ID : 28946525

رقابت سیاسی بر پایه مغلطه‌های بزرگ


طیف هایی از یک جریان سیاسی بر پایه‌های مغلطه‌های بزرگ و با تکیه بر ضعف های برخی دولتمردان از سال ۹۲ به بعد توانستند کرسی های قدرت را تصاحب و به نام خود کنند و متاسفانه در دمادم رقابت‌های سیاسی انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم باز دوباره با شدت و حدت بر طبل این مغلطه‌ها می کوبند.

یزدآوا به نقل از گفتمان نیوز؛ در جمهوری اسلامی ایران رقابت سیاسی بین جریان های خودی به منظور خدمت بیشتر و کمک به عدالت و پیشرفت فی نفسه امری پذیرفته شده و بلکه مبارک تلقی می گردد.

 اما بیش از یک دهه است که ائتلافی از طیف های سیاسی شکل گرفته که برای کسب قدرت «به هر قیمت» سعی می‌کنند با تکیه بر زمینه‌های موجود و ضعف های رقیب در یک عملیات روانی حساب شده که غالبا با حمایت بیگانگان نیز همراه است جریان مومن انقلابی را زمین زده و برای همیشه بر تار و پود سیاست ایران اسلامی تکیه زنند.

 طیف هایی از این جریان سیاسی بر پایه‌های مغلطه های بزرگ و با تکیه بر ضعف های برخی دولتمردان از سال ۹۲ به بعد توانستند کرسی های قدرت را تصاحب و به نام خود کنند و متاسفانه در دمادم رقابت‌های سیاسی انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم باز دوباره با شدت و حدت بر طبل این مغلطه ها می کوبند که البته در همه موارد با روشنگری و هشدار مقام معظم رهبری همراه بوده است.

 در این یادداشت صرفاً به مواردی از این مغلطه ها اشاره می کنم:

1-  مغلطه ای که پایه گفتمان دولت یازدهم را شکل داده است ادعایی است مبنی بر اینکه تفکر انقلابی حاکم بر دولت نهم باعث و بانی تشدید تحریم‌ها و اجرای موثر آنها از سال ۹۱ به بعد بوده است.

 این در حالیست که شش قطعنامه دربردارنده تحریم های فوق الذکر، همگی و بلا استثناء بر پایه گزارش های  آژانس از به اصطلاح تخلفات در فعالیت های هسته ای دولت اصلاحات که دبیری شورای عالی امنیت ملی آن هم با جناب آقای حسن روحانی بوده است صورت پذیرفته است و در دوره دولت نهم و دهم علیرغم پیشرفت جهشی فعالیت های هسته ای دشمنان نتوانسته اند در حوزه فعالیت های هسته ای هیچ مستمسکی را در جهت فشار بر ایران به دست آورده و تبدیل به گزارش تخلف کنند!

 شایان ذکر است مقام معظم رهبری در همان دوره تشدید تحریم‌ها در سفر خود به بجنورد تصریح فرمودند: تشدید تحریم‌ها ناشی از موضع یا سخن شخص خاص نبوده و نیست؛ بلکه فرآیندی از تقابل غرب با انقلاب اسلامی ایران محسوب می گردد.

2-   مغلطه دوم که طیف سیاسی افراطی بنا دارد با طرح مجدد آن که شوربختانه همسو با خواست دشمن هم قرار دارد مجدداً کرسی قدرت در قوه مجریه را به دست آورد ترساندن مردم از جنگ و تعمیق قطب بندی مضحک صلح‌طلب و جنگ طلب در کشور می باشد.

 در مناظره های اخیر نامزدهای ریاست جمهوری متاسفانه برخی نامزدها صراحتاً مجدداً بر طبل خطر خیالی جنگ کوبیدند که مجدداً با واکنش به موقع رهبر معظم انقلاب همراه بود:« گاهی می‌شنویم و در گذشته شنفته‌ایم که بعضی‌ها فرض کنید گفته‌اند «ما که آمدیم مسئولیّت پیدا کردیم، توانستیم سایه‌ی جنگ را از سر کشور [برداریم]»؛ نه، این حرفها، حرفهای درستی نیست؛ از بنده بشنوید!!»

 

3-  مغلطه دیگری که طیف افراطی مذکور با روش‌های مختلف تلاش کرده است به افکار عمومی القا و آن را تثبیت نماید بهره‌برداری جناحی از مسئله مذاکره با بیگانگان در خصوص مسئله هسته‌ای است.

 حقیقت آن است که مذاکرات هسته ای در دولت هشتم که هدایت آن با شخص جناب آقای روحانی بود و با تعلیق دو سال و نیمه صنعت هسته ای همراه بود به ثمر ننشست و رئیس دولت وقت (دولت موسوم به اصلاحات) شخصا با حضور در اصفهان در برابر دوربین ها به تعلیق بی فرجام پایان داد.

و به بار نشستن مذاکرات تنها وقتی زمینه تحقق پیدا کرد که دولت نهم توانست با پیشرفت جهشی (رساندن سانتریفیوژها به ۱۹ هزار عدد،احداث آب سنگین اراک و رساندن آن به مرحله بهره برداری، ذخیره چندین تن اورانیوم غنی شده، ارتقای غنی‌سازی از 5/3 درصد به ۲۰ درصد و ایجاد تاسیسات زیرزمینی فردو) اقتدار ملی ایران را در سطح جهان و در برابر عقلای ابرقدرت ها به نمایش گذارد!

 اگرچه علیرغم برخی نوسانات با شیب مناسب و اجتناب ناپذیری که  مذاکرات در دولت دهم به پیش می رفت اگر حوادثی مانند فتنه ۸۸ و پیدایش شرایطی مانند نزدیکی به انتخابات نبود قطعاً مذاکرات به نتایج بهتر و صحیح تری می رسید اما به هر حال دولت یازدهم با روی میز گذاشتن این برگه های برنده در صنعت هسته ای که حاصل مقاومت چندین ساله و خونبهای شهدای هسته ای کشور بود توانست اراده غرب را برای مذاکره واقعی‌تر جلب نماید؛ و هر چند با عجله و با تنزل نابجا از برخی خطوط قرمز، مذاکرات را با برجام که دارای خلل و نقایصی حساس و مهم هم هست به ثمر برساند اما اکنون طیف هایی از این جریان مدعی اند که: این فن بی بدیل مذاکره هیئت منتسب به دولت یازدهم بود که توانسته است مذاکرات را به همین نتیجه برساند. و طیف مذکور اساساً با ادعای قلندری باغ سبزی را در عادی سازی روابط و تعامل با دشمنان به ملت نشان می‌دهند که منطقی و شدنی نبوده و نیست.

البته دولت یازدهم در یک فضای تقریبا امنیتی و محرمانه و با هجو و هجوم به منتقدان دلسوز تلاش کرده است از هر گونه روشنگری در زمینه این مغلطه ها جلوگیری کند اما خورشید هیچگاه پشت ابر نمانده و در موقع مناسب ملت با تجربه سنگین و البته پرهزینه ای که اندوخته است پاسخ محکمی به مغالطه کاران سیاسی و حزبی خواهد داد. ان شاء الله

 

 

 

جعفر برهانی




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.