ID : 31730046
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری یزد مطرح کرد

فضای مجازی منشا اصلی طلاق و خودکشی در یزد/مسئولین نسبت به تهدیدهای شبکه‌های اجتماعی در خواب غفلت به سر می برند


سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری یزد گفت: در گذشته علت طلاق‌ در یزد دخالت اطرافیان یا عدم مهارت در زندگی بود اما اکنون متأسفانه علت طلاق خیانت‌ها و روابط فرا زناشویی است که عامل آن شبکه‌های اجتماعی می‌باشد.

به گزارش صبح مهریز؛ سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری یزد در خصوص اثرات مخرب انواع بازی‌ها و شبکه‌های اجتماعی در گفتگو با خبرنگار یزدندا گفت: یکی از مصیبت‌هایی که جامعه ما را فراگرفته و مردم با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند شبکه های اجتماعی است که از قِبل همین مصیبت، گره‌های کوری به زندگی‌های مردم زده شده است.

علی شریعت‌پناه با بیان اینکه امروز اکثر جرائم و آسیب‌ها اجتماعی ریشه در فضای مجازی دارد اظهار کرد: افزایش جرائم مربوط به حوزه خشونت‌های خانگی مانند کودک‌آزاری و دیگر خشونت‌ها خیابانی ریشه در فضای مجازی دارد و از بازی‌های رایانه‌ای، سایت‌ها، کانال‌ها و فیلم‌هایی که از در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود نشأت می‌گیرد.

وی افزود: در گذشته علت طلاق‌ در یزد دخالت اطرافیان یا عدم مهارت در زندگی بود اما اکنون متأسفانه علت طلاق خیانت‌ها و روابط فرا زناشویی است که عامل آن شبکه‌های اجتماعی می‌باشد.

شریعت‌پناه اذعان کرد: بعضاً می‌بینیم خانواده‌های متدین و مذهبی و زندگی‌های خوب به دلیل خیانت‌هایی که ناخواسته در شبکه‌های اجتماعی اتفاق می‌افتد دچار روابط فرا زناشویی شده و درنهایت سبب بروز اختلافات خانوادگی و طلاق می‌شود.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری یزد ادامه داد: امروز کودکان و نوجوانان گرفتار فضای مجازی شده‌اند و خانواده‌ها بدون داشتن سواد رسانه‌ای  و آموزش فرزندان خود بالاترین سطح گوشی و نسخه‌های اندروید را در اختیار فرزندان خود قرار می‌دهند و از تبعات آن غافل و ناآگاه هستند.

وی عنوان کرد: در حال حاضر بسیاری از خودکشی‌ها ریشه در فضای مجازی دارد و بسیاری از نوجوانان ما با خودزنی زندگی خود را به خطر می‌اندازند.

شریعت‌پناه از گسترش فروش مواد مخدر صنعتی به‌خصوص در مدارس و به دام انداختن نوجوانان از طریق شبکه‌های اجتماعی خبر داد و هشدار داد که این شبکه‌ها بستر راحت و مناسبی برای فروش بی‌خطر و کم دردسر مواد مخدر بخصوص در بین نوجوانان در مدارس شده است.

وی با بیان اینکه کلاه‌برداری‌های اینترنتی به‌شدت افزایش یافته است ادامه داد: همچنین فروش اجناس دزدی از طریق سایت‌هایی مانند دیوار و شیپور و سایر شبکه‌های اجتماعی و همچنین فروش اجناس قاچاق از دیگر تهدیدها و مصیبت‌های فضای مجازی است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری یزد اذعان کرد: دشمن نزدیک به 1200 اتاق فکر فقط در نیویورک برای مبارزه با نظام جمهوری اسلامی ایران، از بین بردن تفکر شیعه از طریق متزلزل کردن نظام خانواده تشکیل داده است و امروز برای نابودی خانواده‌های ایرانی افکار و عقاید بهائیت، سکولاریسم، گسست طبقاتی، بی حجابی، فمینیسم، اصلاح‌طلب افراطی را ترویج می‌دهند و با بازی‌های مانند نهنگ آبی نوجوانان ما را نشانه گرفته‌اند.

وی افزود: دشمن از طریق فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی ذهن جوانان را به سمت و سویی غیر از دین‌مداری، اخلاق و اسلام می‌برد و متأسفانه به راحتی با ترویج بهائیت در ذهن جوانان رخنه می‌کند برای مثال به جوان می‌گویند نماز نخوان و تنها با خوب بودن در اخلاق امام حسین(ع) تو را شفاعت می‌کند درصورتی‌که این برخلاف اسلام و آموزه‌های قرآن است.

این مقام مسئول عنوان کرد:  در واقع فضای مجازی به محیطی تسهیل‌گر برای دشمن و همچنین مجرمان و خلاف‌کاران دررسیدن به اهداف و افکار شومشان در سایه غفلت مسئولین کشور شده است.

شریعت‌پناه خاطر نشان کرد: دشمن خانواده‌های ما را نشانه رفته است و درصدد از بین بردن نظام مقدس جمهوری اسلامی و جوانان مؤمن ایران است اما مسئولین ما هنوز در خواب غفلت هستند و هیچ اقدام بازدارنده‌ای انجام نمی‌دهند.

اقدامات پیشگیرانه معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری یزد در برابر خطرات فضای مجازی

وی گفت: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری یزد در اقدامی مبتکرانه بدون هیچ ابلاغی از تهران به دلیل احساس درخطر در این حوزه اقدام به برگزاری کارگاه‌های تربیت مدرس سواد رسانه‌ای کرده است. و در این طرح افرادی که آموزش دیده‌اند در محلات، مدارس، دانشگاه‌ها و پادگان‌ها مردم را با آسیب‌ها و جرائم فضای مجازی آشنا می‌کنند.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری یزد همچنین از تهیه محصولات رسانه‌ای مانند فیلم، تیزر، کلیپ، مستندسازی و انیمیشن در راستای آموزش جامعه در خصوص خطرات شبکه‌های اجتماعی و بازی‌های رایانه‌ای خبر داد.

وی افزود: اپلیکیشن«شاپا» نیز در دست تهیه است که به مردم مشاوره آنلاین می‌دهد و علاوه بر مشاوره نکات آموزشی و پیام‌های پیشگیرانه را نیز حدااقل روزانه یکبار به مخاطب ارسال می‌کند و به مردم در زمینه‌های خانواده، کودک و غیره مشاوره می‌دهد.

شریعت‌پناه تأکید کرد: بر اساس شواهد در پرونده‌ها ریشه همه خیانت و اختلافات خانوادگی و جرائم فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی است و باید جامعه را از گرفتاری نجات داد.

انتهای پیام/ج






آخرین عناوین آخرین عناوین