Navigation Navigation

محتوا محتوا

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد:

بیمارستان‌های دولتی یزد هم صورت خود را با سیلی سرخ نگه داشته اند


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: بیمارستان‌های دولتی در این استان با سیلی صورت خود را سرخ نگه می‌دارند و از این رو آنهایی که از برخی خدمات این مراکز درمانی انتقاد می‌کنند اگر راهکاری برای بهبود وضعیت موجود دارند ارائه کنند.

به گزارش یزدامروز، دکتر "محمود نوری شادکام" روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بیمارستان‌های دولتی هم هزینه دارند و هم  درآمد؛ پنج تا ۱۰ درصد درآمد آنها از پرداختی فرانشیز مردم تامین می شود و ۹۰ تا ۹۵ درصد پرداختی ها هم از محل پرداختی بیمه‌ها امکان پذیر می‌گردد.

وی اظهار داشـت: مراکز درمانی دولتی در مقابل درآمدها، هزینه هایی هم دارند که شامل پرداخت دستمزد نیروهای شرکتی. اضافه کاری پرسنل، خرید لوازم و تجهیزات، جبران استهلاک وسایل، هزینه های برق و گاز و آب و هزینه های جاری مثل مواد خوراکی است.

دکتر نوری شادکام تصریح کرد: شرکت ها برای فروش وسایل و تجهیزات مورد نیاز بیمارستان اعم از دارو و تجهیزات اتاق عمل پول نقد طلب می کنند و نسیه نمی دهند و این در حالیست که ما باید دستمزد را نقد بدهیم و بخشی از همین دستمزدها را هم یکسال است که عقب هستیم.

به گفته وی در حالیکه ما باید برای خرید تجهیزات و دارو پول نقد پرداخت کنیم بیمه های طرف قرارداد طی یکسال گذشته به تعهدات خود عمل نکردند و ما از آنها طلب داریم.

وی میزان طلب بیمارستانهای دولتی استان یزد از بیمه ها را ۳۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد که ۲۸۰ میلیارد تومان آن مربوط به بیمه تامین اجتماعی است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد اضافه کرد: اگر کسی در این شرایط می تواند بیمارستان را اداره کند و یا راهکاری دارد ما از آن استقبال می کنیم؛ در امور ابتدایی خود هم مانده ایم؛ شرایط به گونه ای است که نگه داشتن خدمات فعلی هم مشکل است چه برسد به اینکه بخواهیم خدمات موجود را ارتقا یا بهبود دهیم.

وی به موضوع درمان اتباع خارجی هم اشاره کرد  و گفت: این افراد از آنجا که مشمول بیمه نیستند و پولی هم ندارند هزینه هایی را بر مراکز درمانی دولتی تحمیل میکنند.

این مسوول دانشگاه پزشکی استان یزد یادآور شد: اتباع خارجی در سال گذشته ۷۰ میلیارد ریال خدمات دریافت کردند ولی بابت آن هزینه ای پرداخت نکردند که دولت باید در این زمینه چاره اندیشی کند و یا هزینه های این بخش را تامین کند.

وی همچنین اظهار امیدواری کرد که بیمه‌ها با پرداخت بدهی خود، بیمارستان های دولتی استان را در ارائه هر چه بهتر خدمات درمانی یاری کنند.

در استان یزد به ازای هر هزار نفر جمعیت سه پزشک فعالیت دارند و این استان از لحاظ تعداد پزشک نسبت به جمعیت اعم از متخصص ، فوق تخصص ، داروساز ، دندانپزشک و پرستار جزو استانهای برخوردار کشور است.

مجموع پزشکان استان ۲ هزار و ۹۵۲ نفر است که از این تعداد ۲۹۲ نفر پزشک عمومی ، ۸۴۳ نفر پزشک متخصص و فوق تخصص ، یک هزار نفر دندان پزشک، ۱۳۰تن دکتر داروساز و ۶۸۰ نفر پرستار هستند.
تعداد بیمارستان های استان ۲۱ باب است که از این تعداد ۱۳ باب دانشگاهی و مابقی غیر دانشگاهی است؛ تعداد تخت های بیمارستانی هم سه هزار و ۳۲۹ تخت می باشد که از این تعداد ۲ هزار و ۶۶۴ تخت فعال است .

۶۱۹۷






آخرین اخبار آخرین اخبار