ID : 10107487
سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس:

نتیجه برخورد با فاسد خارج از مقیاس سیاسی، کشوری سالم است/«سالم سازی نظام اداری» نیازمند انقلاب مجدد/نه دولت قبل مجسمه تقوا بود، نه دولت کنونی


نماینده بزرگترین حوزه انتخابیه کشور تبدیل شدن مبارزه به فساد به ابزار سیاسی و انگ سیاسی به آن را به معنای ذبح شدن مبارزه با فساد دانست و گفت: در تصادم‌های سیاسی واقعیت گم می‌شود و این مبارزه با فساد هیچ ارتباطی با امور سیاسی و جناح خاصی ندارد.

حجت الاسلام دخیل عباس زارع زاده در مصاحبه با خبرنگار یزد آوا با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در اقدام قاطع در برخورد با مبارزه با فساد گفت: متأسفانه در بسیاری از دستگاه‌های کشور ما فساد نهادینه و قباحت آن ریخته شده است و در آن‌ها به راحتی رشوه می گیرند، زد و بند دارند، رانت به عنوان یک مرض همه جا را فراگرفته است و فساد به عنوان فرهنگ غلط و فاسد در فضای اداری کشور جا خوش کرده است.

 

وی تجمل‌گرایی، توقعات زیاد از زندگی و طبقه‌بندی جامعه به دو طبقه بسیار برخوردار (مرفه) و غیر برخوردار (در مرز فقر و زیر فقر) را از جمله دلایل وجود فساد در دستگاه‌ها عنوان کرد و ادامه داد: متأسفانه کارمندان دولت به این دلایل از حقوقی که دریافت می‌کنند تأمین نمی‌شوند و از طریق رانت و فضای آلوده می‌خواهند به آمال و آرزوهای خود برسند که به این ترتیب خود به خود این فساد همه گیر شده است.

 

حلال مشکلات نظام فاسد اداری سمینارها و امثال آن نیست

نماینده بزرگترین حوزه انتخابیه کشور تأکید کرد: شاید به جرأت بتوان گفت بیشتر افراد به نوعی آلوده مفسده‌های اداری هستند و کسی نیست که بخواهد با اراده‌ای قوی به مبارزه با این فساد بپردازد و به همین دلیل مقام معظم رهبری دردمندانه در جملاتی بسیار کوتاه فرمودند«چرا اقدام قاطع در مبارزه با فساد انجام نمی‌شود؟ سمینارها و امثال آن چه معجزه‌ای می‌کند؟» و واقعا حلال مشکلات نظام فاسد اداری ما سمینار، نشست‌ و کنفرانس‌ها نیست.

 

انقلاب مجدد برای سالم سازی نظام اداری نیاز است

عضو کمیسیون شوراهای مجلس تصریح کرد: اگر بزرگواران دلشان به حال نظام و مردم می سوزد باید بدانند که یک انقلاب مجدد برای فضای نظام اداری و برای سالم سازی آن نیاز است.

زارع زاده تصریح کرد: نشست‌ها و کتفرانس‌ها و امثال آن ذره‌ای از مشکلات نظام اداری کشور که به اقتصاد فرهنگ و به اعتماد اجتماعی نسبت به حاکمیت لطمه زده است، حل نمی‌کند.

 

اصلاح امور را باید از دانه درشت‌ها شروع کرد

سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس ادامه داد: باید اصلاح امور را از دانه درشت‌ها شروع کرد و اینکه تنها بیاییم با چهار تا ضعیف در نظام اداری برخورد کنیم، این مبارزه با فساد اداری نیست و اگر واقعا در این امر جدی هستیم باید از بالاترین و دانه درشت‌ترین فرد شروع کرد حتی اگر رئیس جمهور و یا معاون وی باشد باید با او برخورد قاطعانه شود، تا بقیه حساب کار خود را بکنند.

نماینده مردم ابرکوه، بافق، بهاباد خاتم و مهریز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قانون نقصی ندارد ولی متأسفانه فراگیر شدن مفسده‌های اداری و اجتماعی باعث شده  که ما درگیر چنین مسائلی باشیم و کسی هم در فکر اجرای قانون نباشد.

 

اَنگ سیاسی به مبارزه با فساد به منزله ذبح کردن آن است

حجت الاسلام زارع زاده تبدیل شدن مبارزه به فساد به ابزار سیاسی و انگ سیاسی به آن را به معنای ذبح شدن این اقدام (مبارزه با فساد) دانست و خاطر نشان کرد: در تصادم‌های سیاسی واقعیت گم می‌شود و این مبارزه با فساد هیچ ارتباطی با امور سیاسی ندارد و جناح خاصی ندارد.

 

برخورد با فاسد خارج از مقیاس سیاسی، کشور را سالم نگه می‌دارد

نماینده بزرگترین حوزه انتخابیه کشور تصریح کرد: اگر ما واقعا خارج از مقیاس‌ها و اندازه‌های سیاسی با فاسد برخورد جدی داشته باشیم و قانون را در رابطه با هر کسی اعمال کنیم، کشور و نظام سالم می‌شود.

زارع‌زاده ادامه داد: اگر روزی مبارزه با فساد را در بازی سیاسی قرار دهیم و علیه یکدیگر کار کنیم، آن روز این اقدام را شروع نکرده باید پایان دهیم و نه تنها اصلاح اداری نمی‌شود بلکه وضع بدتر هم می‌شود و لجاجت ایجاد می‌کند.

 

نه دولت قبل مجسمه تقوا بود، نه دولت کنونی

عضو کمیسیون شوراهای مجلس با اشاره به اقدام دولتمردان در مقصر دانستن دولت‌های گذشته در فساد‌های اقتصادی و اداری گفت: اینها همه بازی سیاسی است، ما نه دولت قبل را به عنوان مجسمه تقوا می‌شناسیم و نه دولت کنونی را.

 

مردم با هیچ دولتی تعارف ندارند و تنها عملکرد را می‌بینند

زارع‌زاده تصریح کرد: مفاسد از جمله رانت‌خوری، رشوه‌گیری و غیره متعلق به هر دولتی باشد مهم نیست، اینها متعلق به نظام و حاکمیت و متعلق به بدنه خدمتگزاری مردم هستند؛ مردم نه جناح چپ می شناسند و نه جناح راست، نه تعارفی با احمدی نژاد دارند و نه تعارفی با روحانی.

نماینده مردم ابرکوه، بافق، بهاباد خاتم و مهریز در مجلس شورای اسلامی گفت: الحمدالله مردم ایران حرترین و آزادترین ملت هستند  و اگر دیدند دولتی کثافت کاری کرد او را کنار می‌گذارند و با هیچ دولتی عقد اخوت نمی‌بندند.

زارع‌زاده ادامه داد: مردم با هیچ کس تعارف ندارند، اگر ببینند دولتی درست عمل نکرد، او را کنار می‌گذارند. روحانی هم  اگر طی دو سال و نیم دیگر این رفتار را ادامه دهد و  واقعا اراده‌ای جدی در اصلاح امور نداشته باشد و بخواهد سر مردم را گرم کند و مردم او را می بوسند و کنار می‌گذارند.

وی با بیان اینکه مردم کسانی که تنها شعار می‌دهند و به آن عمل نمی‌کنند، کنار می‌گذارند، تأکید کرد: مردم از حزب و جناح نیستند و حریت خود را حفظ می کنند و دنبال فرد سالم هستند و  مردم در رابطه با منِ نماینده نیز اگر خطایی سر زند، همین کار را خواهند کرد.

سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس با اشاره به اینکه مردم عمل و عمل‌گرایی را می‌بینند، تصریح کرد: برخی قبلا  سردار سازندگی بودند و حالا مفقود الاثر است و برخی دگر نیز که قبلا عنوان‌های آن چنانی داشت دیگر هیچ ... ، مردم خوبی‌ها را خوب و بدی‌ها را بد می‌بینند.

