ID : 31049536
رزمنده ارتشی دفاع مقدس:

ضرورت انتقال تفکر رزمندگان اسلام به نسل جدید/ جوانان قدرت تحلیل خود را بالا ببرند


رئیس کانون بازنشستگان آجای استان یزد از رزمندگان 8 سال دفاع مقدس گفت: باید خاطرات و ایثارگری‌های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس جمع آوری و در قالب کتاب‌هایی منتشر شد و صدا و سیما، جراید، مدارس، مسئولان استان و ... می‌توانند نقش مهمی در زمینه انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل امروز داشته باشند.

سرهنگ بازنشسته سید حسین غضنفری متولد 1334 که از رزمندگان دفاع مقدس و رئیس کانون بازنشستگان آجا استان یزد است در مصاحبه با خبرنگار یزد آوا، گفت: بنده در زمان جنگ در نیروی هوایی ارتش مشغول بودم،از سال 61 در مقاطع مختلف به جبهه اعزام شدم و بیشتر در اهواز حضور داشتم.

وی با اشاره به حضور خود در گردان تاکتیکی افزود: حضور در این گردان برای پشتیبانی بود و برای سیستم‌های ارتباطی هر کجا که لازم بود و مسئله‌ای پیش می‌آمد ارتباطات سیستمی را جهت حضور رزمندگان در پایگاه‌های مختلف برقرار می‌کردیم.

غضنفری با اشاره به خاطره‌ای از نیروی دریایی ارتش گفت: در زمان جنگ، تعدادی از ناوهای امریکایی در دریا حضور داشتند، در این موقعیت کشتی ایرانی به سمت آنها رفتند اما امریکایی‌ها هیچ واکنشی نشان ندادند و نیروی دریایی ارتش از این موضوع متعجب بودند بعد از اینکه کشتی‌های ایرانی به پشت جبهه آمدند جنگنده‌های عراقی آمدند و ناو امریکایی را هدف گرفت و اینگونه بود که ایرانی‌ها متوجه شدند هدف امریکایی‌ها از عدم عکس العمل به حضور کشتی ایرانی این بوده که  تصمیم داشتند به عراقی‌ها برای حمله به کشتی ایرانی گرا دهند که خود به اشتباه مورد هدف قرار گرفتند.

وی با  اشاره به خاطره‌ای از یکی آزادگان گفت: زمانی که اسرای عراقی در اردوگاه ایران بودند بهترین خوراک در اختیار این اسرای عراقی قرار می‌گرفت یکی از افرادی که مسئول رسیدگی به اسرا بود هنگام توزیع قند، به میزان 250 گرم از قند کم آمد و رئیس اردوگاه به همین دلیل از این فرد که جانباز هم بود سوال کرد در مقابل این جانباز که بعدا به اسارت نیروهای بعثی درآمد در بیان خاطراتش با اشاره به وضعیت بد اسرای ایرانی و اینکه حق داشتند تنها روی 10 موزائیک بخوابند، می‌گوید یک روز که با دیگر اسرای ایرانی نشسته بودیم و مشغول گفتگو و خنده بودیم سرباز نیروی بعثی عراق از علت خنده ما پرسید و به این بهانه که شما به من می‌خندید با سیلی به گوش من زد.

این رزمنده دفاع مقدس با اشاره به روحیه بالای نیروهای ارتشی در هشت سال دفاع مقدس گفت: همسران رزمندگان همیشه مایه قوت قلب آنها بودند و آنها بودند که در غیاب آنها از خانه و فرزندان مراقبت می‌کردند و بنده نیز که صاحب یک پسر بودم چون در تهران زندگی می‌کردم و خانواده همسرم در یزد بودند برای ماموریت‌هایی که ابلاغ می‌شد باید آنها را به کسی می‌سپردم. پس از یکی از ماموریت‌ها در حالی که تنها سه روز از مرخصی بنده گذشته بود دوباره فرمانده از من خواست تا برای انجام یک ماموریت به جبهه اعزام شوم و با توجه به اینکه مکانی که اعزام می‌شدیم از قبل مشخص نبود و بعد از واردشدن در منطقه متوجه می‌شدیم کجا حضور داریم از فرمانده خواستم تا اگر امکان دارد همسرم و فرزندم را به یزد برسانم و سپس اعزام شوم که فرمانده موافقت کرد و با هواپیمایی ابتدا از تهران به یزد رفتم و سپس به زاهدان اعزام شدم.

غضنفری با تاکید بر ضرورت انتقال تفکر رزمندگان و شهدا به جوانان و نسل جدید گفت: باید خاطرات و ایثارگری‌های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس جمع آوری و در قالب کتاب‌هایی منتشر شود و همچنین صدا و سیما، جراید، مدارس، مسئولان استان و ... می‌توانند نقش مهمی در زمینه انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل امروز داشته باشند.

وی با بیان اینکه الان در عرصه جنگ نرم قرار داریم، افزود: جوانان امروز باید با مطالعه و بالا بردن قدرت تجزیه و تحلیل خود در این جنگی که اکنون دشمن بر علیه ما به راه انداخته است بصیرت خود را افزایش دهند و خدایی ناکرده در زمین دشمن بازی نکنند، دشمن همیشه وجود داشت چه در عرصه سخت مانند دفاع مقدس و چه اکنون که با حرف و تهدید و تحریم بر علیه ما اقدام می‌کند.

انتهای پیام/




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.