ID : 27433757
نماینده ولی فقیه در استان یزد:

هدف طلاب حوزه‌های علمیه نباید مدرک‌گرایی باشد


نماینده ولی فقیه در استان یزد گفت: هدف نهایی از طلبگی مدرک‌گرایی یا مشغول شدن در ادارات نیست بلکه هدف یک طلبه این است که خود را بسازد، آماده کند، در مسیر تکامل و هدایت قرار بگیرد و دیگران را هم هدایت کند.

به گزارش یزد آوا؛ آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی در جمع والدین طلاب یزدی حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه روند فراگیری دروس حوزوی مسیری همانند دروس دانشگاهی نیست اظهار داشت: در این مسیر توفیق بسیار ویژه‌ای نصیب انسان می‌شود که به عنوان سرباز امام زمان(عج) شناخته شود.

وی خاطرنشان کرد: هدف نهایی از طلبگی مدرک‌گرایی یا مشغول شدن در ادارات نیست بلکه هدف یک طلبه این است که خود را بسازد، آماده کند، در مسیر تکامل و هدایت قرار بگیرد و دیگران را هم هدایت کند.

نماینده ولی فقیه در استان یزد با تاکید بر اینکه طلاب همانند انبیا و علما و بزرگان دینی باید نجات دهندگان انسانها از مسیرهای انحرافی و هدایتشان به سمت بهشت و رستگاری باشند، تصریح کرد: هر یک از طلاب با این ایده و عقیده بیشتر پیش بروند و تلاش بیشتری انجام دهند، در جامعه موثرتر هستند.

ناصری یزدی ادامه داد: یک طلبه و روحانی می‌تواند با یک نصیحت و موعظه هزاران نفر را از گمراهی نجات دهد و خانواده‌‌‌‌ای که یک فرد طلبه داشته باشد، جایگاه و ارزش معنوی بسیار بالایی دارند.

امام جمعه یزد تصریح کرد: این که می‌گویند مداد و مرکب علما از خون شهیدان افضل تر است، نشان دهنده جایگاه و شانیت فعالیت علمای دینی است چرا که شهید از ارزش بالایی برخوردار است و وقتی می‌گوییم علما از شهدا بالاتر هستند نشان دهنده  عظمت آنها است.

این استاد حوزه علمیه با تاکید بر اینکه لازم است زمینه افزایش حضور طلاب حوزه‌های علمیه فراهم شود افزود: والدین طلاب باید سعی کنند شرایطی را فراهم کنند که فرزندانشان بتوانند این راه را به درستی سپری کنند و در مقابل هم شکر خدا به دلیل نعمت حضور فرزندانشان در بین سربازان امام زمان(عج) را به‌جا آورند.

وی با اشاره به اینکه انسان برای رفع مشکلات باید تنها به خدا توکل داشته باشد، اظهار داشت: در روایات داریم که هر کسی برای روزی‌اش باید زحمت بکشد و عرق جبین بریزد ولی برای طالب علم به محض اینکه انسان در این مسیر قرار گرفت، روزی‌اش را خداوند می‌رساند.

انتهای پیام/

تسنیم

 




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.