ID : 13347218
یادداشت/ یوسف کریمی؛

درکجای سخنان رئیس دولت یازدهم همدلی وهمزبانی وجود دارد


سه دلیل عمده برای نام گذاری سال 94به عنوان دولت ملت همدلی و هم زبانی از سوی مقام عظمای ولایت وجود دارد:

یزد آوا؛ چرایی نام گذاری سال 94به عنوان دولت ملت همدلی و هم زبانی از سوی مقام عظمای ولایت؛ سه دلیل عمده برای این نامگذاری وجود دارد:

1. مذاکرات هسته ای با گروه 1+5 وطمع قدرت های بزرگ بر سر این مذاکرات

2. انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری و تلاش گسترده طیف های مختلف، احزاب و گروه های سیاسی برای اخذ کرسی های بیشتر مجلس شورای اسلامی.

3. تحولات منطقه ای خاصه عراق و سوریه و یمن و ایفای نقش موثر ایران در منطقه خاور میانه

موضوع اول:

در مورد مذاکرات هسته ای رهبری نظام در حرم مطهر رضوی سلام الله علیه به این نکته اشاره فرمودند که حل مشکلات کشو نه در لوزان و پشت میز مذاکره بلکه در داخل کشو است. ولی متاسفانه نگاه دولت و حامیان آن برعکس منویات رهبری است و حل فصل تمام مشکلات را فقط در پشت میز مذاکره می دانند.

- سخنان رئیس دولت یازدهم در جمع مردم شهریار- ملارد و قدس بسیار تامل برانگیز بود به این نظر که تعامل با جهان را منحصر در ارتباط با چند کشور سلطه طلب و انحصار گرا و متجاوز به حقوق دیگر ملت ها می داند و منتقدین خود را که عمدتا از دلسوزان نظام می باشند را اقلیتی کوچک به حساب می آورد و آنها را متهم به خشونت و افراطی گری می کند در حالی که دولت هایی مثل انگلیس، آمریکا و فرانسه خود به نوعی تروریسم دولتی را ایجاد و تقویت می کنند و خود آنها از کسانی هستند که افراطی گری و کشتار زنان و کودکان بی دفاع را در اقصی نقاط جهان رواج می دهند. این سخن رییس جمهور دل بسیاری از مومنین متعهد و انقلابی را به درد آورده است و انتظار می رفت ایشان پس از نامگذاری شعار سال به نام (دولت و ملت، همدلی و همزبانی) از بکار بردن این الفاظ خودداری می نمود.


موضوع دوم:

عملکرد تیم مذاکره کننده هسته ای درلوزان

- پس از جلسه غیر علنی مجلس و صحبت های آقایان عراقچی  و ظریف مبنی بر اینکه ما در مذاکرات لوزان پروتکل الحاقی و MPT را پذیرفته ایم موجی از انتقاد علیه ایشان در مجلس و رسانه های داخلی براه افتاد مبنی بر اینکه با پذیرش این برنامه عملا تمامی مراکز نظامی ما طبق توافق و البته به تشخیص آژانس برای طرف خارجی قابل دسترسی می باشد و این کار امنیت دفاعی کشور به خطر و اطلاعات سری آن را به دست سرویس های جاسوسی موساد و سیا و حتی دیگر کشورها که به ظاهر با ما روابط حسنه دارند قرار خواهد داد و این امضا برخلاف فرمایش فرمانده کل قوا در دانشگاه افسری امام حسین(علیه السلام) بود که فرمودند هیچ کس ماذون نیست اجازه بازرسی از مراکز نظامی را بدهد.


- این رفتار نشان دهنده این نکته است که مذاکرات به شکست انجامیده است و دولت به دنبال مقصر می گردد و به نوعی با امضای این توافقنامه نظام را عملا در کار انجام شده قرار دهد. لذا برای فشار بیشتر بر نظام بعد از جلسه غیر علنی مجلس یک شبه تصمیم به آزاد سازی نرخ بنزین و افزایش 15 درصدی گاز خانگی نمود تا مردم در این مورد روبه روی نظام قرار گیرند. در صورتی که دولت می توانست برای کسری بودجه ابتدا همان 10 میلیون نفر یارانه بگیر سرمایه دار را حذف کند تا بر مردم فشار کمتری وارد کرده باشد مضافا بر اینکه اصل 77 قانون اساسی می گوید هرگونه تصویب توافق نامه باید به تصویب مجلس برسد که تیم مذاکره کننده در این رابطه نه تصویب مجلس را دارد و نه او را در اجرای جزئیات قرار داده است.




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.