Skip to Content


پودینگ برنج،صبحانه ای شبیه شیربرنج برای کودک دلبندتان


رعایت تنوع در رژیم غذایی کودکان اهمیت زیادی دارد زیرا هر یک از گروه ها (و حتی مواد غذایی مختلف در یک گروه)، ارزش تغذیه ای متفاوتی دارند و توصیه می شود که در برنامه غذایی هفتگی، تنوع به عنوان یکی از ویژگی های بارز، رعایت شود...

به گزارش یزد بانو، البته برای ایجاد تنوع، باید با مخلوط کردن مواد غذایی گوناگون، غذاهایی جدید و البته با ظاهر و طعمی قابل قبول برای بچه ها تهیه کرد. در این میان، کمی خلاقیت برای افزایش گزینه های مختلف برای وعده صبحانه و میان وعده ها می تواند به بهبود وضعیت تغذیه ای بچه ها کمک کند. در این شماره پودینگی به نام پودینگ برنج که شباهت زیادی به شیربرنج خودمان دارد، انتخاب کرده ایم که با آن آشنا خواهید شد. ● مقدار کالری مجموع مواد غذایی پودینگ برنج،۹۵۰ کیلوکالری انرژی دارد و با تقسیم آن میان ۴ نفر، مقدار انرژی دریافتی برای هر کودک، ۲۴۰ کیلوکالری خواهد بود. البته هر قدر خامه یا شکر بیشتری به این غذا اضافه شود، مقدار کالری دریافتی به ازای هر قاشق غذاخوری حداقل ۴۰ کیلوکالری دیگر افزایش پیدا خواهد کرد. فراموش نکنید زیاده روی در خوردن این غذا به راحتی می تواند باعث اضافه وزن و چاقی شود پس به این بهانه که کودکتان پودینگ را دوست دارد، اجازه ندهید به میزان دلخواه و بیش ازحد از این غذا بخورد. ● همراه پودینگ می توانید برای هر چه مغذی ترشدن پودینگ، به جای شکر در آن عسل یا پوره خرما بریزید. افزودن مغز هایی مانند پسته، فندق، بادام یا حتی گردوی خردشده هم می تواند به هر چه مغذی تر شدن این غذا کمک کند. فراموش نکنید که این گروه مواد غذایی، منبع مناسب املاحی مانند آهن، روی و سلنیوم هستند که به تقویت سیستم دفاعی بدن کمک می کنند. به این ترتیب خوردن پودینگ برنج در وعده صبحانه، هم مقدار قابل ملاحظه ای از انرژی روزانه را تامین می کند و هم موادمغذی بسیاری به بدن خواهد رساند.   ● مـواد لازم (برای۴ کودک) برنج آبکش شده/۱لیوان/۲۴۰کیلوکالری شیر/۲لیوان/۱۱۰کیلوکالری خامه/۴قاشق غذاخوری/۳۶۰کیلوکالری شکر/۴قاشق غذاخوری/۱۶۰کیلوکالری سفیده تخم مرغ/۲عدد/۸۰کیلوکالری وانیل/۱قاشق چایخوری/۰کیلوکالری دارچین/نوک قاشق چایخوری/ ۰کیلوکالری   ● طـرز تـهـیـه قبل از هر کاری فر را روشن کنید و دمای آن را به ۱۶۰ درجه سانتی گراد برسانید و اجازه دهید تا کاملا گرم شود. در قابلمه ای برنج (شسته و آبکش شده)، شیر، خامه، شکر، دارچین و وانیل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه حرارت ببینند، سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد و مزه مواد مخلوط و در هم آمیخته شود. در مرحله بعدی، سفیده های تخم مرغ زده شده را به این مخلوط بیفزایید و هم بزنید. مایه پودینگ را در قالبی بریزید و ۱ ساعت در فر داغ قرار دهید. بعد از این مدت پودینگ برنج آماده خوردن خواهد بود. بهتر است ۱۰ دقیقه بعد از بیرون آوردن پودینگ از فر، آن را سرو کنید.



Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری