پایهی گرانولا
حرارت فر را بر روی ۳۵۰ درجهی فارنهایت تنظیم کنید. درون قالب مستطیلی فر کاغذ روغنی بیاندازید. درون کاسهایی، ۳ فنجان جو دو سر پرک شده، 1/2 فنجان جوانه گندم، 1/4 فنجان بذر کتان و 1/4 فنجان نمک تصفیه شده را با هم مخلوط کنید. 1/4 فنجان شربت افرا و 1/4 فنجان روغن نارگیل را درون ماهیتابه با هم مخلوط کنید. اجازه دهید تا زمانی که روغن ذوب شود حرارت ببینند. مخلوط جو و مابقی مواد را به خوبی مخلوط کنید. مواد را روی کاغذ روغنی درون قالب پخش کنید و اجازه دهید تا زمانی که ترد و طلایی شوند، بپزد، برای پخت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه زمان لازم است. سپس بگذارید تا کمی سرد شود و به ظرفی در دار منتقل کنید. بدین ترتیب میتواند آن را تا ۱ ماه درون یخچال نگه دارید.
۱. دانه و ادویهی گرانولا
به پایهی جودوسر خشک، 1/2 فنجان تخم کدوتنبل، 1/4 فنجان تخم آفتابگردان پوست کنده، ۲ قاشق غذاخوری تخم چیتا، ۱ قاشق غذاخوری دانهی کنجد و ۲ و 1/4 قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل اضافه کنید.
۲. گیلاس، بادام و گرانولای وانیلی
به پایهی جودوسر خشک، 3/4 فنجان مغز بادام خردشده اضافه کنید. برای طعم بهتر ۴ قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص بیافزایید. پس از پخت پایهی گرانولا 1/2 فنجان گیلاس خشک هم به آن بیافزائید.
۳. گرانولای شکلاتی، نارگیلی و موزی
برای طعمدار کردن مخلوط، ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو شیریننشده به آن اضافه کنید. پس از پخت پایهی گرانولا، آن را با 1/2 فنجان خردههای موز ریز ریز شده و 1/4 فنجان تکههای نارگیل شیرین نشده و تُست شده مخلوط کنید.
انتهای پیام/ش