ID : 12862465
در نشست هم‌اندیشی صاحبان صنایع بزرگ استان مطرح شد

صنعت، مصرف‌کننده بیش از 70 درصد انرژی برق استان/ ورود واحدهای نیروگاهی سرو و شیرکوه به شبکه‌ی برق یزد


مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای یزد میزان رشد مشترکان بالای 7 مگاوات در سال 93 را 20 درصد ذکر نمود و گفت: در سال 93 پیک‌بار استان با همکاری صورت گرفته به 1180 مگاوات رسید و در رشد مصرف کشور حدود 6 درصد و رشد مصرف کلی استان 10 درصد افزایش داشت.

به گزارش یزد آوا، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای یزد در نشست هم‌اندیشی مدیریت مصرف و عبور از پیک سال 94 با اشاره به شروع فصل تابستان از صنایع بزرگ خواست که با توجه به سهم بالای آن‌ها در مصرف انرژی استان، در زمان افزایش بار با صنعت برق استان همکاری کنند.

محمدحسن صباغ‌زادگان با بیان این‌که بیش از 70 درصد انرژی الکتریکی استان در صنعت مصرف می‌شود، افزود: با انجام اقدامات مدیریت مصرف توسط صنایع استان و هماهنگی آن‌ها با صنعت برق، امیدواریم رسالتی را که برای تأمین برق پایدار داریم بدون هیچ چالشی در طول سال و به‌ویژه تابستان به انجام رسانیم.

وی قدرت نصب‌شده نیروگاهی در استان را یک هزار مگاوات توسط بخش دولتی و یک هزار مگاوات توسط بخش خصوصی دانست و گفت: به دلیل صنعتی بودن استان، لزوم مدیریت مصرف و بار بیشتر از همیشه محسوس است.

وی میزان رشد مشترکان بالای 7 مگاوات در سال 93 را 20 درصد ذکر نمود و اضافه کرد: در سال 93 پیک‌بار استان با همکاری صورت گرفته به 1180 مگاوات رسید و در رشد مصرف کشور حدود 6 درصد و رشد مصرف کلی استان 10 درصد افزایش داشتیم که امسال نیز امیدواریم بدون هیچ‌گونه چالشی از پیک‌بار عبور کنیم.

این مقام مسئول در صنعت برق استان از ورود واحدهای نیروگاهی سرو و شیرکوه به شبکه‌ی برق استان خبر داد و افزود: باوجود مشکلات نقدینگی و تحریم، سرویس و اورهال همه نیروگاه‌های استان یزد انجام‌شده است.

مدیرعامل برق منطقه‌ای یزد، پیک مصرف در سال 94 را حدود 1300 مگاوات پیش‌بینی کرد و گفت: امیدواریم با اعمال مدیریت مصرف و تعامل با مشترکین و اجرای برنامه‌های ذخیره عملیاتی و برنامه‌ریزی تعمیرات صنایع در زمان پیک‌بار، بدون هیچ مشکلی برق استان را تأمین کنیم.

وی در پایان ضمن تأکید بر انجام اقدامات فرهنگی با توجه به کمبود آب در سال جاری، نتیجه اصلی و منفعت مدیریت مصرف را به‌طور مستقیم متوجه مشترکان به‌ویژه صنایع دانست.

در ادامه این جلسه معاون برنامه‌ریزی شرکت برق منطقه‌ای یزد نیز با اشاره به روی آوردن کشورهای پیشرفته دنیا به بحث نیروگاه‌های مجازی در انواع مختلف ازجمله ذخیره عملیاتی و مدیریت بار، بر اثرگذاری بیشتر راهکار فرهنگی و مدیریت مصرف در سمت تقاضا تأکید کرد.

ابوالفضل اسدی افزود: در مجموعه کشور 400 ساعت مشکل پیک‌بار داریم که در صورت مدیریت آن عملاً پیک‌بار کنترل و مدیریت شود.

وی همچنین از همکاری صنایع در بحث انتقال زمان تعمیرات تجهیزات به ماه مرداد و شهریور قدردانی کرد و گفت: جلسات هم‌اندیشی و هماهنگی با تک‌تک صنایع برای کمک به پشت سر گذاشتن پیک‌بار تابستان 94 برگزار می‌شود.

استقرار نظام مدیریت انرژی بر مبنای استاندارد ایزو 50001، سند راهبردی انرژی‌بخش صنعت، معدن و تجارت و اقدامات صورت گرفته در بحث مدیریت انرژی و بهینه‌سازی ازجمله مباحثی بود که توسط نمایندگان صنایع استان مطرح شد.

در پایان از شرکت‌های فولاد آلیاژی و فولاد یزد برای اجرای طرح ذخیره عملیاتی تابستان 93 و ذوب و روی بافق، سیمان تجارت مهریز، گندله‌سازی اردکان، فولاد زرفام برای طرح تعطیلات و تعمیرات تابستان 93 و مجتمع صنعتی معدنی چادرملو برای اجرای دو طرح مذکور تقدیر شد.

شایان ذکر است، مجتمع صنعتی معدنی چادرملو موفق به کاهش مصرف انرژی به میزان 50درصد، طی ده سال شده است.

منبع: روابط عمومی توانیر




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.