ID : 27689737
گلایه مندی یزدی ها از معیشت،اقتصاد و بیکاری؛

وضعیت اقتصادی اکثریت مردم بدتر از گذشته/ دولتمران در حمایت از تولید ملی جدیت ندارند


به بهانه بررسی میزان تحقق شعار سال در واپسین روزهای سال جاری به میان مردم رفتیم تا میزان تحقق اقتصاد مقاومتی در جامعه را از نگاه آنان بررسی کنیم.

به گزارش یزد آوا، سال جاری از سوی  رهبر معظم انقلاب اسلامی به سال اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل نام‌گذاری شد و ایشان در فرمایشاتشان ابراز امیدواری کردند دولت یازدهم با تکیه‌بر توانایی‌های داخلی و حمایت از تولید ملی بتواند درزمینهٔ تحقق اقتصاد مقاومتی اقدامات مناسبی را صورت دهد.

به همین بهانه در واپسین روزهای سال  به میان مردم رفتیم تا میزان تحقق اقتصاد مقاومتی در جامعه  را از نگاه آنان بررسی کنیم.

این گزارش یزد رسا را از دست ندهید؛

وضعیت اقتصادی اکثریت مردم بدتر از گذشته شده است

رضا میر بهبودی یکی از جوانان کشاورزیزدی، دولت  را در تحقق اقتصاد مقاومتی ناکام دانست و اظهار داشت: من با هرکسی صحبت می‌کنم از وضعیت نا به سامان اقتصادی،گرانی،رکود و بیکاری گلایه دارد و خود بنده نیز در سالی که گذشت کوچک‌ترین حرکت مثبتی درزمینهٔ بهبود اقتصاد لمس نکردم.

میر بهبودی به گرانی‌های شب عید اشاره کرد و گفت: متأسفانه امسال نتوانسته‌ام با خانواده‌ام خرید عید بروم چراکه اجناس فوق‌العاده گران هستند و برخلاف  آمارهای اعلام‌شده وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم روزبه‌روز بدتر می‌شود.

این شهروند یزدی سیر وضعیت اقتصادی خود را نسبت به سال‌های قبلی نزولی خواند و ابراز داشت : نه‌تنها من بلکه وضعیت اقتصادی اکثریت مردم بدتر از گذشته شده است.

وی از رئیس‌جمهور آینده کشور خواست: اولویت کار خود را حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم قرار دهد و فکری اساسی برای معضل بیکاری، علی‌الخصوص بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی بردارد.

دولتمردان درحمایت ازتولید ملی جدیت داشته باشند

مسعود پور حسینی از کاسب‌کاران یزدی گفت: دولتمردان باید درحمایت از تولید ملی جدیت داشته باشند چرا که  وقتی در عمل به جامعه  نگاه می‌کنیم هرروزه شاهد تعطیلی صنایع کوچک و بزرگ در جای‌جای کشور هستیم و حتی در برخی موارد پروژه‌هایی که در همین دولت افتتاح شدند نیز دوام نیاورده و زیر چرخ واردات و عدم‌حمایت له‌شده‌اند.

پور حسینی در خصوص علت استقبال مردم از کالاهای ایرانی در خرید شب عید هم اظهار کرد: مردم همیشه و در هر صحنه‌ای پا به کار بوده‌اند و البته تولیدکنندگان داخلی نیز باید با بالا بردن کیفیت اجناس خود اعتماد مردم را بیش از بیش جلب کرده و آنان را برای خرید بیشتر از کالای ایرانی ترغیب کنند.

وی انجام اقدامات زیربنایی در حوزه فرهنگ را مهم‌ترین خواست خود از رئیس‌جمهور آینده دانست و اذهان داشت: رهبر معظم انقلاب  بارها در باب مسائل فرهنگی  سخنرانی کرده و فرمودند یکی از دغدغه‌های من مقوله فرهنگ است بنابراین رئیس‌جمهور آینده نیز باید دغدغه رهبری را داشته باشد و نسبت به تحرکات ضد فرهنگی دشمن حساسیت به خرج دهد.

سال 95 سالی تلخ برای یزدی ها

مجتبی خضری دانشجوی یزدی  هم در خصوص اقدامات دولت درزمینهٔ تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: علی‌رغم اینکه دولت اقدامات خوبی را در حوزه اقتصاد انجام داده اما با کاستی‌های زیادی هم در این حوزه روبرو بوده است.

خضری ادامه داد: هرچند مذاکرات هسته‌ای، اقدام قابل قبولی به‌حساب می‌آید اما به نظر می‌رسد در مقابل این اقدام امتیازات زیادی هم به‌طرف های مقابل  داده‌ شده که قابل‌تأمل است.

وی گفت: از رئیس‌جمهور آینده می‌خواهم علی‌رغم تعامل با کشورها، اقدامی را انجام ندهد که به آبرو و عزت ملت ایران لطمه بزند هرچند ایشان باید روش‌های بهبود معیشت مردم را نیز با جدیت دنبال کند.

خضری سال 95 را سالی تلخ برای یزدی‌ها دانست و گفت: متأسفانه کشته شدن زائران اربعین حسینی در اثر بی‌توجهی برخی مسئولین سال دردناکی را برای ما رقم زد که امیدوارم در سال‌های آینده شاهد تکرار چنین اتفاقاتی نباشیم.

انتظارات مردم برآورده نشده است

احمد بهرامی  که  اقدامات دولت در حوزه اقتصاد را خوب اما ناکافی خواند و اظهار داشت: مردم با این دیدگاه به دولت تدبیر و امید رأی دادند که شاهد تغییرات اساسی در کشور باشند اما درعین حالی که  دولت موفقیت هایی داشته به نظرمی‌رسد انتظارات مردم برآورده نشده و توقع بیشتری از دولت یازدهم دارند.

وی سال 95 را سالی خوب  برای خود و خانواده‌اش عنوان کرد و از رئیس‌جمهور آینده خواست  بهبود اقتصاد جامعه را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهد.

دولت شرکت های پیمانکاری را در ادارت حذف کند

احمد جلالی از کارگران زحمتکش شهرداری هم گفت: به نظر من دولت باید درزمینهٔ اقتصادی تلاش بیشتری کند و امیدوارم این اتفاق در سال آینده به وقوع بپیوندد.

وی از رئیس‌جمهور آینده خواست  شرکت‌های پیمانکاری را حذف و کارگران شاغل در ادارات و سازمان‌ها را مستقیماً تحت حمایت دولت قرار دهد.




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.