فمینیسم؛ دلیل فروپاشی نظام خانواده در دنیای امروز
یزدبانو؛ خانواده، نخستین محیط اجتماعی_عاطفی است که بهطورمعمول فرد در آن قرار میگیرد. خانه، مأمنی برای رفع نیازهای مختلف زیستی فرد است و در آنجا نخستین شناخت را از جهان و پدیدههای آن، آموزشهای مختلف از شیوه زندگی، آدابورسوم، آرمانها، دین، عقاید و ... را فرامیگیرد. پس، خانواده برای زندگی هر فرد یک ضرورت است؛ اما امروز شاهد هستیم که عدهای درصدد فروپاشی آن بوده و سعی دارند با شیوههای مختلف زن را بهعنوان پایه اصلی خانواده بهسوی نابودی سوق دهد. فمینیسم یکی از جریانهای عمدهای است که فروپاشی بنیان خانواده و زیر سؤال بردن نظام آفرینش را در دستور کاردارند.
امروز جریان فمینیسم در غرب آنچنان علیه خانواده برخاسته است که شاهد انواع ازدواجهای مدرن، زن با زن، مرد با مرد، انسان با حیوان و حتی انسان با اشیا و گیاهان هستیم و این یعنی سقوط انسان از انسانیت و از بین رفتن قداست، زیبایی و آرامشبخشی تشکیل خانواده.
فمینیسم در حال حاضر از بزرگترین تهدیدات جامعه بانوان ایرانزمین است. همه میدانیم که دین اسلام دارای نظام حقوقی متعالی در خصوص زنان است؛ اما این نظام بهخوبی برای بانوان تبیین نشده و ما باید مطالبهگر پیادهسازی آن در سطح جامعه باشیم.
رئیس حوزه علمیه حضرت زینب (س) یزد در گفتگو با خبرنگار یزدبانو در رابطه با ضرورت آگاهی از فعالیت جریان فمینیسم و اهداف آنها گفت: جریان فمینیسم درصدد است، تعارضهای بین زن و مرد را برداشته و بگوید که آنها در هر زمینهای یکسان هستند؛ این مسئله شاید در نگاه اول به مذاق خانمها خوش بیاید اما با بررسی دقیق اهداف آنها به این نتیجه میرسیم که نابودی جایگاه زن و خانواده در جامعه از عمده اهداف جریان فمینیسم است.
اقدس خاتم الحسینی با بیان اینکه تعریف جایگاه مناسب برای زن از زیرساختهای تمدن اسلامی است، اذعان کرد: باید بدانیم که خداوند عادل است و طبق عدالت خود به بندگانش مسئولیت داده است.
وی ادامه داد: لازم است از آموزههای اسلامی، مبانی حقوقی زن در نظام اسلامی در برابر اشاعه افکار پوسیده غربی دفاع کرده و در مقابل اقدامات نهادهای وابسته به تفکرات فمینیسم مقابله کنیم؛ چراکه ممکن است اهداف اصلی فمینیسم برای اعضای جامعه بیان نشود و افراد کماطلاع تحت تأثیر آنان قرار گیرند و درنهایت زمانی به اهداف شوم این جریان پی ببرند که کار از کار گذشته باشد.
خدشه مهلک فمینیسم بر خانواده
این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه در جریان فمینیسم به مطالبی پرداخته میشود که اصل و اساسی ندارد و یکی از اهدافشان خدشهدار کردن افکار و مفاهیم بلند اسلامی است، خاطرنشان کرد: بر اساس آنچه در قرآن آمده است و بر طبق آیه «ما خلقت الجن و الانس الا لیعبدون» ، غرض آفرینش انسان، عبادت و بندگی است؛ قرآن مرد و زن را جدا نمیکند و میگوید که آنها برای پرستش خداوند آمدهاند.
