Skip to Content

آشپزی/

: بادمجان کباب


بادنجان قلمی متوسط شش عدد پیازداغ نصف پیمانه ناردون(انار خشک)نصف پیمانه رب نارنجدو قاشق غذاخوری شکریک قاشق غذاخوری زردچوبه یک قاشق چایخوری نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

به گزارش یزدبانو:
طرز تهیه
ابتدا بادنجان‌ها را پوست گرفته، نمک زده، وسط آن‌ها را یک برش می‌دهیم و می‌گذاریم در آبکش یک ساعت بمانند تا تلخی آن‌ها گرفته شود. سپس در ظرفی پیازداغ، ناردون، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط می‌کنیم. بادنجان‌ها را شسته خشک کرده سپس در شکم بادنجان از مواد آماده شده پر کرده و در روغن داغ شده آنها را سرخ می‌کنیم تا تمام اطراف آن طلایی شود. برای آماده‌سازی سس آن نیز رب نارنج، شکر، نمک، فلفل و یک پیمانه آب جوشیده را به آرامی مخلوط کرده و در کنار بادنجان‌ها می‌ریزیم. سپس حرارت را ملایم کرده و در تابه را می‌گذاریم تا سس غلیظ و بادنجان‌ها پخته شوند.




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری