Skip to Content

جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر یزد:

شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در تمام اتحادیه های اصناف و بازاریان یزد تشکیل شد


جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر یزد از تشکیل شوراهای امر به معروف و نهی ازمنکر در تمام اتحادیه ای اصناف و بازاریان یزد خبر داد.

محمد محمدی پناه جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان یزد در گفتگو با خبرنگار یزدبانو اظهار کرد: براساس دستورالعمل آیت الله جنتی به عنوان رییس ستاد کشوری امر به معروف و نهی از منکر، ابتدا شوراهای این ستاد در تمام اتحادیه های اصناف و بازاریان تشکیل شد و اولین دوره آموزشی این گروه با حضور رؤسای اتحادیه ها با موضوع شناخت احکام امر به معروف و نهی از منکر و قانون حمایت ازآمران و ناهیان و...در حال برگزاری است.
وی افزود: بزودی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در تمام بخش های استان از جمله هیئت های مذهبی، حوزه های علمیه خواهران و برادران و مداحان و در مراکزی از جمله بانک ها و بیمه ها و مراکز غیر دولتی اعم از شرکت ها، کارخانجات و گروهها و احزاب در قالب تشکل های مردمی ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر تشکیل می شود.
جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر یزد تصریح کرد: بزودی برای  70 نفر از رؤسای ادارات و مراکز دولتی احکام عضویت در شوراهای امر به معروف و نهی از منکر صادر می شود و رؤسای ستادها در هر استان و شهرستان را ائمه جمعه عهده دار هستند.
محمدی پناه در پاسخ به این سؤال که آیا از اتفاقات اخیر شهر یزد در مورد بدحجابی در نمایشگاهها و جشنواره ها مطلع هستید اظهار کرد: طلایه داران شوراها چنین نمایشگاههایی را رصد می کنند و در نمایشگاه اخیری که با موضوع لوازم آرایش و پیرایش برگزار شد موضوع حجاب و عفاف در آن کمرنگ دیده شده و برخی کالاهای قاچاق عرضه شده بود  که نشستی روز گذشته با برگزار کنندگان آن در ستاد و رسیدگی به موضوع انجام شد.
وی  گفت: در شورای استان یزد، مهندس میرمحمدی استاندار، مهندس موسوی و صباغیان دو نماینده استان در مجلس شورای اسلامی، بسیج و  جمع 16 نفره از تصمیم گیران استان حضور دارند که هر سه ما یکبار نشست های آن برگزار می شود و نشست معاونان نیز با حضور معاون سیاسی امنیتی استاندار و مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هر 15 روز یکبار برگزار می شود.
وی از پلیس امنیت و بسیج به عنوان دو بازوی اجرایی ستاد نام برد و افزود: گروههای مردمی که خواهان مشارکت در این فریضه واجب هستند پس از کسب آموزش های لازم کارت طلایه داران معروف در هر یک از شوراهای زیرمجموعه خود را دریافت می کنند و در مدارس نیز دانش آموزان با مشارکت در این طرح به عنوان یاوران معروف شناخته می شوند و بنا به تشخیص محل تحصیل خود به تشویق یک معروف و یا جلوگیری از ترویج یک منکر می پردازند.
جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر یزد پیشینه تشکیل ستاد امر به معروف را اوایل پیروزی انقلاب اسلامی بیان کرد و  گفت: از سال 72 با دستور رهبر معظم انقلاب این شوراها به صورت جدّی وارد عرصه شدند و از سال گذشته با تصویب قانون حمایت از آمران معروف و ناهیان از منکر در نهمین دوره مجلس  شورای اسلامی وارد مرحله اجرایی شد و این ستاد با حذف کلمه «احیا» که در درون آن نهفته است با عنوان ستاد امر به معروف و نهی از منکر در هر استان فعالیت می کند.
محمدی پناه هدف این ستاد را در استان ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی دارالعباده و ترویج و تشویق معروف و شناخت اعضای شوراها با وظایف خود و بستر سازی و آگاهسازی عموم نسبت به منکرات و معروف ها عنوان کرد.

انتهای پیام / ص




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری