Skip to Content

صبحانه ای متفاوت؛

املت قارچ و اسفناج کاراملی شده با پنیر


قارچ ها، سرشار از ریبوفلاوین، نیاسین و سلنیوم هستند. سلنیوم آنتی اکسیدانی است که با همکاری ویتامین «ای» سلول ها را از تاثیرات آسیب رسان و مخرب رادیکال های آزاد در امان نگه می دارد.

سرآشپز یزدبانو، طرز تهیه صبحانه ای متفاوت و لذیذ را در ادامه آموزش می دهد.

مواد لازم:

روغن زيتون: یک قاشق سوپخوري

پياز سفيد،نگيني شده: یک عدد

قارچ ورقه شده :250 گرم

برگ اسفناج تازه خرد شده: دو پیمانه

پنير سوئيسي،به قطعات كوچك خرد شده: ½ پیمانه

تخم مرغ :هشت عدد

شير: 2 الي 3 قاشق سوپ خوري

نمك و فلفل تازه: به ميزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا فر را با دماي 350 درجه فارنهايت(175 درجه سانتيگراد) گرم كنيد.تابه مخصوص تارت را با اسپري روغن كمي چرب كنيد سطح ماهيتابه كاملا با روغن چرب شود.

در يك قابلمه كوچك روغن زيتون را به آرامي گرم كنيد.پياز و قارچ را اضافه كرده و 15 الي 20 دقيقه آنقدر به هم بزنيد تا حالت كاراملي پيدا كند.در اين مرحله اسفناج را اضافه كرده و كمي هم بزنيد سپس نمك و فلفل را بابت مزه داركردن اضافه كنيد.بهم بزنيد تا مواد كاملاً با هم مخلوط شوند.

در لايه اول نصف مواد آماده شده را كف تابه مخصوص تارت ريخته و صاف كنيد و روي آن پنير سوييسي اضافه كنيد.

تخم مرغ ها را به همراه شيردر ظرفي به خوبي مخلوط كرده و به آن نمك و فلفل بيفزاييد.

تخم مرغ ها را بر روي مواد ريخته و در لايه دوم نصف ديگر مواد را ريخته و نهايتاً سطح غذا را با پنير سوئيسي باقيمانده بپوشانيد.

تابه را براي 20-25 دقيقه در فر قرارداده و براي مطمئن شدن از پخت چنگالي را در مركز ماهيتابه فرو كنيد.اگر چنگال بعد از بيرون آمدن تميز بوده و چيزي به ان نچسبيده بود غذا آماده است.5 دقيقه اجازه بدهيد تا غذا سرد شود.سپس آنرا برش داده و از آن لذت ببريد.

انتهای پیام/ش




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.

ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری