شناسایی ۸۴ نقطه حادثه خیز در استان یزد/ 55 درصد حوادث رانندگی در یزد واژگونی خودروهاست
به گزارش یزد آوا، سرهنگ احمد مظفری پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان یزد اظهار کرد: زمانی که نام ایمنی راهها مطرح میشود، مهمترین جرقهای که به مغز انسان خطور میکند این است که چه باید انجام داد که حوادث پایینتر بیاید.
وی افزود: استان یزد از لحاظ سطح جادهها در کشور رتبه بالایی را در اختیار دارد اما از لحاظ بودجهای، پایینترین میزان تخصیص بودجه را دارد.
رئیس پلیس راه استان یزد خاطرنشان کرد: در استان یزد روزانه حدود 200 هزار تردد در جادهها ثبت میشود اما اعتبار لازم برای سرویس دادن به این میزان حمل و نقل اختصاص پیدا نمیکند.
مظفری با اشاره به اینکه چهار عامل، انسان، راه، وسیله نقلیه و اقلیم و جغرافیا در زمینه کاهش و یا افزایش تصادفات نقش دارند، گفت: در عامل انسانی، هر کسی باید به اندازه توان خودش، سهمی که به وی واگذار شده را انحام دهد.
وی تاکید کرد: پلیس راه استان ناوگان مسافربری را در اولویت قرار داده است، روزانه بیش از 800 دستگاه اتوبوس مسافربری از استان عبور میکند که این آمار بسیار بالایی است.
رئیس پلیس راه استان یزد تصریح کرد: هر هفته یکشنبهها در پلیس راه استان آموزش در این ناوگان صورت میگیرد.
مظفری بیان کرد: دانش آموزان اولویت بعدی ما هستند که پرداختن به آنها از اهیمت بالایی برخوردار است و باید با همکاری آموزش و پرورش، در این راستا حرکت کرد.
وی خاطرنشان کرد: اولویت بعدی ما کلیه رانندگان هستند که آموزش آنها را هم در دستور کار داریم.
رئیس پلیس راه استان یزد اضافه کرد: نکته دوم راه است که در چرخه ترافیک بسیار اهمیت دارد، در این زمینه هم بحث بودجه بسیار مهم است و اگر بودجه اختصاص پیدا نکند، در دراز مدت، تلفات افزایش پیدا میکند.
مظفری خاطرنشان کرد: در استان یزد 84 نفطه حادثه خیز شناسایی شده که تعدادی از آنها آشکار شده است.
وی افزود: موضوع بعدی وسیله نقلیه است که همه از آن استفاده میکنیم، در این زمینه معاینه فنی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس پلیس راه استان یزد بیان کرد: استان یزد کم باران است اما این کم بارانی عامل بسیار مهمی در افزایش تصادفات است، به دلیل کم بارانی، خط کشیهای راهها به صورت کامل قابل مشاهده نیست و باران اول همیشه حوادث بسیاری دارد.
مظفری افزود: چهارمین عامل هم عامل شرائط اقلیمی است که ما حتی در بعضی مواقع به دلیل اینکه دید انسان از شدت گرد و غبار به صفر میرسد، جادهها را میبندیم.
وی تاکید کرد: در این فصل نیاز است که تجهیزات زمستانی به همراه رانندگان و در وسایل نقلیه وجود داشته باشد.
رئیس پلیس راه استان یزد خاطرنشان کرد: آموزش در استفاده از تجهیزات هم بسیار حائز اهمیت است، خیلی از رانندگان تجهیزات از جمله زنجیر چرخ دارند اما نحوه استفاده از آن را بلد نیستند.
مظفری گفت: واژگونی در استان یزد 55 درصد تلفات را به خود اختصاص داده است، علت آن هم این است که افراد با طی کردن مسافتی طولانی وارد استان یزد میشود و خسته است و این خستگی سبب افزایش واژگونیها میشود.
وی تاکید کرد: در راستای کاهش این زمینه باید تعداد استراحت گاههای بین راهی را در استان افزایش دهیم و رانندگان بتوانند هنگام خستگی، در این استراحتگاهها استراحت کنند.
رئیس پلیس راه استان یزد اضافه کرد: بیشترین حوادث استان یزد در هفت ماهه نخست امسال مربوط به محور نائین به اردکان است و پس از آن، مهریز به خاتم و محور سوم محور شیراز به یزد است.
مظفری افزود: یکی دیگر از مشکلاتی که در راستای ایمنی راهها وجود دارد، حمل بار زیاد است، ظرفیت هر خودرو مطابق با میزان درج شده در کارت خودرو است و حمل اضافی هم نمره منفی دارد و هم به زیرساختها خسارت وارد میکند.
منابع: مهر و فارس
Related Assets:
- افزایش 23 درصدی فوتیهای حوادث رانندگی در استان یزد
- جایگاه دوم استان یزد در کاهش تصادفات فوتی/ واژگونی؛ عامل 68 درصد از تلفات حوادث رانندگی استان یزد
- تردد وسایل نقلیه سنگین در محور طبس یزد از ۲۸ اسفند ممنوع شد
- محدودیت ترافیکی استان یزد در ایام نوروز اعلام شد
- تخطی از سرعت مطمئنه و ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه علت سقوط اتوبوس زائران یزدی
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|