خاتم الحسینی ادامه داد: خداوند زن و مرد را برای تکامل و آرامش گرفتن در کنار یکدیگر آفریده است اما جریان فمینیسم سعی دارد این مطلب را نقض کرده و القا کند که خداوند زن را بهعنوان ابزاری برای بهرهوری برای مرد آفریده است.
وی افزود: این باور غلط خدشه مهلکی را بر خانواده وارد میکند؛ وقتی زن به تفاوتهای تکوینی که خداوند برای مرد و زن قائل شده است، اعتقادی نداشته باشد، زیر بار مسئولیتهایی چون مادر شدن نمیرود و به تشکیل خانواده اعتقادی نخواهد داشت.
رئیس حوزه علمیه حضرت زینب (س) یزد با بیان اینکه آدمی نباید اختلافاتی که خداوند در عالم تکوین در انسانها قرار داده است را نادیده بگیرد، تصریح کرد: بهعنوانمثال در عالم تکوین میبینیم که مادر شدن فقط توسط یک زن انجام میشود و مرد بههیچوجه مادر نخواهد شد؛ اما فمینیسم سعی دارد زن را علیه نظام آفرینش بشوراند که چرا تنها زن باید مادر شود و در پس این اعتراض زن از مسئولیتهای خود در خانواده کنارهگیری کند.
وی خاطرنشان کرد: این مسئله که خداوند تفاوتهای تکوینی برای مرد و زن قائل شده باهدف تکامل یافتن آنها در کنار یکدیگر است و تسلیم این قضیه بودن بندگی و تسلیم امر خدا بودن فرد را میرساند.
این استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه آدمی باید به اصل خود توجه داشته باشد، اذعان کرد: اگر خانوادهها به اصل نظام آفرینش توجه کرده و با اعتقاد به آن زندگی کنند هیچگاه دچار مشکل خانوادگی نخواهند شد؛ فروپاشی نظام خانواده نشأت گرفته از عدم توجه به نظام آفرینش و مسئولیتهای در نظر گرفتهشده برای هر فرد توسط خداوند است.
نگرش تساوی زن و مرد؛ ظلمی بزرگ
وی در رابطه با اعتقاد فمینیستها بر تساوی زن و مرد گفت: فمینیستها معتقدند وقتیکه جنس زن به دنیا میآید خودبهخود و به خاطر آنکه میگوییم دختر است، نگرش خاصی نسبت به وی پیدا میکنیم و لطافتهای زنانه را به او آموزش میدهیم؛ ازاینرو شخصیتی لطیف از وی میسازیم و اگر مردانه با وی برخورد کنیم، شخصیتی مردانه پیدا خواهد کرد.
خاتم الحسینی افزود: اینها افکاری منحرف است که دو جنس مخالف را یکجور ببینیم؛ چراکه این نگرش، خود نوعی ظلم بزرگ است؛ خداوند با حکمت متعالی خود مسئولیت خاصی را بر عهده مخلوق خود گذاشته است؛ بهعنوانمثال، اگر دو فرزند داشته باشیم و از هردو مسئولیت یکسان را بخواهیم، آیا این ظلم نیست؟ شاید یکی از بچهها در زمینههای دیگری توان، انرژی و استعداد داشته باشد؛ لذا باید به فرزندانمان با توجه به ظرفیت و استعداد و توانایی که دارد، مسئولیت دهیم.
انتهای پیام/3857
Related Assets:
- چالش نرم رسانه ای با فمنیسم؛ کار یا شکوفایی؟
- نسخه پوسیده غربی، در نظام اسلامی جایگاهی ندارد/زن مسلمان انقلابی هرگز زیر بار برنامه هایی استکبار جهانی نمی رود/« زن نه شرقی نه غربی» الگوی زن مسلمان ایرانی است
- آلیا مدعی شد: جریان فمنیستی درصدد تسخیر مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری است
- منشور حقوق زنان جایگزین نگاههای فمینیستی در جامعه شود
- مواظب استفاده ابزاری از زنان در انتخابات باشیم!
