طرح ما خروج بسیج از دانشگاهها بود
به گزارش یزد آوا به نقل از ۵۹۸، رئیس جمهور طی نامه ای فخرالدین احمدی دانشآشتیانی را بعنوان وزیر پیشنهادی جدید خود برای تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را به مجلس معرفی نمود.
دانشگاهیان دانشآشتیانی را با دوران پرحاشیه مصطفی معین در دولت اصلاحات می شناسند. استاد دانشگاهی که بیشتر چهره ای سیاسی دارد و همه او را به عنوان نیرویی سیاسی می شناسند تا چهره های علمی و دانشگاهی.
حضور فخرالدین احمدی در جلسات شورای مرکزی جبهه اصلاحات یکی از بارزترین فعالیت های سیاسی ایشان در سالیان گذشته بوده و ارتباط سیاسی ایشان در سال های گذشته با مصطفی معین و سید محمد خاتمی نیز همچنان پایدار و نزدیک ادامه پیدا نموده است.
وی که به عنوان داماد آیت الله موسوی اردبیلی در بین اصلاح طلبان جایگاه خاصی را کسب نموده است در کارنامه خود سابقه مدیریت مجتمع آموزشی مفید را هم دارد.
فخرالدین احمدی دانشآشتیانی که دکترایش را از دانشگاه امپریال کالج انگلستان در رشته مهندسی زلزله اخذ نموده هم اکنون به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی به تدریس مشغول می باشد.
حاشیههای گزینه جدید پیشنهادی وزارت علوم
در همین رابطه رجوع به کتاب «تاریخ شفاهی آموزش عالی ایران» که بر اساس انگیزه و پیگیری مصطفی معین (وزیر اسبق علوم) و زیر نظر هادی خانیکی، احمدرضا داوری و فریدون رحیمزاده نوشته شده، به خاطرات دانش آشتیانی برمیخوریم که بازخوانی آن برای آشنایی بیشتر با آراء، افکار و مواضع وی در رابطه با مدیریت دانشگاهها خالی از لطف نخواهد بود.
وی در این کتاب درخصوص طرحی که برای بسیج در دانشگاهها درنظر داشته است میگوید: «طرح ما این بود که بسیج در همان پایگاههای خارج از دانشگاه بماند و اگر دانشجویی تمایل به حضور داشت، برود و در همان مناطق ثبتنام کند، ما هم همکاری میکنیم و فرمهای عضویت را از طریق نهادهای فرهنگی داخل دانشگاه به افراد علاقمند میرسانیم»
دانش آشتیانی همچنین از تبعات حضور بسیج در دانشگاهها میگوید: «آنها مخالفت میکردند و ما نیز تبعات حضور بسیج در دانشگاهها را یادآوری میکردیم. یادم میآید که آقای هاشمی هم تقریبا نظر ما را داشت. از جلسه که بیرون آمدیم دوستان به من گفتند که شما خیانت بزرگی به دانشگاهها کردید».
سوالی که وجود دارد این است که حضور بسیج در دانشگاهها چه تبعاتی برای اینان خواهد داشت که برای خروج این نهاد دانشجویی از سطح دانشگاه ها تلاش میکردند.
سوابق اجرایی فخرالدین احمدی دانش آشتیانی:
– معاون طرح و توسعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و قائم مقام وزیر وقت علوم مصطفی معین
– معاون امور عمرانی و دفاعی وزارت فرهنگ و آموزش عالی از سال ۶۸ تا ۷۲
– معاون اداری و پشتیبانی وزارت فرهنگ و آموزش عالی از سال ۷۶ تا ۸۰
– مدیریت مجتمع آموزشی مفید( دانشگاه غیرانتفاعی مفید)
– عضو هیأت امنای دانشگاه های خواجه نصیرالدین طوسی و تربیت مدرس
حال باید نشست و دید تا چه زمانی قرار است معرفی گزینههای سیاسی و حاشیهدار برای تصدی وزارت علوم ادامه داشته باشد؟
Related Assets:
- سند دانشگاه اسلامی در انتظار وزیر علوم جدید/ تامین امنیت حقوقی افراد در کرسیهای آزاد اندیشی
- آقای رئیس جمهور! مگر قحط الرجال است؟!
- نیلی از مجلس رای اعتماد نگرفت/وزارت علوم همچنان بدون وزیر
- وقتی تابش برای مجلس تعیین وتکلیف میکند! /تابش: بهانه اي براي عدم راي اعتماد به نيلي وجود ندارد/ «دکتر محمود نیلی احمد آبادی»کیست؟
- از بورسیهها و «بگم بگم» انتخابات 88 تا نیلیاحمدآبادی/چرا رئیسجمهور روز استیضاح وزیر علوم به مجلس تشریف نیاوردند/انتشار لیست بورسیهها جرم است
- فضای امروز مجلس؛ اعتماد به گزینه پیشنهادی دولت نیست/ دولت در حذف دهکهای بالای یارانه بگیران تعجیل کند/ضرورت پرداخت یارانه به واحدهای تولیدی
- سناریوی جدید جریان فتنه برای جلب رای اعتماد دانش آشتیانی/ ماجرای ارسال پیامک های جهت دار از سامانه 5000265
- مجلس به دانشآشتیانی برای وزارت علوم اعتماد نکرد/ قفل ساختمان شهرک غرب این بار هم باز نشد
- جلسه علنی مجلس برای رسیدگی به صلاحیت " دانشآشتیانی" آغاز شد
- پنجمین وزیر پیشنهادی علوم کیست؟ + عکس
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|