Skip to Content

سرآشپز یزدبانو

چگونه یک کشک و بادمجان رژیمی بپزیم


اگر شما نیز از آندسته افرادی باشید که به دنبال دستور پخت غذاهای رژیمی هستید به شما توصیه می کنیم با ما همراه باشید تا از انواع غذاهای رژیمی مطلع شوید.

به گزارش خبرنگار بخش خانه داری و آشپزی یزدبانو، کشک و بادمجان سنتی که حاوی سیرداغ و یا پیازداغ  همراه با روغن فراوان است امروز دیگر برای افراد چاق یک غذای سالم محسوب نمی شود گرچه لاغرها هم باید از خوردن غذاهای چرب بپرهیزند. در یزد یک نوع کشک و بادمجانی پخته می شود که در آن نمی توا از روغن زیاد استفاده کرد و به افراد چاق توصیه می شود. *مواد لازم: بادمجان کبابی متوسط: سه عدد گردو: دو عدد پیاز: یک عدد کشک: یک قاشق غذاخوری   *روش پخت: بادمجان ها را کبابی می کنیم و سپس با پاشیدن کمی نمک به آن خوب له می کنیم. سپس پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم و بااضافه کردن ادویه دلخواه می گذاریم تا با شعله ملایم پخته شود. مرحله آخر وقتی که گوشت پخته شد با گردوی خرد شده و کشک مخلوط می کنیم و به بادمجان های له شده می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. برای تزئین می توانید کمی از هر یک از مواد را کنار بگذارید و روی ظرف غذا تزئین کنید. نوش جان    



Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری