دریافت حق سرویس در رستوران ها؛ آری یا خیر؟!
به گزارش یزد آوا؛ تقریباً پرداخت مبلغی به عنوان حق سرویس در کنار قیمت اصلی غذا ها و نوشیدنی ها در جامعه به یک عرف تبدیل شده و همه آن را پذیرفته اند. این در حالی است که طبق مصوبه ای از سال 92 دریافت این مبالغ ممنوع شده، اما هنوز بسیاری از مردم از آن بی اطلاع هستند. شاید به همین دلیل بود که چندی قبل مدیر کل نظارت بر شبکه های توزیعی و اقتصادی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت:دریافت حق سرویس تحت هر عنوان در رستورانها ، غیرقانونی است.
اکبر تقوی شوازی افزود: بر اساس ماده 57 قانون اصلاح قانون نظام صنفی مصوب سال 1392 عرضه یا فروش کالا یا ارائه خدمت به بهایی بیش از نرخهای تعیین شده و هر نوع عملی که منجر به افزایش بهای کالا یا خدمت به زیان خریدار شود از مصادیق گرانفروشی است.
وی گفت: نظر به اینکه دریافت مبلغی تحت عنوان حق سرویس موجب افزایش نرخ اغذیه و اشربه مورد عرضه در رستورانها و چلوکبابی ها میشود، بنابراین اخذ هرگونه وجه اضافی علاوه بر نرخ های اعلامی در نرخنامه واحد صنفی غیر قانونی است.
تقوی تصریح کرد: در رستورانها تمام هزینههای مرتبط و عوارض قانونی در قیمت اغذیه و اشربه لحاظ شده است.
دریافت حق سرویس از سوی رستوران هایی که زیرمجموعه اصناف هستند، ممنوع است
رئیس اتحادیه صنف رستوران داران یزد در این رابطه اظهار داشت: دریافت حق سرویس از سوی رستوران هایی که زیرمجموعه اصناف هستند، ممنوع است و هر کسی که چنین مبالغی دریافت کرده باشد خلاف مرتکب شده است.
محمد حسین قهوه چی افزود: لازم به ذکر است رستوران ها در حال حاضر دو بخش هستند، زیرا میراث فرهنگی یک تعداد از رستوران های سنتی را زیر مجموعه خود برده و بر آن نظارت می کند. این ها هم قیمت های بالاتری دارند و هم حق سرویس دریافت می کنند.
وی با تاکید بر اینکه زیرمجموعه های اتحادیه رستوران داران حق سرویس دریافت نمی کنند گفت: برای اطمینان از این موضوع گشت هایی در نظر گرفته شده و تاکنون تمامی شکایت های مردمی بررسی و رفع شده است.
وی در پایان از مردم خواست در صورت مشاهده چنین تخلفاتی با تماس با شماره تلفن 35268369 موارد تخلف را به اتحادیه صنف رستوران داران یزد اطلاع دهند.
رستوران های زیر مجموعه میراث فرهنگی مجاز به دریافت حق سرویس هستند
رئیس سازمان میراث فرهنگی استان یزد در مصاحبه با یزدرسا عنوان کرد: چنین چیزی به ما ابلاغ نشده است.
فاطمه دانش یزدی گفت: رستوران های زیر مجموعه سازمان میراث فرهنگی در صورت گذراندن دوره های عمومی و تخصصی نظیر میزبانی مجاز به دریافت 15 درصد از کل مبلغ به عنوان حق سرویس هستند.
دانش یزدی برگزاری این دوره های آموزشی ضامن ارتقای کیفی در سرویس دهی این مراکز دانست.
انتهای پیام/
Related Assets:
- تشکیل بیش از چهار هزار و 200 پرونده تخلف صنفی در یزد
- مشکلات اصناف یزد / 14 تیم بر بازار یزد نظارت دارند
- افزایش نامتناسب مالیات؛ موجب بیاعتمادی و فرار مالیاتی/ برخورد با کالای قاچاق در کف بازار، جدیترین مشکل اصناف
- میراث فرهنگی با شورای شهر و شهرداری همراه نیست
- حقیقت رسوایی مالی در اداره میراث یزد چه بود؟
- یزد سال آینده با مشکل اسکان مسافران مواجه خواهد بود
- تلاش برای ثبت میبد به عنوان شهر جهانی زیلو/ دستگاه های زیلوبافی با 120 سال قدمت دوباره به کار افتاده اند
- تکمیل چارت میراث فرهنگی شهرستان های استان یزد
- خانه دکتر صالحی؛ خانه ای زیبا به جا مانده از دوره قاجاریه
- پلمپ دو رستوران متخلف در شهرستان مهریز
- جمله جالب روی صورتحساب یک رستوران در یزد+ عکس
- حاکمیت رکود گسترده بر اقتصاد کشور همچنان قربانی میگیرد/ رشد 50 درصدی تعطیلی واحدهای صنفی در استان یزد
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|