ID : 10530609
امام جمعه بخش مرکزی یزد:

کسی که «یوم الله 9 دی» را «یوم الشیطان» می‌خواند، التزام عملی به ولایت فقیه ندارد


امام جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به سخنان اخیر علی مطهری در مجلس گفت: کسانی که «یوم الله 9 دی» را «یوم الشیطان» می‌خوانند، از نمونه‌های واقفیه در انقلاب اسلامی هستند، اینها شعار امام را در زمان امام(ره) متوقف می‌کنند و بعد از امام(ره) به ولایت فقیه التزام عملی پیدا نکردند.

به گزارش خبرنگار یزد آوا، حجت الاسلام سید محمد کاظم مدرسی در همایش بزرگداشت بسیج رسانه، قرآن و اهل بیت(ع) را دو شاخص در ابعاد مختلف رسانه‌ها عنوان کرد و گفت: متأسفانه با وجود نوشته‌های متنوع و گسترده در زمینه تخصص رسانه‌ای، نگاه به قرآن واهل بیت(ع) در این زمینه کم است و نتوانستیم در علوم اجتماعی و در جمع مردم این دو شاخص را در رسانه‌ها توسعه دهیم.

وی با بیان اینکه رسانه مطلوب از نظر قرآن، صرفا رسانه‌ای نیست که قرآن بخواند و آن را تبیین کند، ادامه داد: عرصه رسانه دارای احکام، اخلاق و آدابی است که مشخص می‌کند رسانه در چه محدوده‌ای می‌تواند ورود پیدا کند و با چه میزان اعتباری می‌تواند به سخن دیگران اعتماد کند.

استاد درس خارج حوزه علمیه با بیان اینکه عرصه رسانه لبه تیز و باریکی دارد، تصریح کرد: رعایت نکردن احکام رسانه‌ای، انسان را از مقام اعلی علیین (بالاترین جایگاه در بهشت) به  اسفل السافلین (پایین‌ترین جایگاه در جهنم) می‌رساند.

وی با بیان اینکه مدیریت اجتماع ما با رسانه‌هاست، ادامه داد: مدیریت کشور از کارکردهای عرصه رسانه است که دارای نفوذ و تأثیرگذار ی زیاد است همانگونه  که در جریان فتنه 88 و حماسه 9 دی رسانه ملی ورود پیدا کرد و مدیریت کشور به برکت رسانه ملی صورت گرفت.

حجت الاسلام مدرسی اضافه کرد: مدیریت در صحنه کشور توسط رسانه ملی انجام می‌گیرد و همین‌طور رسانه عرضه حضور مردم در زمینه‌های استانی را نیز مدیریت می‌کند و می توان گفت به طور 100 درصد بر زندگی اجتماعی، سیاسی، فردی، علمی و اعتقادی ما تأثیرگذار است.

وی با بیان اینکه رسانه با یک خبر جامعه را به جهت منفی و یا مثبت سوق دهد، تصریح کرد: کار اصحاب رسانه بسیار دقیق‌تر و ظریف‌تر از رسانه‌های سنتی مانند واعظان است و مدیریت دقیق و کلان در عرصه جهانی دارد.

امام جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به مبتلا بودن جامعه امروزی به رسانه‌های منفی چون ماهواره و فضاهای منفی مجازی در قالب شبکه‌های اجتماعی گفت: باید با مراجعه به قران رسانه‌های مطلوب را شناسایی کنیم و اخلاق، احکام و آداب رسانه‌ای را به کار گیریم.

وی با اشاره به آیه 140 سوره نساء ادامه داد: مخاطب این آیه رسانه است، چنانچه پای رسانه‌ای مانند ماهواره بنشینیم که کفران آیات الهی می کند و دستورات الهی را به سخره می‌گیرد ما نیز مانند آنها هستیم.

حجت الاسلام مدرسی تأکید کرد: باید در عرصه رسانه ها باید ها و نبایدهایی را رعایت کرد و از انتشار مطالبی که پایه و اساسی ندارند بپرهیزیم و مطالب را بدون پشتوانه علمی و با ظن و گمان مطرح نکنیم.

وی با صلابت بودن در مقابل جامعه کفر و جذب حداکثری و دفع حداقلی را از ویژگی‌های یک رسانه بسیجی عنوان کرد و ادامه داد: رسانه بسیجی خودی را از غیرخودی تشخیص می ‌دهد، چهره رسانه‌ها باید چهره مذهبی باشد، نمی توان هم رسانه اسلامی بود و هم تصویر چهره های کذایی را با شفافیت و تیزبینی خاص در صفحه اول رسانه به صورت رنگی چاپ کرد.

این استاد برجسته حوزه علمیه با اشاره به فرقه‌های مختلف شیعه بعد از پیامبر(ص) گفت: واقفیه از فرقه‌هایی است که تنها از امام علی(ع) تا امام موسی کاظم(ع) را قبول داشتند و به ائمه بعدی اعتقاد نداشتند که اکنون نیز در تاریخ انقلاب اسلامی اینگونه افراد را داریم.

حجت الاسلام مدرسی با اشاره به سخنان امروز علی مطهری در مجلس تصریح کرد: کسانی که «یوم الله 9 دی» را «یوم الشیطان» می‌خوانند، از نمونه‌های واقفیه در انقلاب اسلامی هستند، اینها شعار امام را در زمان امام(ره) متوقف می‌کنند و بعد از امام(ره) به ولایت فقیه التزام عملی پیدا نکردند.

وی با بیان اینکه فرقه دیگر شیعی علوی ها هستند، گفت: ما اکنون در داخل انقلاب علوی مسلک داریم یعنی کسانی که شعار رهبری را می دهند ولی به  آن عمل نمی‌کنند این افراد عکس رهبری را در یک سمت و عکس باغیان انقلاب و مشکل‌داران فتنه 88 را کنار آن می‌زنند.




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.