Skip to Content

یک غذای مقوی و سالم/

طرز تهیه بلدرچین آب‌پز با سبزیجات


بلدرچین یکی از سالم ترین گوشت‌ها در بین ماکیان است. طبیعت آن گرم بوده و غذای حاصل از آن مقوی است. این پرنده رشد سریع دارد به همین دلیل نیازی به هورمون و آنتی بیوتیک ندارد. خانم انصاری کارشناس آشپزی یزدبانو یکی از روش های پخت بلدرچین را به ما آموزش می‌دهد.

یزدبانو؛

مواد لازم:

بلدرچین: 3 عدد
هویج: 2 عدد متوسط
کدو سبز: 2 عدد
سیب زمینی: 2 عدد

طرز تهیه:
بلدرچین را تمیز خوب تمیز کرده و سپس آن را به صورت نصف یا درسته با نمک، ادویه و 3 لیوان آب بگذارید بپزد.
وقتی نیم‌پز شد هویج را افزوده و در لحظه آخر سیب‌زمینی و کدو را افزوده و با کمی آبلیمو می‌توانید مزه ‌دار کنید.
می توانید از سبزیجاتی مثل کرفس، کلم و یا سبزیجات دیگر استفاده کنید.

طب سنتی در مورد گوشت بلدرچین چه می‌گوید؟
نوع مزاج: گرم و خشک
مصلح: روغن کنجد و زیتون، روغن بادام ، آب انار

انتهای پیام/ش

 




Your Rating
Average (3 Votes)
The average rating is 5.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری