روحانی در سفر به یزد از چند واحد صنعتی بازدید کرد؟!/ کدام بخش خصوصی در دیدار با روحانی حضور داشت؟!/ بخش خصوصی یتیم جامعه است
یزد آوا؛ در بیش از دو سال گذشته روزی نیست که خبر تعطیلی کارخانه ها و واحدهای تولیدی و بیکاری کارگران به گوش نرسد.
وضعیت اقتصادی کشور، رکود حاکم بر بازار، نبود برنامه ریزی درست و گره زدن حل مشکلات اقتصادی به بیرون از کشور و سیاستهای خارجی و توجه نکردن به تواناییها و ظرفیتهای داخلی کشور، امید به آینده ای بهتر و گشایش در امور اقتصادی را هر روز به عقب راند.
رئیس دولت یازدهم با وعده 100 روزه حل مشکلات به روی کار آمد و هم چنان وعده ای به وعدههای تحقق نیافته خود میافزاید.
وی در سال 93 وعده رونق تولید و شکستن رکود اقتصادی را داد و بدون اینکه گشایشی در امور اقتصادی صورت گیرد در ابتدای سال 94 وعده رونق اقتصادی را تکرار کرد و این بار چند روز پیش در سفر یک روزه ای که به استان یزد داشت در جمع مردم دارالعباده قول داد که سال 95 سال رونق اقتصادی باشد.
با وجود اینکه وعده های روحانی همچنان بدون اینکه تحققی پیدا کنند روی هم تلمبار میشوند به اذعان مسئولان و دولتمردان توجه به بخش خصوصی و حمایت از آن لازمه رونق اقتصادی در کشور است اما تا چه میزان این مهم تاکنون از سوی دولت صورت گرفته است؟!
دیدار با صنعتگران، کارآفرینان و سرمایه گذاران استان یزد یکی از برنامههای سفر یک روزه روحانی به یزد بود که با عنوان توسعه ظرفیتهای سرمایهگذاری در استان یزد برگزار شد.
اما اینطور که از شواهد بر میآید در این جلسه نیز مانند دیگر جلساتی که با حضور روحانی برگزار شد افراد حاضر از سوی مسئولان به صورت گزینشی انتخاب شده بودند و متنی دیکته شده را ارائه دادند و در این جلسه اصلا به مشکلات و مسائل صنایع استان پرداخته نشد.
روحانی در سفر به یزد از چند واحد صنعتی بازدید کرد؟!/ آیا همه صنعتگران در دیدار با روحانی حضور داشتند؟!
نگار نواب پور مدیر عامل یک شرکت تولید کننده شیشه دو جداره و اولین تولید کننده صنعتی و صد در صد استاندار یزد است وی در مصاحبه با خبرنگار یزد آوا با بیان اینکه دولت هیچگونه حمایتی از صنعتگر نمیکند و با انتقاد از بی توجهی روحانی به بخش خصوصی در سفر به یزد گفت: روحانی به یزد آمد اما از چند واحد خصوصی و صنعتی بازدید کرد، آیا مجمع عمومی برای صنعتگران تشکیل داد تا همه مدیران کارخانهها و بخش خصوصی هم درآن حضور یابند و از مشکلاتشان بگویند؟! آیا از صنعتگر که با چنگ و دندان همه دارایی خود را در وصیغه بانک گذاشته تا واحد تولیدی خود را سر پا نگهدارد دعوت کردند تا او هم از وضعیت خود سخن بگوید؟!
دولتمردان فقط شعار ندهند/ ضرورت حمایت از واحدهای تولیدی
وی ادامه داد: دولتمردان به جای شعار دادن و حرف زدن اگر مرد میدان هستند وارد عمل شوند و اگر می فهمند صنعت و صنعتگر یعنی چه و چه کاری انجام میدهد و با چه مشکلاتی روبرو است، فکری برای این بازار انجام دهد و با ارائه تسهیلات بانکی و حمایت هایی که انجام میدهند به واحدهای تولیدی بزرگ و کوچک کمک کنند تا بتوانند خودشان را در این وضعیت نگهدارند و پا بگیرند.
این صنعتگر یزدی با بیان اینکه بخش خصوصی به عنوان حامی و همیار دولت است اما حضور دولت در این بخش اصلا حس نمیشود، افزود: واحدهای تولیدی به حال خود رها شدهاند و نه تسهیلات بانکی به آنها ارائه می شود و نه هیچگونه حمایت دیگری از صنعتگر و بخش خصوصی میشود.
آیا با برجام هیچ گشایشی حاصل خواهد شد یا خیر؟!
نواب پور افزود: با وجود هزاران مشکلی که وجود دارد بخش خصوصی از جیب خود منبع درآمد برای تعدادی از افراد است اما هیچ کس مشکلات این بخش را نمیبیند و این شرکت تولید کننده شیشه دوجداره نیز از جمله شرکتهایی است که با وجود تمام مشکلات و ضررهایی که متحمل شده به سختی سرپا نگهداشته شده تا ببینیم آیا با این برجام هیچ گشایشی حاصل خواهد شد یا خیر؟!
دولت بخش خصوصی را به حال خود رها کرده است
این فعال اقتصادی با انتقاد از حمایت خاصدولت از برخی صنایع و با بیان اینکه دولت می تواند با بررسی و شناخت مشکلات واحدهای تولیدی حمایت های لازم را از بخش خصوی انجام دهد، تصریح کرد: مسئولان و دولتمردان از واحدهای دولتی حمایت میکنند اما سالیان سال به سراغ بخش خصوصی نمیآیند و تنها اداره دارایی است که برای دریافت مالیات به این بخش ها سر میزند! در حالی که دیگر مسئولان هم باید نگاهی به صنعت بیندازند و از نزدیک با مشکلات این بخش آگاه شوند.
بیکاری کارگران نتیجه چوبی است که دولت به گرده صنعتگران زده است
نواب پور با بیان اینکه باید به بخش خصوصی بها داده شود، گفت: این بخش خصوصی است که زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است و کارگران زیادی را به کار گرفته و همه مزایای آنها را تامین میکند و اگر این بخش با مشکل مواجه شود و کارگران بیکار شوند دولت است که باید نیازهای آنها را تامین کند و بیکاری آنها زمینه ساز بسیاری از آسیبهای اجتماعی است و آن موقع است که دولت متوجه خواهد شد آنچه را که متحمل میشود نتیجه چوبی است که به گرده صنعتگر خورده است.
وی بخش خصوصی را یتیم جامعه دانست و تصریح کرد: دولت تنها از مردمی که به خیابانها میآیند و رأی میدهند حمایت نمیشود بلکه از سوی صنعتگران نیز حمایت میشود اما متأسفانه بخش خصوصی بدون اینکه پشتیبانی داشته باشد حقوق و مزایای نیروهای خود را میپردازد و اگر دولت به همین منوال بخش خصوصی را به حال خود رها کند چون گرده این بخش بیشتر از این طاقت چوب را ندارد، تنها راهکاری که برای مدیر یک واحد صنعتی می ماند این است که برای اینکه کمترین ضرر را داشته باشد واحد خود را بفروشد و با سپرده کردن پول آن از سود بانک بهره ببرد.
انتهای پیام/
Related Assets:
- جناب رئیس جمهور! موضع گیریهای شما چه نفعی برای کشور دارد؟
- تجمع عظیم نمازگزاران یزدی در اعتراض به سخنان روحانی
- «هزینه سفر به مسکو» تومنی چند برای صنعت استان میارزد؟!
- بالغ بر 92 درصد از صنایع استان را «صنایع کوچک» تشکیل میدهند
- تهیه شناسنامه وضعیتی برای واحدهای صنعتی راکد استان یزد/ 11 واحد صنعتی در اولویت عارضهیابی
- تصاویر/تجمع خودجوش مردم یزد در اعتراض به هنجارشکنیهای سفر روحانی
- ادعای رونق اقتصادی را باور کنیم یا اوضاع تلخ کارخانجات کاشی استان؟!
- استان صنعتی یزد در آستانه ورشکستگی و بحران صنعتی
- کسی حاضر به سرمایهگذاری در بخش تولید نیست!/ فاتحه صنعت خوانده شده است!
- دولت؛ سختگیرترین طرف حساب تولیدکننده/ با مشکلات موجود، دنبال جرقهای برای خاموشی هستیم نه روشنایی
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|