 

هیچ کدام از فرامین رهبری مورد توجه دولت و مجلس نبود

حجت الاسلام زارع‌زاده با اشاره به گذشت سیزده سال از صدور فرمان 8 مادهای مقام معظم رهبری به قوای سه گانه در رابطه با مبارزه با فساد، تصریح کرد: متأسفانه هیچ کدام از آن فرامین، مورد توجه دولت و مجلس نبود و همه به بازی گرفته شده است در حالیکه اگر جدی گرفته اجرایی می‎شد، اکنون  این‌قدر مصیبت نداشتیم.

وی مورد توجه نبودن اقتصاد مقاومتی را یک نمونه از بی توجهی‌ ها به بیانات رهبری عنوان کرد و یادآور شد: 9 ماه است که تنها جلسه و کنفرانس و غیره می‌گیرند، می‌خواهند با این سمینارها چه هدفی را پیش بگیرند کجا به اقتصاد مقاومتی توجه شد بلکه معکوس و علیه اقتصاد مقاومتی اقدام شد.

 

خروجی مذاکرات، جز تحریم‌های افزوده نبود

نماینده بزرگترین حوزه انتخابیه کشور به مذاکرات هسته‌ای نیز اشاره داشت و گفت: 12 ماه است کشور ما را معطل یک مذاکره کردند که الان امروز خروجی آن چیزی جز تحریم های افزوده نیست و در کنارش شاخ و شونه‌های عجیب و غریب، تنزل قیمت نفت و صدها مصیبت دیگر زاییده شد.

 

مردم نسبت به فساد به مسئولان هشدار دهند

حجت الاسلام زارع‌‌زاده با اشاره به نقش مردم در مبارزه با فساد خاطر نشان کرد: مردم و نمایندگان مردم باید نسبت به این قضیه به مسئولین، دستکاه قضایی، قوه مقننه و مجریه هشدار و تذکر جدی بدهند تا با فساد برخورد کنند.

 

قوه قضائیه در رابطه با مبارزه با فساد واکنش نشان دهد

وی قوه قضائیه را مهم‌ترین اهرم نظارتی و بازدارندگی در کشور خواند و گفت: قوه قضائیه نسبت به این واقعیت به طور جدی عکس العمل نشان دهد و مردم را از وضعیتی که دارند نجات دهد.

نماینده مردم ابرکوه، بافق، بهاباد خاتم و مهریز در مجلس با اشاره به بالا رفتن سن ازدواج و ایجاد مفسده و فحشا در جامعه ادامه داد: امروز واقعا باید وضعیت مردم خراب است و  آن‌ها گرفتارند و در ییچ و خم بوروکراسی نظامی له و نابود می شوند و ما (نماینده، مدیر، قاضی و غیره) در این که جامعه با این همه منابع غنی دچار و درگیر این همه مشقات و مشکلات عجیب و غریب شده است، مقصریم.

زارع زاده ادامه داد: نباید در کشوری که فرهیخته‌ترین کشور از نظر مغز، ذهن، جوان است و سرشار از منابع بسیار غنی است که اگر این منابع در کشور دیگری بود دنیا را تسخیر می‌کرد؛ مشکل وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: در کشور ما به دلیل بدبختی‌هایی که ایجاد کردند و فرار مغزها و منابعی که به صورت خام به جیب دیگران می‌رود، ذهن فرهیخته جوان و تبلوری که می تواند در آن وجود داشته باشد و ارتقایی که در نظام صنعتی کشور می‌تواند باشد را نادیده گرفتیم و به دنبال سودجویی رفتیم مخصوصا در منابع و معادن.

سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس خاطر نشان کرد: چه رانت‌های وحشتناکی که درمعادن است، یک نفر می‌آید در طول 5 سال 1000 میلیارد تومان پول پارو می کند و می‌رود و یک جوان مملکت ما به خاطر 500 هزار تومان نابود می‌شود؛ این‌ها درد مملکت ماست.




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.