۶ساعت آموزش ازدواج برای گرفتن وام/ سازش ۴۵درصدی پرونده های طلاق با تلاش بهزیستی
به گزارش یزد آوا ، دکتر محمد حسین رحیمی نسب در گفتگو با خبرنگار یزد رسا بیان کرد: در چندسال گذشته بحث طلاق یکی از بحث های مهم استان یزد و کشور است و متأسفانه استان یزد با سرعت رشد طلاق مواجه بود یعنی رتبه طلاق استان یزد ۲۵ تا ۲۷ بود در حالی که سرعت رشد طلاق رو به افزایش بود نه جایگاه آن.
مدیر کل بهزیستی استان یزد ادامه داد: پدیده طلاق به دغدغه ای بزرگ برای استان تبدیل شد که بهزیستی با اجرای دو برنامه تلاش کرد آمار طلاق در استان پایین بیاید و این برنامه ها قبلا هم در استان اجرا می شد و لیکن سعی شد بیش از پیش و پررنگ تر از گذشته اجرا شود.
رحیمی نسب یکی از این برنامه های سازمان بهزیستی استان در کاهش رشد طلاق را برگزاری آموزش زوج های جوان و آموزش های پیش از ازدواج عنوان کرد و افزود: در این راستا آموزش های پیش از ازدواج با هدف همسرگزینی صحیح در مدارس، دانشگاه ها، پادگان ها و محلات و … اجرا کردیم و حجم آموزش را افزایش دادیم.
وی افزود: در مورد آموزش زوج های جوان طی برنامه ریزی که با معاونت سیاسی استانداری انجام و در کارگروه اجتماعی استانداری مصوب شد؛ تمام بانک های استان موظف شدند در قبال دادن وام ازدواج به زوج های جوان یکی از مدارک وام را ارائه مدرک گذراندن آموزش های زوج های جوان قرار دهند.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه این برنامه، کمک بزرگی به پدیده طلاق در استان کرد ادامه داد: تقریبا بیشترین آمار طلاق و اختلافات خانوادگی در سه یا چهار سال ابتدای زندگی مشترک روی می دهد و محتوای آموزشی این دوره ها در کاهش طلاق و اختلافات خانوادگی مؤثر بود.
مدیر کل بهزیستی استان یزد ادامه داد: در این راستا ۹۴ درصد از کسانی را که ازدواج کردند تحت پوشش این آموزش ها قرار دادیم و زوجین متقاضی وام ازدواج، دوره های آموزشی ۶ ساعته را می گذراندند.
راه اندازی مرکز تحکیم بنیان خانواه برای بررسی پرونده های طلاق ارجاعی از دادگاه خانواده
رحیمی نسب افزود: دومین برنامه این است که تمام کسانی که درخواست طلاق و اختلافات خانوادگی دارند و به دادگاه مراجعه داشته ند طی نشستی که با دادگستری داشتیم قرار بر این شد که مرکز تحکیم بنیان خانواه را راه اندازی کنیم و تمام کسانی که درخواست طلاق دارند یا به علت اختلافات خانوادگی مراجعه کردند از دادگاه به مرکز منتقل شوند.
وی با اشاره به راه اندازی مرکز تحکیم بنیان خانواده در مرکز استان و ۱۰ شهرستان تصریح کرد: از ۱۵ مردادماه سال ۹۱ طی تفاهم نامه ای که بسته شد تاکنون همه موضوعات اختلافات خانوادگی که به دادگاه مراجعه می کنند به بهزیستی ارجاع می شوند و در مراکز تحکیم خانواده در تمام شهرستانها پذیرش می شوند.
این مسؤول با ابراز خرسندی از درصد تحقق سازش در این مرکز اظهار کرد: با تلاش کارشناسان مرکز تحکیم بنیان خانواده، حدود ۴۵ درصد سازش داریم که بسیار امیدوارکننده برای استان و مرکز است.
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|