکه حجم آسیب‌ها و حوادث بالا بود خیلی کم دچار مشکل شدیم و واقعا جا دارد هم از نیروی انتظامی و هم از سپاه تشکر کنیم که وارد میدان شدند به ویژه سپاه که وظیفه اصلی‌اش نبود اما بخاطر آسیبی که داشت به مردم می‌رسید وارد میدان شد.

تعداد بازداشتی‌های اغتشاشات اخیر در یزد کمتر از ده نفر است

حدادزاده ادامه داد: ما با افرادی مواجه بودیم که ترافیک عمدی ایجاد می‌کردند و اجازه ورود خودروها را نمی‌دادند، تخریب می‌کردند و برای مردم ایجاد مزاحمت می‌کردند طبیعی است که در چنین فضای نیروی انتظامی نمی‌تواند تماشاچی باشد؛ بله کسانی که صرفا معترض بودند هیچ‌کدام نه دستگیر شدند و نه تعرضی به آن‌ها شد حتی افرادی که بعضا در تخریب‌ها شرکت داشتند اما از روی هیجان بود از روی ناآگاهی بود و تقصیر کمتری داشتند سیاست قوه قضائیه همانطور که آیت‌الله رئیسی هم فرمودند انعظاف نسبت به آن‌ها بود؛ در حال حاضر کسانی که در بازداشت هستند کمتر از ده نفر هستند و آن هم افرادی هستند که محرک بودند و به مردم آسیب می‌زدند و چاره‌ای جز برخورد با آن‌ها نیست.

وی اضفه کرد: اگر برخورد با این افراد نمی‌شد مطمئن باشید که به هیچ کس رحم نمی‌کردند و نیروی انتظامی برای کنترل یک آشوب گاهی ناچار است بعد از اینکه هشدارهای لازم را می‌دهد تیراندازی هم بکند و برای این قانون قانون نحوه بکارگیری سلاح وجود دارد، یک جایی ضروری است اما هرگز به سمت مردم عادی تیراندازی نشده و این هنر اغتشاشگران است که معمولا می‌آیند داخل مردم عادی و سعی می‌کنند شدیدترین تعرض‌ها را انجام دهند و خود آن‌ها هم تمایل دارند که اگر اتفاقی افتاد مردم عادی هم آسیب ببینند، اگر کسی از مردم عادی آسیب دیده باشد باید جبران شود که البته ما تا امروز گزارش یا شکایتی در این رابطه دریافت نکردیم.

انتهای پیام/




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.