ویژه زنان
- خانهای برای نفسکشیدن بدون ویروس و بیماری! (Opens New Window)
- برگزاری رزمایش الی بيت المقدس به مناسبت هفته بسیج در یزد (Opens New Window)
- آزادی مادر در بند با کمک فرزند شهیدِ یزدی (Opens New Window)
- نفرات برتر مسابقات اسکواش بانوان یزد معرفی شدند (Opens New Window)
- اقتداری اولین بانوی ایرانی فاتح جهان در اسکواش (Opens New Window)
- بیشاز ۵۰۰ زوج یزدی در انتظار وام ازدواج (Opens New Window)
- «زن دلخواه خدا» یا «زن مدنظر غرب» (Opens New Window)
- مطب پزشک متخلف زنان و زایمان در یزد پلمب شد (Opens New Window)
- قیمت پوشاک در یزد تغییری نداشته است (Opens New Window)
- حضور استاندار در منزل مدیرمسئول یزدبانو (Opens New Window)
- بهرهبرداری از ۲۹ واحد بهداشتی در یزد (Opens New Window)
- چرا بیمارستان ولیعصر بافق تکمیل نشده است؟ (Opens New Window)
- آزادی ۳ مادر زندانی یزدی با کمک جاماندگان اربعین حسینی (Opens New Window)
- لزوم یکسانسازی سرفصلهای طرح نماد با محوریت مجموعه بهزیستی (Opens New Window)
- تاثیر آب چغندر بر سلامت قلب زنان (Opens New Window)
- درمان فیبروم رحم به کمک طب سنتی (Opens New Window)
- رعایت حجاب در المپیک کار سختی نبود (Opens New Window)
- نقش زنان در کربلا کمتر از مردان نبود (Opens New Window)
- نخستین پیروزی تیم ملی زنان در لیگ ملتهای آسیای مرکزی (Opens New Window)
- نقش پدر در تغذیه کودک با شیر مادر (Opens New Window)
نکات خانه داری
- درمان فیبروم رحم به کمک طب سنتی (Opens New Window)
- افراد غیرمتخصص باعث تخریب طب سنتی هستند (Opens New Window)
- ۲۰ نکته خانهداری مدرن برای همه خانمها (Opens New Window)
- طرز تهیه مقلوبه پلو عربی مرغ و بادمجان خوشمزه و مجلسی (Opens New Window)
- آشپزی مدرن و سنتی روی یک سفره (Opens New Window)
- ترفندهای ساده ولی کاربردی در خانه داری (Opens New Window)
- طرز تهیه پلوی نخود فرنگی با مرغ ریش ریش شده (Opens New Window)
- ترفندهای جالب خانهداری که نمیدانستید!/ تصاویر (Opens New Window)
- جشنوارههای بومی نشاط اجتماعی جامعه را میافزاید (Opens New Window)
- نکات خانهداری مدرن برای همه خانمها (Opens New Window)
- طرز تهیه لقمههای گوشتی (Opens New Window)
- طرز تهیه کوکو پیازچه با سس مخصوص (Opens New Window)
- شولی؛ پیش غذای محبوب یزدی ها + تصاویر (Opens New Window)
- شستن ظرف ها بدون پیش بند این عوارض را به دنبال دارد (Opens New Window)
- مرغ همچنان در اوج (Opens New Window)
- دستور رئیس جمهور به دو وزارتخانه برای کنترل قیمت مرغ (Opens New Window)
- یارانه ۲.۵ میلیارد دلاری برای تولید گوشت مرغ کجا رفت؟ (Opens New Window)
- راهکارهایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن در دوران کرونا (Opens New Window)
- فعالیت زیرزمینی آرایشگاه های زنانه یزد در اوج کرونا!/آرایشگاههای زنانه متخلف لغو مجوز دائم میشوند (Opens New Window)
- راههای محافطت از کودکان در برابر کووید۱۹ (Opens New Window)