ID : 5977909
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد:

درصد بالایی از مردم از ابتلا به فشارخون خود بی‌اطلاعند


سیدجلیل میرمحمدی، در مراسم نواختن زنگ سلامت در دبیرستان دخترانه امام حسین (ع) یزد با تاکید بر جدی گرفتن فشارخون اظهار داشت: امروز درصد بالایی از افراد جامعه مبتلا به فشارخون هستند اما خود از بیماریشان بی‌اطلاعند. وی همچنین بر اندازه‌گیری منظم فشارخون تاکید کرد و افزود: با اندازه‌گیری و کنترل مرتب فشارخون می‌توان از عوارض جبران ناپذیری که در آینده گریبانگیر فرد می‌شود، جلوگیری کرد. میرمحمدی همچنین با اشاره به اجرای برنامه آموزشی اندازه گیری فشارخون و روش‌های پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی با همکاری اداره کل آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی یزد در سال جاری اظهار امیدواری کرد که با اجرای این برنامه مهم، شاهد کاهش چشمگیر فشارخون و بیماری‌های قلبی و عروقی باشیم. وی در بخش دیگری از سخنان خود، بر کاهش مصرف تنقلات ناسالم، فست فودها و عدم مصرف سوسیس و کالباس، چیپس و پفک در بین دانش‌آموزان تاکید کرد و گفت: مصرف نمک زیاد، افزودن مواد نگهدارنده و افزودنی همچنین استفاده از بی‌کیفیت‌ترین مواد اولیه برای تهیه سوسیس و کالباس، برای سلامتی افراد خطرناک است به همین دلیل توصیه می‌شود شهروندان از مصرف اینگونه مواد غذایی بپرهیزند. سیدخلیل فروزان‌نیا، جراح قلب یزد نیز در این مراسم با تاکید بر پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی قبل از ایجاد بیماری تصریح کرد: تغییر در سبک زندگی و مصرف غذاهای سنتی به عنوان پیشگیری اولیه از مهم‌ترین مواردی است که افراد باید مدنظر قرار دهند. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد، استرس‌های محیطی، تغییر سبک زندگی، دیابت، فشارخون بالا و چربی خون بالا را از دیگر عوامل خطر بروز بیماری‌های قلبی و عروقی دانست. وی با بیان اینکه سالانه هزار و ۵۰۰ تا هزار و ۶۰۰ مورد جراحی قلب در یزد انجام می‌گیرد، گفت: در صورت عدم پیشگیری مناسب، آمار بیماران قلبی و عروقی روز به روز افزایش خواهد یافت.

سیدجلیل میرمحمدی، در مراسم نواختن زنگ سلامت در دبیرستان دخترانه امام حسین (ع) یزد با تاکید بر جدی گرفتن فشارخون اظهار داشت: امروز درصد بالایی از افراد جامعه مبتلا به فشارخون هستند اما خود از بیماریشان بی‌اطلاعند. وی همچنین بر اندازه‌گیری منظم فشارخون تاکید کرد و افزود: با اندازه‌گیری و کنترل مرتب فشارخون می‌توان از عوارض جبران ناپذیری که در آینده گریبانگیر فرد می‌شود، جلوگیری کرد. میرمحمدی همچنین با اشاره به اجرای برنامه آموزشی اندازه گیری فشارخون و روش‌های پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی با همکاری اداره کل آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی یزد در سال جاری اظهار امیدواری کرد که با اجرای این برنامه مهم، شاهد کاهش چشمگیر فشارخون و بیماری‌های قلبی و عروقی باشیم. وی در بخش دیگری از سخنان خود، بر کاهش مصرف تنقلات ناسالم، فست فودها و عدم مصرف سوسیس و کالباس، چیپس و پفک در بین دانش‌آموزان تاکید کرد و گفت: مصرف نمک زیاد، افزودن مواد نگهدارنده و افزودنی همچنین استفاده از بی‌کیفیت‌ترین مواد اولیه برای تهیه سوسیس و کالباس، برای سلامتی افراد خطرناک است به همین دلیل توصیه می‌شود شهروندان از مصرف اینگونه مواد غذایی بپرهیزند. سیدخلیل فروزان‌نیا، جراح قلب یزد نیز در این مراسم با تاکید بر پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی قبل از ایجاد بیماری تصریح کرد: تغییر در سبک زندگی و مصرف غذاهای سنتی به عنوان پیشگیری اولیه از مهم‌ترین مواردی است که افراد باید مدنظر قرار دهند. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد، استرس‌های محیطی، تغییر سبک زندگی، دیابت، فشارخون بالا و چربی خون بالا را از دیگر عوامل خطر بروز بیماری‌های قلبی و عروقی دانست. وی با بیان اینکه سالانه هزار و ۵۰۰ تا هزار و ۶۰۰ مورد جراحی قلب در یزد انجام می‌گیرد، گفت: در صورت عدم پیشگیری مناسب، آمار بیماران قلبی و عروقی روز به روز افزایش خواهد یافت.





آخرین عناوین آخرین عناوین